Canım çok orijinal kına kutuları, senin nişan bohçan da çok hoşuma gitmişti zatenherşeyin çok güzel görünüyor farklılıkları seviyosun sanırım bir ömür mutlu ol inş.a.s.a.s.a.s.a.s.
sinaycım teşekkür ederim çok tatlısın, hani bu günler bir kere insanın başından geçiyor ya oyüzden herşeyi çok ince detayına kadar düşünüp yaptık tabii maddiyatımızın yettiği yere kadar. oyüzden böyle farklı olsun istedim. darısı senin başına umarım herşeyin çok güzel olur.a.s.
niltol tatlım kutuları nerden aldın acill cevap bekliyorum. Gerçekten çok zevklisin evinede bayılmıştım çok güzeldi.
kızlarr çok beğendim kına keselerinizi. çook teşekkürler paylaşımıonız için.
özellikle niltolcum seninki gibi daha önce hiç görmemiştim çok güzel olmuş..
inşallah bende Ankara da bulabilirim senağlama
canım çok tatlısın umarım Ankara'da bulursun, sana da bir ömür boyu mutluluklar dilerim
teşekkür ederim canım benim. :1hug:
Allah seninde mutluluğunu eksik etmesin .
Bulursam yazıcam buraya hemen :)
Aldocum kına aksesuarlarının satıldığın(Kına örtüsü, eldiven, çarık, tepsi)msitenin adını özelime gönderir misin rica etsem? Teşekkürler şimdiden.
Evet çok beğen dim kına kutularını nerden aldın yazabilirmisin ?
canım ben onları Eminönün'den aldım ama dükkan adı falan bilmiyorum zaten aldığım sokak da hep bu tarz eşyalar var. tahmini hatırlıyorum da kutunun içinde 100 adet di galiba fiyatı da 10-15tl olması lazım ama dediğim gibi yanlış da olabilir. kusura bakmaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?