- Konu Sahibi yellowbomb
-
benim babam çok agladı istanbul dışına gelin gitmemden ve bugüne denk hiç ayrı bişi yapmadıgımızdan çok baglıydık onun erkek evladı gibiydim heryere beraber giderdik beraber maç izler arabayla sertvise giderdik boynuma sarıuldı hüngür hüngür agladı bende tabiki çok agladım şuan bile gözlerim doldu aileme çok baglı biriydim dışarla pek işim yoktu arkadaşlarım ailemdi ve dügün geces iabim annem baba mkızkardeşim resmen aglamaktan mafoldular benimde gözlerim şişti oanlık duyguyla aglamaktan eşim bile ben ne yapıyorum ya yavrum çok üzüldünüz hepiniz ben böyle olsun die evlenmedimki die şaşkınlaştı garibim üzüldü oda 3.günü aileme götürdü süpriz yaptı balayında alla hrazı olsun sana engüzel hediye buolsa gerek deedi
geçerlidir tabi cnm baba evinden çıkıyon neyle nelerle karşılaşcan bilmiyon yeni bir hayata sıfırdan başlıyon hem heycan mutluluk hemde hüzün var karmakarışık bişi yaa
daha 8 ay var kınama ama biliyorum.
şimdi bile konusu geçtiğinde değiştirmek istiyor. hiçte istemiyor...
neyi istemiyor canım
evlenmemi elinden gelse geri adım atacak :kedi:
çoğu baba istemez zaten canım kolaymı kuş uçacaka yuvadan zor bişey ya hele biz gittikten sonraki evin hali ne ıssız olur
evet canım malesef istenmiyor kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ama evde kalınca dört gözle beklerler vallaha şu kız evlensede mürvetini görsem diye
kına gecemde erkekler yoktu. dolayısıyla babamda yoktu. bilmiyorum ağlarmı çok kuvvetli ilişkimiz yoktur babamla.
sadece annemle göz göze gelmiştim. annem bi köşecikte ben görmeyeyim diye sinmiş ağlıyodu. şuanda bile yazarken ağlıyorum. o an gözümün önünden gitmiyo.
iki ucu da batıyor işte.
gün aldıktan sonra daha zor gelmeye başladı,
çünkü biliyor artık belli bi süresi var diğer türlü daha rahatttı
aa aldınızmı gün
nezaman nikah canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?