Kına - Düğün Bir Arada İse?

Niye herkes once dugun sonra kina demis.
Hic kafamda oturtamadim mantigini.
Tersten gitmek niye ki
Düğünün gidişatına göre önce düğün sonra takı en son kına daha mantıklı olur

Gelinliğin hazirligiyla bindallı bir değil... Son bı saat kala bindallı giyer kinasini yakar

Öncelikle hayırlı olsun. Bir yastıkta sağlıkla mutlu mesut yaşayın inşallah:)
Ben de kına ve düğünü birlikte yaptım. Ama gelinlik dışında başka bir kıyafet giymedim. Normal düğünü yaptık. Yedik içtik eğlendik. Takılar takıldı. Son 1 saatte de kına yakıldı. Bindallı çok sevmedigim için gelinlikle yaktık. Kına için bir köşe hazırlanmıştı. Orda yaptık bitti. Bence gayet güzel ve eglenceliydi..

Daha önce ne duydum ne gördüm düğün kına bir arada, çok garip yapılıyormuş demek. Bizde çift farklı sehirlerdense genelde kızın şehrinde kına ertesi gün nikah 1 hafta falan sonra da erkeğin şehrinde düğün yapılıyor. İlla iki düğün olacaksa neden kinayi 1 gün önce yapmıyorsunuz?

Kına yapmayın
İki kere evlendim ikisinde de kına yapmadım

İzmir'deki akrabalarımda beni gelinlikle görsünler istiyorum, yaşlı olanlar vs Ankara'ya gelemezler diye.

Şöyle ki, baba evinden sembolik de olsa gelinlikle çıkabileyim diye, ya iki gün kına ve düğün yapıcam, o da masraflı ve yorucu olcak, ya da ikisini de aynı gün aynı salonda yapıcam, o sebepten. Bir de İzmir'deki düğünde bulunanlardan bazıları Ankara'ya gelemez, onlar da beni gelinlikle görsünler istiyorum.

Kına şart mı peki? Yani nikah kıyılmış üstüne 2 düğün yapılmış kinanin pek bir anlamı kalmıyor. Gelinlikle görsünler diye nikahı kızın şehrinde yapıyorlar işte bizde. Hem daha az masraflı oluyor 2 dugundense.

Sizin ora nere

Kinanizi evde yapma imkaniniz yok mu?
Yakin arkadaslarinizi cagirirsiniz, buyuklerden bir kac akraba fln.
Bekarliga veda partisi tarzinda da olacagindan arkadaslarinizla diledigince kurtlarinizi dokersiniz icinizde de kalmaz.
Ertesi gun veya iki gun sonra da baba evinden gelinliginizle cikar dugununuzu yaparsiniz.

Benim kina ve düğün birlikte oldu ailemin yasadigi sehirde.Düğünüm başka yerde idi. Evden gelinlikle çıktım. Salona gittik. Kına yakilacagi zaman bindallimi giydim ve bi daha cikartmadim. Takı töreni sona doğru oldu sonra foto çekimi bitti

Ben de bu şekilde bir şey giymeyi düşünüyorum , vallahi forumda gezinip yapan var mıdır diye arıyordum , derdime derman oldunuz İlk etapta gelinlikle çıkıp danstı pastaydı oynamaydı takı merasimiydi derken sonrasında gelinliğin üzerine şu ince şifon veya tül bindallımsı kırmızı hafif işlemeli şeylerden giymeyi düşünüyorum. Siz görmüşsünüz , çok abes duruyor muydu ? Gelinliğimi çıkarıp komple bindallı giymek istemiyorum çünkü çok sevdim gelinliğimi

Hayır benim gördüklerm abes durmuyordu ben de öyle yapıcam hiç sorun yok. Gönül rahatlığıyla giyebilirsin gelinliğin üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…