cnm var gibi hamılesın bence hemen gıdıp bı kan testı yaptır sonucu banada bıldır merak ettım inşallah olumlu sonuclar alırsın canım
bence bugun hemen yaptır bekleme pozıtıf düşün tatlım :*Bir yanım git test yaptır diyor, diğer yanım yaptırma erken diyorİnşallah canım Allah herkese bir evlat nasip etsin canım. tabiki sonucu aldığım gibi yazarım. Dualarım hepinizle
bence bugun hemen yaptır bekleme pozıtıf düşün tatlım :*
Tamam canım bugün yaptırayım bari :)
Arkadaşlar Selam,
en son adet olduğum zaman 24 Şubat 2016'ydı.
Bu tarihten sonra 25 Mart günü hamile olduğumu öğrendim (Kan testinde) (İdrar testi 2 kez yapmama rağmen hiç pozitif çıkmadı). Çok sevinmiştim ardından 3-4 gün sonra tekrar test yaptırdığımda düşük yapıyor olduğum ortaya çıktı. Doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım
Bunun üzerine en son 2-3 Nisan'a kadar düşük devam etti ve son 5 Nisanda doktor muayene ettiğinde tekrar hamile kalabilirsin herhangi bir sıkıntı yok dedi. Dün - 27 Nisan 2016'da yaptığım idrarla gebelik testinde ekteki sonuç çıktı. Acaba hamile miyim? Bu ay içerisinde düşük yaptığım için bu kadar erken hamile kalabileceğimi düşünmüyordum amagidip kan testi yaptırmaya korkar oldum ya yine düşük olursa diye Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Sevgiler,
kaç gun var cnm bat'aacaba bnde test yapsam mı:)
dediğin gibi düşükten sonra regl geçirmedim o yuzden ne zaman reg olcam bilemiyorum ama en son 29martta oldum (düşük şeklnde)bu kadar erken idrar testinde çıkar mı ki...ben çok şaşırdım birde düşükten sonra en az bir gerl dönemi geçmeden regl döngümüzü bilemeyiz diye biliyorum ben...
tabi inşallah hamilesindirbize haber vermeyi unutma
haber veririm tabi bn de merakla bekliyorum açıkcası hemen beklemiyorum sonuçta yeni düşük oldu ama yine de olsa fena olmaz:)bu kadar erken idrar testinde çıkar mı ki...ben çok şaşırdım birde düşükten sonra en az bir gerl dönemi geçmeden regl döngümüzü bilemeyiz diye biliyorum ben...
tabi inşallah hamilesindirbize haber vermeyi unutma
bende 4 ay önce düşüğüm oldu insan hamile olarak hissedince kendini ve kaybedince bir an önce olsun istiyorsun rabbim inşallah hem bana hem size hem tüm isteyenlere nasip etsin sağlıklı mubarek evlatlarhaber veririm tabi bn de merakla bekliyorum açıkcası hemen beklemiyorum sonuçta yeni düşük oldu ama yine de olsa fena olmaz:)
Selamlar canım bence hamilesinArkadaşlar Selam,
Bu tarihten sonra 25 Mart günü hamile olduğumu öğrendim (Kan testinde) (İdrar testi 2 kez yapmama rağmen hiç pozitif çıkmadı). Çok sevinmiştim ardından 3-4 gün sonra tekrar test yaptırdığımda düşük yapıyor olduğum ortaya çıktı. Doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım
Bunun üzerine en son 2-3 Nisan'a kadar düşük devam etti ve son 5 Nisanda doktor muayene ettiğinde tekrar hamile kalabilirsin herhangi bir sıkıntı yok dedi. Dün - 27 Nisan 2016'da yaptığım idrarla gebelik testinde ekteki sonuç çıktı. Acaba hamile miyim? Bu ay içerisinde düşük yaptığım için bu kadar erken hamile kalabileceğimi düşünmüyordum amagidip kan testi yaptırmaya korkar oldum ya yine düşük olursa diye Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Sevgiler,
İdrar testi yapayım olmazsa daha günüm geçmedi gerci ama olsunCanim genellikle kimyasal gebelikten sonraki ay cogu kisi saglikli gebelik geciriyor...
Ilk hamileligimde bende yasadim...
Sonraki ayda hemen hamile kaldim...
Saglicakla kucagina alirsin ins. ♡
Arkadaşlar Selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?