• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kına abiyem yorumlar lütfen...

yalnız sağ göğsündeki ne tam anlamadım ama eğer çiçekse sanırım biraz daha sabitlenmeye ihtiyacı var, biraz havada kalmış gibi?

normalde pembe rengini hiç sevmeyen birisiyim , ama senin kına elbisene bayıldım :)...çok güzelmiş...doya doya tadını çıkar kınada :)

yalnız sağ göğsündeki ne tam anlamadım ama eğer çiçekse sanırım biraz daha sabitlenmeye ihtiyacı var, biraz havada kalmış gibi?

evet çicek sag omuzumda duruyordu kendılerı askı şeklinde yani begenmedıgım için cıkartmaya calıstım bırazcık söktüm oda gögsüme dogru düştü resımler cekılırken makas bulamadıgım için cıkaramadım:))) sanırım kına gününe kadar bi makas darbediyle tamamen kurtulmuş olacagım:)))

HerkeZ çok beğenmiş sanırım ilk olumsuz yorum benden olacak.
Rengi ve modeli bana hitap etmiyor canım.
KIna için pek uygun değil gibi geldi.
Umarım sana yakışır.Güle güle giy.

HerkeZ çok beğenmiş sanırım ilk olumsuz yorum benden olacak.
Rengi ve modeli bana hitap etmiyor canım.
KIna için pek uygun değil gibi geldi.
Umarım sana yakışır.Güle güle giy.

tabiki olumsuz yorumlarda olacaktır herkese hitap eden bi giysi yoktur sanırım:)))
kına için neden uygun degil yanı ne olabılırdı kına için?

butun resmleri goremdm en sondakini gordum sadece gusele benzıo cnm gule gule giy

güzel rengi modeli falan ben beğendim ama sadece üstü üstü çok sade üstü biraz taşlı falan olsa daha iyi olur taşlarla süsletebilirsin üstünü

güzel rengi modeli falan ben beğendim ama sadece üstü üstü çok sade üstü biraz taşlı falan olsa daha iyi olur taşlarla süsletebilirsin üstünü

üstünde gögüs kısmının ortasında swarovıskı boncuklarla yapılmıs bı işleme var net gözüksün diye 3.resımde orayı cekmiştim azmı olmuş sizce?

Back