- Konu Sahibi ogretmnhnm
Herkese merhaba Sizlere danışmak için üye oldum tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Kısaca konumu anlatayım eşimle memleketlerimiz farklı benimki mersin eşimin de kayseri. Düğünümüz temmuzda olacak inşallah nişanım kız evinde aile arasında oldu onlar kayseriden geldiler gündüz yemek verdik akşam nişan eğlencemizi yaptık ve ailemiz çok kalabalık olmadığı için evde oldu düğünü de erkek tarafı yapacak yani kayseride olacak. Ben memleketimde isterdim herkes gibi baba evimden gelinlikle çıkmak ama ailemiz kalabalık değil eşimin ailesi gelip gitme konaklama konusunda nişanımda sıkıntı yaşadı o yüzden düğünüm kayseride olacak inşallah biz ailecek Kayseriye gideceğiz e kınasız da olmaz. Kına Düğün bir olsun dedik iki ayrı salon tutmamak ve zahmet çekmemek adına daha kolay olur diye düşündüm. Düğünden bir hafta önce baba evimden gelinlikle çekim ve memleketimde dış çekim yaptırmak istedim bir hafta sonra da Kayseriye gidip salonda bir akşam düğün kına yapmayı planladım. Sizlerden planımı değerlendirmenizi ve Kına-Düğün beraber hangi malzemelere ihtiyacım olduğunu söylemenizi rica etsem Kına malzemelerini kız tarafı mı alır? Gelinlik üstüne kaftan giyeceğim internetten doğru düzgün model bulamadım kaftan giyerken duvağımı çıkaracak mıyım saçım bozulur mu bir sürü endişe var kafamda. Bu işler çok stresliymiş bir an evvel olsun bitsin modundayım İnşallah güzel olur kına düğün beraber yapanlar varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız hepinizden cevaplar bekliyorum şimdiden teşekkür ederim