kına gecem...

sehnsucht06

**ÖZLEM**
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
819
0
116
Diğer
mutluluğumu paylaşan herkese çooooookk teşekkür ederima.s.
rica üzerine tekrar ekliyorum..
not: lütfen alıntı yapılmasın

Son düzenleyen: Moderatör:
canım avatarlarındada görüyordum resmini.bir iki kere lafı geçmişti.merakal bekliyordum.sağolsın paylaşmışın...kıyafetini çok beğendim.çok tatlısın.
tebrik edrim....

Gerçekten hoş görünüyorsun allah mutlu mesut etsin kıyafetin çok değişik diktirdiniz mi satın mı aldınız?

canım maşallah çok güzel olmuşsun kına kıyafetine bittim
teşekkür ederim canımm
canım maşallah nazar değmesin çok güsel olmuşsun mutluluklar :)))
sağol tatlım darısı bekarların başına
canım avatarlarındada görüyordum resmini.bir iki kere lafı geçmişti.merakal bekliyordum.sağolsın paylaşmışın...kıyafetini çok beğendim.çok tatlısın.
tebrik edrim....

ya canım istiyordum eklemeyide bir türlü fırsat olmamıştı birde yüzüm gözükecek diye biraz tedirgin olmuştum baktım herkes ekliyo....inşallah toparlayınca düğün resimlerimi flnda eklerim, teşekkür ederim ayrıca

bende çok begendim canım..çok güzel olmuşsun...Mutlulugun daim olsun..saçalrında süper yani uzun ve gür alımlı....

allah mutlu etsin çok güzel görünüyorsun...
amin cümlemizi teşekkür ederim
kına kıyafetin harika yaa..
Bu yöresel bir kıyafetmi...
sağol canım yöresel bir kıyafet değil ben hem modern olsun hemde yöresel bindallı havasını taşısın istiyordum Allah gönlüme göre verdi
canım Allah mutlu etsin kıyafetin çok değişik hoş çok güzelsin yakışmış

sağol canım cümlemizi

çok teşekkür ederim gerçekten... çok faydası oldu gerçekten bu tarz bir saç bulamamaıştım hiç... Allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin çok güzel olmuşşsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…