merhaba kızlar iki günde bir buraya yazıyorum ama bi umuttur işte napiyim :) geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve gebeliğimi adet günümde öğrendim tam ve bu ay adetim 9 gün gecikti benim adetim hiç bi zaman gecikmezdi. ve gebelik belirtileri yaşadığımı düşünüyorum. göğüslerim adet tarihime 10 gün kala filan şişti ve hala aynı acıyolar. adet olamadan önceki bi kaç gün ve adet günümde adet sancılarım oldu ama hasta olmadım sık sık idarara çıkıyorm isyan ettim artık :) bi de ateş basması böyle yanıyorm bildiğiniz eşim bile fark etti. beyaz böyle kremsi akıntım oluyo. midemde dolu hep sanki iştahım var ama ufacık bişey yesem doyuyorm tıka basa. ağzım kupkuru değişik bi tat oluyo hersabah hafif bulantılarım oluyo geçiyo bi de ilk defa dün gece yatarken aşırı midem bulandı nerdeyse çıkaracaktım. doktora gitmeye vallahi korkuyorum evde test yapmaya cesaretim yok tekrar kimyasal olur diye bu kadar bekledim ama hiç bişey yok çaresiz kaldım benim gibi yaşayanlar var mı yardımcı olur musunuz??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kimysal gebelikten sonra gecikme ya da hamilelik
- Konu Sahibi Ftmth
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- belirti yaşayanlar kimysal gebelik yardım arıyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
gebelık belırtısı denebılır. sımdı test yapmazsan bunu kımse ogrenemıycek :)) senın yerınde olsam alırım bı test ıcımı rahatlatırım ^^merhaba kızlar iki günde bir buraya yazıyorum ama bi umuttur işte napiyim :) geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ve gebeliğimi adet günümde öğrendim tam ve bu ay adetim 9 gün gecikti benim adetim hiç bi zaman gecikmezdi. ve gebelik belirtileri yaşadığımı düşünüyorum. göğüslerim adet tarihime 10 gün kala filan şişti ve hala aynı acıyolar. adet olamadan önceki bi kaç gün ve adet günümde adet sancılarım oldu ama hasta olmadım sık sık idarara çıkıyorm isyan ettim artık :) bi de ateş basması böyle yanıyorm bildiğiniz eşim bile fark etti. beyaz böyle kremsi akıntım oluyo. midemde dolu hep sanki iştahım var ama ufacık bişey yesem doyuyorm tıka basa. ağzım kupkuru değişik bi tat oluyo hersabah hafif bulantılarım oluyo geçiyo bi de ilk defa dün gece yatarken aşırı midem bulandı nerdeyse çıkaracaktım. doktora gitmeye vallahi korkuyorum evde test yapmaya cesaretim yok tekrar kimyasal olur diye bu kadar bekledim ama hiç bişey yok çaresiz kaldım benim gibi yaşayanlar var mı yardımcı olur musunuz??
- 10 Haziran 2015
- 148
- 32
- 98
Oncelikle gecmis olsn canim eger tekrar hamilelik varsa adetin 9 gun gecmis kesinlikle sonuc belli olur bencede test yapmalisin bnde kimyasal gebelik gecirdm bnde adetimi bkliyrm hala olmadim 3 gun gecti ama bnm hic belirtm yok doktorumda kimyasaldan snrada gecikme olur dedigi icn bekliyrmöyle haklısınız ki ama o testte negatifi göre göre testten tiksindim valla anlatamam :))
bana doktorum gecikme filan olacağını söylemedi ve olursa 9 gün kadar olur mu bilmiyorumm senin adet belirtilerinde yok muOncelikle gecmis olsn canim eger tekrar hamilelik varsa adetin 9 gun gecmis kesinlikle sonuc belli olur bencede test yapmalisin bnde kimyasal gebelik gecirdm bnde adetimi bkliyrm hala olmadim 3 gun gecti ama bnm hic belirtm yok doktorumda kimyasaldan snrada gecikme olur dedigi icn bekliyrm
- 10 Haziran 2015
- 148
- 32
- 98
Yok cnm s
Yok cnm sadece kasik batmam var bu ay bkliyorm 3 kere hamilelik gecrdm belirtileride biliyrm yani o yuzdende umidim yok adeti bkliyrm sen hemen test yap kuzm gebelik varsa cok iyi ama yoksa neden bu kadr geciktigine baktirirsn belki kist falan olusmustrbana doktorum gecikme filan olacağını söylemedi ve olursa 9 gün kadar olur mu bilmiyorumm senin adet belirtilerinde yok mu
