kimyasal peeling hakkında tecrübeli olanlar bakabilir mi

Kimyasal peelingin yararları tartışılmaz. Ancak bu konuda teknoloji oldukça ilerledi. Yeni sistemlerde kimsayal peelingin olumsuz etkileri neredeyse tamamen son buluyor. Size kısaca Renovasy bio-COS markasıyla çıkan bir sistemden bahsedeyim. Bu sistem kimyasal asit ve cilt sorunlarına özgü oluşturulan elementlerden oluşuyor. Doktor cildinizdeki sorunu tespit edip size uygun olan element ve asidi seçiyor, bu karışımı maske gibi cilde sürüyor. Yarım saat sonra çıkarıyor. Cilt anında ışıldıyor anı zamanda kür tamamlandığında cilt sorunları da önemli ölçüde geçiyor. Her hasta için farklı formüller uygulandığı için kişiye özel bir sistem. İlk olarak Tülin Şahin'in programında izledim sonra gittiğim klinikte yapıldığını gördüm ve aknelerim için denedim. Sonuç gerçekten tatmin edici. Denemenizi öneririm.
Programın linkini de paylaşayım dilerseniz izlersiniz :)

>>

aknelerin için diyorsun ama koyu lekelere iyi gelir mi

merhaba arkadaşlar cildimde fazla akne çıktığından hala daha da çıkmaktalar tabi.. ve bunlar çıktıkları gibi gitmiyorlar :KK43:
birçok leke oluştu bunlar için kimyasal peeling düşünüyorum faydası nedir yardımcı olabilecek var mı ?
canım minik minik acnelerine acnelyse sürsen cidden çok etkili..

canım minik minik acnelerine acnelyse sürsen cidden çok etkili..
şu an bişiler uyguluyorum tatlım acnelyse de maşallah mahvetmişti bir ara :D şu an o kadar şikayetçi değilim bir kaç seans daha yaparsam gitcek gibi sende tca mı yapmıştın ?

şu an bişiler uyguluyorum tatlım acnelyse de maşallah mahvetmişti bir ara :D şu an o kadar şikayetçi değilim bir kaç seans daha yaparsam gitcek gibi sende tca mı yapmıştın ?
hatırlıyorum harita olmuştu yüzün..hala aktif acnelerin varsa zor..artık benimkiler geçti sanırım 3. yaşımda:KK53:tca 6 seans uygulamışımdır canım..hafif lekeler içinde acneyse kullandım..ben tca yı kaz ayağı kırışıklığı için kullanmıştım ..şu an yok..kırışıklıklarım geçti..

merhaba arkadaşlar cildimde fazla akne çıktığından hala daha da çıkmaktalar tabi.. ve bunlar çıktıkları gibi gitmiyorlar :KK43:
birçok leke oluştu bunlar için kimyasal peeling düşünüyorum faydası nedir yardımcı olabilecek var mı ?

Canım yaptırdım 3gün oldu.Soyulmaya ve derinin yenilenmesini saglıyor.Genede saglam bir doktora görülmelisin istersen doktorumu tavsiye edebilirim:)

Norwem ya ben belimin kucuk bi bolumune agda yaptirmistim kalcanin hemen ustune
Agdadan mi bilmiyorum kirmizi kirmizi putur putur oldu hep ve cok var
Ne kullaniym ben sivilce gibiler

Farklı farklı Peelingler var yenilenmeye yol açan bir doktorla görüşsen iyi olur canım.

Ben 4seAns kimyasal peeling yaptırdım ve 4.seansta %45lik olanından yaptı resmen kezzap gibi yaktı yüzümü başım zonkladı acısından. Ağrı eşiğim çok yüksek hep dr um hayret ederdi ama ben bile dayanamadım.. Adı kimyasal kızlar yoksameyve asitlerinden üretiliyor zararlı olsa benim dermatoloğum yapmazdı .. Ama kış ayı olmasına rağmen o 4.de lekeler kaldı yüzümde.. Yılbaşından beri lekelerle uğraşıyorum. Ki ne evden çıktım ne de kendim soydum. Akşam bile evin içinde güneş koruyucu sürüyordum ışıklar bile etkilemesin diye. Bana gözenek ve sivilce izlerimden dolayı yaptı ama bunların geçmediği gibi birde üstüne lekelerim oluştu. Expigment diye bir ilaç kullandım hergece. Şimdi mezoterapi ve mikro iğneleme yapılıyor lekeler için. Yaz gelmeden işlemlerin bitmesi gerekiyor. Yani aslında bilen kişiler de yapsa her ciltte aynı tepkiyi vermiyor soyulduktan sonra bebek gibi cildin oluyor ama maksimum 1hafta sonra tekrar eski haline geliyor leke için başka tedaviler bulun bence. Yüzüm resmen kahverengiydi en sonki kimyasal peelingde kardeşim evin içinde korkuyordu benden:: ki her kimyasal peelingde bir tane böyle dozu yüksek yapılırmış. İlk peelingse doğru düzgün soyulmadı bile yeni nesil peelinglerden kullandı ayrıca .. Neyse çok uzattım bence okadar acıya ağrıya değmeyen bir tedavi dediğim gibi sivilceler gözenekler duruyor artı lekeler eklendi . Cilt bir hafta maksimum iyi sonra tekrar kalınlaşıyor deri. Yaptıran herkes de aynı şeyi savunuyor kalıcılığı yok..

Back
X