• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimysal gebelikten sonra gecikme ya da hamilelik

Ftmth

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
69
16
8
29
merhaba kızlar iki günde bir buraya yazıyorum ama bi umuttur işte napiyim :) geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve gebeliğimi adet günümde öğrendim tam ve bu ay adetim 9 gün gecikti benim adetim hiç bi zaman gecikmezdi. ve gebelik belirtileri yaşadığımı düşünüyorum. göğüslerim adet tarihime 10 gün kala filan şişti ve hala aynı acıyolar. adet olamadan önceki bi kaç gün ve adet günümde adet sancılarım oldu ama hasta olmadım sık sık idarara çıkıyorm isyan ettim artık :) bi de ateş basması böyle yanıyorm bildiğiniz eşim bile fark etti. beyaz böyle kremsi akıntım oluyo. midemde dolu hep sanki iştahım var ama ufacık bişey yesem doyuyorm tıka basa. ağzım kupkuru değişik bi tat oluyo hersabah hafif bulantılarım oluyo geçiyo bi de ilk defa dün gece yatarken aşırı midem bulandı nerdeyse çıkaracaktım. doktora gitmeye vallahi korkuyorum evde test yapmaya cesaretim yok tekrar kimyasal olur diye bu kadar bekledim ama hiç bişey yok :( çaresiz kaldım benim gibi yaşayanlar var mı yardımcı olur musunuz??

merhaba kızlar iki günde bir buraya yazıyorum ama bi umuttur işte napiyim :) geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve gebeliğimi adet günümde öğrendim tam ve bu ay adetim 9 gün gecikti benim adetim hiç bi zaman gecikmezdi. ve gebelik belirtileri yaşadığımı düşünüyorum. göğüslerim adet tarihime 10 gün kala filan şişti ve hala aynı acıyolar. adet olamadan önceki bi kaç gün ve adet günümde adet sancılarım oldu ama hasta olmadım sık sık idarara çıkıyorm isyan ettim artık :) bi de ateş basması böyle yanıyorm bildiğiniz eşim bile fark etti. beyaz böyle kremsi akıntım oluyo. midemde dolu hep sanki iştahım var ama ufacık bişey yesem doyuyorm tıka basa. ağzım kupkuru değişik bi tat oluyo hersabah hafif bulantılarım oluyo geçiyo bi de ilk defa dün gece yatarken aşırı midem bulandı nerdeyse çıkaracaktım. doktora gitmeye vallahi korkuyorum evde test yapmaya cesaretim yok tekrar kimyasal olur diye bu kadar bekledim ama hiç bişey yok :KK43: çaresiz kaldım benim gibi yaşayanlar var mı yardımcı olur musunuz??
gebelık belırtısı denebılır. sımdı test yapmazsan bunu kımse ogrenemıycek :)) senın yerınde olsam alırım bı test ıcımı rahatlatırım ^^

öyle haklısınız ki ama o testte negatifi göre göre testten tiksindim valla anlatamam :))

öyle haklısınız ki ama o testte negatifi göre göre testten tiksindim valla anlatamam :))
Oncelikle gecmis olsn canim eger tekrar hamilelik varsa adetin 9 gun gecmis kesinlikle sonuc belli olur bencede test yapmalisin bnde kimyasal gebelik gecirdm bnde adetimi bkliyrm hala olmadim 3 gun gecti ama bnm hic belirtm yok doktorumda kimyasaldan snrada gecikme olur dedigi icn bekliyrm

Oncelikle gecmis olsn canim eger tekrar hamilelik varsa adetin 9 gun gecmis kesinlikle sonuc belli olur bencede test yapmalisin bnde kimyasal gebelik gecirdm bnde adetimi bkliyrm hala olmadim 3 gun gecti ama bnm hic belirtm yok doktorumda kimyasaldan snrada gecikme olur dedigi icn bekliyrm
bana doktorum gecikme filan olacağını söylemedi ve olursa 9 gün kadar olur mu bilmiyorumm senin adet belirtilerinde yok mu

Yok cnm s
bana doktorum gecikme filan olacağını söylemedi ve olursa 9 gün kadar olur mu bilmiyorumm senin adet belirtilerinde yok mu
Yok cnm sadece kasik batmam var bu ay bkliyorm 3 kere hamilelik gecrdm belirtileride biliyrm yani o yuzdende umidim yok adeti bkliyrm sen hemen test yap kuzm gebelik varsa cok iyi ama yoksa neden bu kadr geciktigine baktirirsn belki kist falan olusmustr

beni az çok anlarsın bikaç hafta önce eltimle doktora gittim onun gebe olduğunu öğrendik o hastanede bende ondan bikaç hafta önce kimyasal geçirmiştim o kadar etkilendim üzüldüm ki inan o hastanelerde olsaım doktoru tekrar göresim yok ama pazartesiye kadar beklicem sonra mecbur gidicem

beni az çok anlarsın bikaç hafta önce eltimle doktora gittim onun gebe olduğunu öğrendik o hastanede bende ondan bikaç hafta önce kimyasal geçirmiştim o kadar etkilendim üzüldüm ki inan o hastanelerde olsaım doktoru tekrar göresim yok ama pazartesiye kadar beklicem sonra mecbur gidicem
Seni cok iyi anliyorm cnm sevincinn yarida kalmasini bide gozunun onunde bi baskasinn hamileligini gormek daha cok uzuyor insani ama bundada vardr bi hayr Rabbimin bi bildigi vardr bida olur hc uzulme ilk bebeginmiydi

Evde bi test yapsana cnm

Seni cok iyi anliyorm cnm sevincinn yarida kalmasini bide gozunun onunde bi baskasinn hamileligini gormek daha cok uzuyor insani ama bundada vardr bi hayr Rabbimin bi bildigi vardr bida olur hc uzulme ilk bebeginmiydi
evet ilkti erken davrandım adet günümde yaptım kan testi tam hamileyim sevinicem kanamam başladı tabi ben anladım hemen normal adetim gibi oldu bitti

Ay
evet ilkti erken davrandım adet günümde yaptım kan testi tam hamileyim sevinicem kanamam başladı tabi ben anladım hemen normal adetim gibi oldu bitti
Bnmde oyle oldu cnm adet gunumde kan verdm 26 larda cikyi degerm 1 gun sonra kanamam oldu degerm 11 e dustu adetle attim . Bnmde 4 yasinda bi oglum gecen sene kalp atisi durdugu icn 1 kurtajim bide simdi kimyasalim var cnm 😔

Ay
Bnmde oyle oldu cnm adet gunumde kan verdm 26 larda cikyi degerm 1 gun sonra kanamam oldu degerm 11 e dustu adetle attim . Bnmde 4 yasinda bi oglum gecen sene kalp atisi durdugu icn 1 kurtajim bide simdi kimyasalim var cnm 😔
benimde 27 çıkmıştı Allah gönlüne göre versin inşAllahh tatlış bi kız kardeşi olur oğlunuzun

pazartesi gidicem zaten sağlık ocağına bikaç gün daha beklemiş olayım hafif adet sancım oluyo gibi belki olurum diye beklicem
Valla iyi dayaniyorsn cnm bn olsam simdiye kac tane test yapmstm 🤭 evde yaptgm testlere verdigim paranin haddi hesabi yok ☺️

geçen sefer erken öğrendim diye kendime söz vermiştim beklicem diye napiyim sonra daha çook üzülüyorum :)
Oyle tabiki cnm ama adetin baya gecmis biz acele ettigmz icn kimyasali bildk blki adetimizin gecmsini bklesek bilmeyecktk hc

Back