Kına Gecesi kına gecesi babanız da ağladımı

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
o gece babanızla göz göze geldinizmi hiç kızlar..ne yapar baba kınada ,ağlarmı ki çok merak ediyorum sizin babanız ağladımı hiç göz göze geldinizmi babanızla...birde yaşadığı şehre gelin gidenlerde böyle etkili oldumu..ağlama meselesi..hani ozaman pek üzülünmez sanırım farkediyormu

Son düzenleme:
benim babam çok agladı istanbul dışına gelin gitmemden ve bugüne denk hiç ayrı bişi yapmadıgımızdan çok baglıydık onun erkek evladı gibiydim heryere beraber giderdik beraber maç izler arabayla sertvise giderdik boynuma sarıuldı hüngür hüngür agladı bende tabiki çok agladım şuan bile gözlerim doldu aileme çok baglı biriydim dışarla pek işim yoktu arkadaşlarım ailemdi ve dügün geces iabim annem baba mkızkardeşim resmen aglamaktan mafoldular benimde gözlerim şişti oanlık duyguyla aglamaktan eşim bile ben ne yapıyorum ya yavrum çok üzüldünüz hepiniz ben böyle olsun die evlenmedimki die şaşkınlaştı garibim üzüldü oda 3.günü aileme götürdü süpriz yaptı balayında alla hrazı olsun sana engüzel hediye buolsa gerek deedi

benim babam çok agladı istanbul dışına gelin gitmemden ve bugüne denk hiç ayrı bişi yapmadıgımızdan çok baglıydık onun erkek evladı gibiydim heryere beraber giderdik beraber maç izler arabayla sertvise giderdik boynuma sarıuldı hüngür hüngür agladı bende tabiki çok agladım şuan bile gözlerim doldu aileme çok baglı biriydim dışarla pek işim yoktu arkadaşlarım ailemdi ve dügün geces iabim annem baba mkızkardeşim resmen aglamaktan mafoldular benimde gözlerim şişti oanlık duyguyla aglamaktan eşim bile ben ne yapıyorum ya yavrum çok üzüldünüz hepiniz ben böyle olsun die evlenmedimki die şaşkınlaştı garibim üzüldü oda 3.günü aileme götürdü süpriz yaptı balayında alla hrazı olsun sana engüzel hediye buolsa gerek deedi

ayyy bayağa duygulu olmuş şehir dışına gidince çok fena olur gerçekten
ama gitmeyenler için aynı şey geçerlimi acaba

geçerlidir tabi cnm baba evinden çıkıyon neyle nelerle karşılaşcan bilmiyon yeni bir hayata sıfırdan başlıyon hem heycan mutluluk hemde hüzün var karmakarışık bişi yaa

geçerlidir tabi cnm baba evinden çıkıyon neyle nelerle karşılaşcan bilmiyon yeni bir hayata sıfırdan başlıyon hem heycan mutluluk hemde hüzün var karmakarışık bişi yaa

valla karmakarışıktır

kimisi ayılıp bayılıyor çok etkileniyorum böle olanlardan benim anam babam ayılıp bayılsa tamam gitmiyom derimsempatiksalakcinni

daha 8 ay var kınama ama biliyorum.
şimdi bile konusu geçtiğinde değiştirmek istiyor. hiçte istemiyor...

şuan hayatta olsaydı eminim aglardı yaza olucak inşallah keşke yaşasada beraber sarılıp ağlasak...

babamla hıc gözgeze gelmedık hatta gelmemeye calıstım.uzak yere gelın gıttım kına gecem bıttım esım elımden tuttu tam kapıya dogru gıdıyordukkı erkek kardesım bagırdı durdurdu ben nasıl sarılıyor aglıyor anlatama bıyandan ablamı sakın uzme dıyor bıyandan sımsıkı sardı bırakmıyor ıste ozaman herkes koptu hele ben cok kotu oldum

olsaydı çok ağlardıı erkek kardeşim çalışmaya gitmişti evde çeneleri titreyerek gezmiştii..Eşime diyorum babam yaşasaydı seni sevmezdii bizi ayırdığın içinn..Şehir dışına gelin gittim ve okadar zorduki ayrılmakk herkes ağlıyoduu ..

Kayınpederimin bi lafı var bunlar timsah gözyaşı hiçbir kız ağlarken tamam gitmiyorum demez...

kına gecemde erkekler yoktu. dolayısıyla babamda yoktu. bilmiyorum ağlarmı çok kuvvetli ilişkimiz yoktur babamla.
sadece annemle göz göze gelmiştim. annem bi köşecikte ben görmeyeyim diye sinmiş ağlıyodu. şuanda bile yazarken ağlıyorum. o an gözümün önünden gitmiyo.

Son düzenleme:
kına gecemde erkekler yoktu. dolayısıyla babamda yoktu. bilmiyorum ağlarmı çok kuvvetli ilişkimiz yoktur babamla.
sadece annemle göz göze gelmiştim. annem bi köşecikte ben görmeyeyim diye sinmiş ağlıyodu. şuanda bile yazarken ağlıyorum. o an gözümün önünden gitmiyo.

anneler de zaten hep düğünde falan bir köşede olur ne acı ya

benim düğünüm henüz olmadı ama düğün tarihi belli olduğu günden beri babam hergün ağlıyor.o ağlayınca bende dayanamıyorum.o benden kaçıp ağlıyo bende ondan kaçıp ağlıyorum.hele uzağa gitmek çok daha zor.ben memleketimde kalsaydım eğer hiç ağamam derdim ama kısmet ankaraymış. inşallah huzurlu,mutlu,sağlıklı oluruz bu göz yaşları unutlur.

Back