beni az çok anlarsın bikaç hafta önce eltimle doktora gittim onun gebe olduğunu öğrendik o hastanede bende ondan bikaç hafta önce kimyasal geçirmiştim o kadar etkilendim üzüldüm ki inan o hastanelerde olsaım doktoru tekrar göresim yok ama pazartesiye kadar beklicem sonra mecbur gidicem
- 10 Haziran 2015
- 148
- 32
- 98
Seni cok iyi anliyorm cnm sevincinn yarida kalmasini bide gozunun onunde bi baskasinn hamileligini gormek daha cok uzuyor insani ama bundada vardr bi hayr Rabbimin bi bildigi vardr bida olur hc uzulme ilk bebeginmiydibeni az çok anlarsın bikaç hafta önce eltimle doktora gittim onun gebe olduğunu öğrendik o hastanede bende ondan bikaç hafta önce kimyasal geçirmiştim o kadar etkilendim üzüldüm ki inan o hastanelerde olsaım doktoru tekrar göresim yok ama pazartesiye kadar beklicem sonra mecbur gidicem
- 10 Haziran 2015
- 148
- 32
- 98
Evde bi test yapsana cnmbeni az çok anlarsın bikaç hafta önce eltimle doktora gittim onun gebe olduğunu öğrendik o hastanede bende ondan bikaç hafta önce kimyasal geçirmiştim o kadar etkilendim üzüldüm ki inan o hastanelerde olsaım doktoru tekrar göresim yok ama pazartesiye kadar beklicem sonra mecbur gidicem
evet ilkti erken davrandım adet günümde yaptım kan testi tam hamileyim sevinicem kanamam başladı tabi ben anladım hemen normal adetim gibi oldu bittiSeni cok iyi anliyorm cnm sevincinn yarida kalmasini bide gozunun onunde bi baskasinn hamileligini gormek daha cok uzuyor insani ama bundada vardr bi hayr Rabbimin bi bildigi vardr bida olur hc uzulme ilk bebeginmiydi
dışarı çıkmadım uzun zamandır eşime de söyleyip ümitlendirmek istemiyorum sağlık ocağına gidicem orda kötü bi anım yok :))Evde bi test yapsana cnm
- 10 Haziran 2015
- 148
- 32
- 98
Ay
Bnmde oyle oldu cnm adet gunumde kan verdm 26 larda cikyi degerm 1 gun sonra kanamam oldu degerm 11 e dustu adetle attim . Bnmde 4 yasinda bi oglum gecen sene kalp atisi durdugu icn 1 kurtajim bide simdi kimyasalim var cnmevet ilkti erken davrandım adet günümde yaptım kan testi tam hamileyim sevinicem kanamam başladı tabi ben anladım hemen normal adetim gibi oldu bitti
- 10 Haziran 2015
- 148
- 32
- 98
Saglik ocaginda sonuc pazartesiye kalr cnm bnde direk eczaneye gt test aldışarı çıkmadım uzun zamandır eşime de söyleyip ümitlendirmek istemiyorum sağlık ocağına gidicem orda kötü bi anım yok :))
benimde 27 çıkmıştı Allah gönlüne göre versin inşAllahh tatlış bi kız kardeşi olur oğlunuzunAy
Bnmde oyle oldu cnm adet gunumde kan verdm 26 larda cikyi degerm 1 gun sonra kanamam oldu degerm 11 e dustu adetle attim . Bnmde 4 yasinda bi oglum gecen sene kalp atisi durdugu icn 1 kurtajim bide simdi kimyasalim var cnm
pazartesi gidicem zaten sağlık ocağına bikaç gün daha beklemiş olayım hafif adet sancım oluyo gibi belki olurum diye beklicemSaglik ocaginda sonuc pazartesiye kalr cnm bnde direk eczaneye gt test al
- 10 Haziran 2015
- 148
- 32
- 98
Amin insallah cnm bnm Rabbim sanada nasip etsn en kisa zmanda insallahbenimde 27 çıkmıştı Allah gönlüne göre versin inşAllahh tatlış bi kız kardeşi olur oğlunuzun
- 10 Haziran 2015
- 148
- 32
- 98
Valla iyi dayaniyorsn cnm bn olsam simdiye kac tane test yapmstm evde yaptgm testlere verdigim paranin haddi hesabi yokpazartesi gidicem zaten sağlık ocağına bikaç gün daha beklemiş olayım hafif adet sancım oluyo gibi belki olurum diye beklicem
amiinn sen annesin dualarını eksik etme Rabbim ümitlerimi boşa çıkarmasın inşAllahhhAmin insallah cnm bnm Rabbim sanada nasip etsn en kisa zmanda insallah
geçen sefer erken öğrendim diye kendime söz vermiştim beklicem diye napiyim sonra daha çook üzülüyorum :)Valla iyi dayaniyorsn cnm bn olsam simdiye kac tane test yapmstm evde yaptgm testlere verdigim paranin haddi hesabi yok ☺
- 10 Haziran 2015
- 148
- 32
- 98
Oyle tabiki cnm ama adetin baya gecmis biz acele ettigmz icn kimyasali bildk blki adetimizin gecmsini bklesek bilmeyecktk hcgeçen sefer erken öğrendim diye kendime söz vermiştim beklicem diye napiyim sonra daha çook üzülüyorum :)