kimyasal peeling hakkında tecrübeli olanlar bakabilir mi

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
merhaba arkadaşlar cildimde fazla akne çıktığından hala daha da çıkmaktalar tabi.. ve bunlar çıktıkları gibi gitmiyorlar :(
birçok leke oluştu bunlar için kimyasal peeling düşünüyorum faydası nedir yardımcı olabilecek var mı ?

%15 lik tca yapabilirsin kış vakti tam zamanı.. hiç denemedim. Bacağımdaki batık lekeleri için glikolik asit aldım yüzde 50 pek soyulma yapmıyor ama elimle kir çıkarır gibi yapınca soyluyor.. yüzde denemedim hiç

%15 lik tca yapabilirsin kış vakti tam zamanı.. hiç denemedim. Bacağımdaki batık lekeleri için glikolik asit aldım yüzde 50 pek soyulma yapmıyor ama elimle kir çıkarır gibi yapınca soyluyor.. yüzde denemedim hiç
Kız sen neler biliyorsun öyle kız.. :KK70:

açıkcası merkezde yapmayı düşünüyorum ondan merak ediyorum teşekkürler

ben yaptırdım sivilce ve akneyi limon gibi asitik olduğu için öldürüyor.. ama tekrar çıkıyor tabi aynı yerde..izlerde gidiyor..ama tekrar çıkması köötü :(

ben zararlı olduğunu duymuştum ama bazen doktorlar tavsiye ediyor

ben yaptırdım sivilce ve akneyi limon gibi asitik olduğu için öldürüyor.. ama tekrar çıkıyor tabi aynı yerde..izlerde gidiyor..ama tekrar çıkması köötü :KK43:
Şubat gibi bende yaptırmayı düşünüyorum hafif kimyasal peeling. Lekelerinizde ne kadar etkili oldu bilgi veriri misiniz?

merhaba arkadaşlar cildimde fazla akne çıktığından hala daha da çıkmaktalar tabi.. ve bunlar çıktıkları gibi gitmiyorlar :KK43:
birçok leke oluştu bunlar için kimyasal peeling düşünüyorum faydası nedir yardımcı olabilecek var mı ?
Kimyasal peeling yerine bitkisel olani tercih edin benim kizimn sivilce ve akne sorunu vardi bir urun kullandik tamamen duzeldi alman firmasina ait bir urun icerisinde nano tanecikli gumus iyonu var gumus iyonu sivilceye neden olan bakterileriyok ediyor muthis bir urun bence bir devrim bana

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar cildimde fazla akne çıktığından hala daha da çıkmaktalar tabi.. ve bunlar çıktıkları gibi gitmiyorlar :KK43:
kimyasal peelingi benim arkadaşım yaptırdı.inanılmaz bi değişim oldu.resmen bebek cildi geldi peeling sonrası.eğer istanbuldaysanız Avrupa yakasında ürorad dermatoloji polikliniği var.oraya gidebilirsiniz.

Kimyasal peelingin yararları tartışılmaz. Ancak bu konuda teknoloji oldukça ilerledi. Yeni sistemlerde kimsayal peelingin olumsuz etkileri neredeyse tamamen son buluyor. Size kısaca Renovasy bio-COS markasıyla çıkan bir sistemden bahsedeyim. Bu sistem kimyasal asit ve cilt sorunlarına özgü oluşturulan elementlerden oluşuyor. Doktor cildinizdeki sorunu tespit edip size uygun olan element ve asidi seçiyor, bu karışımı maske gibi cilde sürüyor. Yarım saat sonra çıkarıyor. Cilt anında ışıldıyor anı zamanda kür tamamlandığında cilt sorunları da önemli ölçüde geçiyor. Her hasta için farklı formüller uygulandığı için kişiye özel bir sistem. İlk olarak Tülin Şahin'in programında izledim sonra gittiğim klinikte yapıldığını gördüm ve aknelerim için denedim. Sonuç gerçekten tatmin edici. Denemenizi öneririm.
Programın linkini de paylaşayım dilerseniz izlersiniz :)

>>

cnm dr.mutlu çeşme doktoruna gitmeni öneririm istersen netten araştır bi kaç tanıdıgım çok memnun kalmış

Back
X