- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen neler biliyorsun öyle kız..%15 lik tca yapabilirsin kış vakti tam zamanı.. hiç denemedim. Bacağımdaki batık lekeleri için glikolik asit aldım yüzde 50 pek soyulma yapmıyor ama elimle kir çıkarır gibi yapınca soyluyor.. yüzde denemedim hiç
ben mi tatlım bilmiyorum ki öğrenmek istiyorumKız sen neler biliyorsun öyle kız..![]()
Kimyasal zararlı değil mi canım ya?
%15 lik tca yapabilirsin kış vakti tam zamanı.. hiç denemedim. Bacağımdaki batık lekeleri için glikolik asit aldım yüzde 50 pek soyulma yapmıyor ama elimle kir çıkarır gibi yapınca soyluyor.. yüzde denemedim hiç
Netten araştırıp buldum hep te allaha Şükür yüzümden çok memnunum bi bacaklar da var leke fotoda da belli zaten dimi :)Kız sen neler biliyorsun öyle kız..![]()
Şubat gibi bende yaptırmayı düşünüyorum hafif kimyasal peeling. Lekelerinizde ne kadar etkili oldu bilgi veriri misiniz?ben yaptırdım sivilce ve akneyi limon gibi asitik olduğu için öldürüyor.. ama tekrar çıkıyor tabi aynı yerde..izlerde gidiyor..ama tekrar çıkması köötü![]()
Kimyasal peeling yerine bitkisel olani tercih edin benim kizimn sivilce ve akne sorunu vardi bir urun kullandik tamamen duzeldi alman firmasina ait bir urun icerisinde nano tanecikli gumus iyonu var gumus iyonu sivilceye neden olan bakterileriyok ediyor muthis bir urun bence bir devrim banamerhaba arkadaşlar cildimde fazla akne çıktığından hala daha da çıkmaktalar tabi.. ve bunlar çıktıkları gibi gitmiyorlar
birçok leke oluştu bunlar için kimyasal peeling düşünüyorum faydası nedir yardımcı olabilecek var mı ?
kimyasal peelingi benim arkadaşım yaptırdı.inanılmaz bi değişim oldu.resmen bebek cildi geldi peeling sonrası.eğer istanbuldaysanız Avrupa yakasında ürorad dermatoloji polikliniği var.oraya gidebilirsiniz.merhaba arkadaşlar cildimde fazla akne çıktığından hala daha da çıkmaktalar tabi.. ve bunlar çıktıkları gibi gitmiyorlar
birçok leke oluştu bunlar için kimyasal peeling düşünüyorum faydası nedir yardımcı olabilecek var mı ?
kimyasal peelingi benim arkadaşım yaptırdı.inanılmaz bi değişim oldu.resmen bebek cildi geldi peeling sonrası.eğer istanbuldaysanız Avrupa yakasında ürorad dermatoloji polikliniği var.oraya gidebilirsiniz.
cnm dr.mutlu çeşme doktoruna gitmeni öneririm istersen netten araştır bi kaç tanıdıgım çok memnun kalmışmerhaba arkadaşlar cildimde fazla akne çıktığından hala daha da çıkmaktalar tabi.. ve bunlar çıktıkları gibi gitmiyorlar