Size basimdan geçenleri anlatmaya caliscam belki benzer durum yaşayanlara örnek olabilir diye. Evliligimin 2. ayıydı evde yaptığım gebelik testi silik cizgi çıkınca çok sevinmiştim. Ertesi gün doktora gittim hemen 31 Ekimde. Beta 23 progesteron 22 çıkmıştı doktor endişe etme yenidir progesteronun çok iyi muhtelemen sağlıklıdır dedi. 4 kasımda tekrar ölçüldü 52 çıkmıştı muhtemelen kimyasal dedi ama üstüne bastırarak dis gebelik değil dedi. 2 gün sonra kahverengi lekelenmeler başladı beta 20 olmuştu kimyasal adetin baslicak diye eve gönderdiler 15 gün süren hem lekelenme hem adetten yoğun kanama oldu ama lekelenmeler bitmiyordu kan verdim 19 çıktı beta hayatımın şokunu yaşadım aynı gün 2 doktora göründüm dış gebelik değil dediler sonra 23 oldu 27 oldu derken başka bir doktora gittim bana önce rahmini temizlicez eğer düşmezse iğne yapacaz dedi çok ağrılı bir kurtajdi sonra tekrar bakıldı 33 olmuştu değer. Beta her ne kadar küçük olsa da 9 haftaliktim ve mtx yapıldı 4. Gün 24 olmuştu 7. Gun 14 yarın tekrar baktırcam. Ve benden kuyruğu olan bir et parçası düştü iğnenin 5. Günü kanamayla. Demek istediğim beta küçük olunca doktorlar çok ciddiye almıyor 6 doktora görüşmüştüm. Ama bu aslında gerçekten küçük olduğu ve size zarar vermediği anlamına gelmez. Umarım benzer şeyler yaşayanlara bir yön olur çünkü 6 doktor da böyle bir vaka görmedik dediler..