• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikten sonra - Hamile miyim?

aynısı bana ol
bnm de son adetim 18 şubattı.sonra bn de senin gbi kimyasal gebelik yaşadım ve düşük yaptım ama bnm seninkinden farklı olarak idrar testinde pozitif çıkmıştı yani biri belirgin diğeri silik şekilde.sonra 29 martta düşük oldu malesef.derken şimdi tam olarak ne zaman regl olurum kestiremiyorum ama henüz nisan ayında olmadım merakla acaba hamile miyim die bekliorm

aynısı bana bu ay oldu işte canım adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim dün. inşallah sende hamilesindir :)

KIZLARR DÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM 308 çıktı değer hamileyimmmm :anneadayı::KK15:

Henüz doktora gitmedim, bu sefer geç gideceğim :) inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin :KK15:

tebrikler çok sevindim Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Rabbim tüm isteyenlere hayılısı ile nasip etsin amin :)))

KIZLARR DÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM 308 çıktı değer hamileyimmmm :anneadayı::KK15:

Henüz doktora gitmedim, bu sefer geç gideceğim :) inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin :KK15:

Benim hiç şüphem yoktu zaten tebrikler
Son adet trihine göre hesaplayıp 5. Haftanda git bence

aynısı bana ol

aynısı bana bu ay oldu işte canım adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim dün. inşallah sende hamilesindir :)
ben dun yaptım idrar testi gayet negatifti eger regl olmazsan 2-3 gün sonra yine yaaprım olmazsa:) senin için de hayırlı olsun cnm sağlıklı bi şekilde kucagına alırsın inş.

Arkadaşlar Selam,

en son adet olduğum zaman 24 Şubat 2016'ydı.
Bu tarihten sonra 25 Mart günü hamile olduğumu öğrendim (Kan testinde) (İdrar testi 2 kez yapmama rağmen hiç pozitif çıkmadı). Çok sevinmiştim ardından 3-4 gün sonra tekrar test yaptırdığımda düşük yapıyor olduğum ortaya çıktı. Doktor kimyasal gebelik olduğunu söyledi. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım :110:
Bunun üzerine en son 2-3 Nisan'a kadar düşük devam etti ve son 5 Nisanda doktor muayene ettiğinde tekrar hamile kalabilirsin herhangi bir sıkıntı yok dedi. Dün - 27 Nisan 2016'da yaptığım idrarla gebelik testinde ekteki sonuç çıktı. Acaba hamile miyim? Bu ay içerisinde düşük yaptığım için bu kadar erken hamile kalabileceğimi düşünmüyordum ama :KK43: gidip kan testi yaptırmaya korkar oldum ya yine düşük olursa diye o_O Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Sevgiler, :KK49::KK200::KK46::anneadayı:

Canım şimdi senin yazdıklarını okudum aynı benim yaşadıklarımı yazmışsın :) Benimde en son adet tarihim 14 Şubat 2016'ydı. 27 Martta hamile olduğumu öğrendim. Kan testimde değerim 70 çıkınca doktor bekleyelim dedi. 2 gün sonra değerim düştü ve kimyasal gebelik yaşadım :KK43:
2 Nisanda kanamam oldu. 9 Nisanda bitti. Bu ay henüz adet olmadım. Ama karnımda şişlik, uyku hali, iştah :) Sanki hamileyim gibi. ama henüz test yapmadım. Önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyorum. İnşallh senin gibi bende hamileyimdir :KK43:

slm kızlar hamile arkadaşımız tebrikler darısı isteyen herkese olsun bende 29 şubatta kimyasal gebelik yaşadım ve düşük oldu ondan sonra hiç hamile kalamadım:110: banada düşükten sonra hemen olur dediler ama olmadı şimdi adetim yeni bitti umarım bu ay olur arzu343434 canım bence sen idrar testi yap

slm kızlar hamile arkadaşımız tebrikler darısı isteyen herkese olsun bende 29 şubatta kimyasal gebelik yaşadım ve düşük oldu ondan sonra hiç hamile kalamadım:110: banada düşükten sonra hemen olur dediler ama olmadı şimdi adetim yeni bitti umarım bu ay olur arzu343434 canım bence sen idrar testi yap

lale_cik lale_cik canım sabret inşaah olur. Hem kimyasal gebelik yaşadık. Demekki sorun yok. Ben öyle düşünüyorum :)
Banada doktorum kimyasal gebelikten sonra daha kolay hamile kalırsın demişti. İnşallah hamileyimdir :110: Biraz erken davrandım Pazartesi (02.05.2016) günü yaptım evde test. Birşey çıkmadı. Çarşamba gününe randevu aldım doktora. O zamana kadar sabretmem lazım :KK49:

lale_cik lale_cik canım sabret inşaah olur. Hem kimyasal gebelik yaşadık. Demekki sorun yok. Ben öyle düşünüyorum :)
Banada doktorum kimyasal gebelikten sonra daha kolay hamile kalırsın demişti. İnşallah hamileyimdir :110: Biraz erken davrandım Pazartesi (02.05.2016) günü yaptım evde test. Birşey çıkmadı. Çarşamba gününe randevu aldım doktora. O zamana kadar sabretmem lazım :KK49:
inşallah canım doğru diyosun hadi bakalım güzel haberler alırısın inşallah bence hamilesin öyle hissettim :anneadayı:

inşallah canım doğru diyosun hadi bakalım güzel haberler alırısın inşallah bence hamilesin öyle hissettim :anneadayı:

İnşallah canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bugün test alıcam yarın sabah bir bakıcam. Olmadı Çarşamba günü kesin belli olur. Dua et güzel bir haber alayım :anne:

Canım şimdi senin yazdıklarını okudum aynı benim yaşadıklarımı yazmışsın :) Benimde en son adet tarihim 14 Şubat 2016'ydı. 27 Martta hamile olduğumu öğrendim. Kan testimde değerim 70 çıkınca doktor bekleyelim dedi. 2 gün sonra değerim düştü ve kimyasal gebelik yaşadım :KK43:
2 Nisanda kanamam oldu. 9 Nisanda bitti. Bu ay henüz adet olmadım. Ama karnımda şişlik, uyku hali, iştah :) Sanki hamileyim gibi. ama henüz test yapmadım. Önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyorum. İnşallh senin gibi bende hamileyimdir :KK43:

Büyük ihtimalle sende hamilesin canım. Acele etme biraz bekle öyle test yaptır.

Hiç üzülmeyin Allah hayırlı zamanı bilir

Büyük ihtimalle sende hamilesin canım. Acele etme biraz bekle öyle test yaptır.

Hiç üzülmeyin Allah hayırlı zamanı bilir

Amin canim amin. Benimde adetim 2 gün geçti bugun dayanamadim kan verdim degerim 47 çıktı. Biraz düşük geldi. Doktorumla konuştum çarşamba günü yenile testi dedi. Bakalım insallah katlarda degerim yine kimyasal yasamam :( Allah büyüktür

Back
X