• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelikten sonra - Hamile miyim?

Amin canim amin. Benimde adetim 2 gün geçti bugun dayanamadim kan verdim degerim 47 çıktı. Biraz düşük geldi. Doktorumla konuştum çarşamba günü yenile testi dedi. Bakalım insallah katlarda degerim yine kimyasal yasamam :KK43: Allah büyüktür

2günde bir kan değerlerine bak canım çok yenide olabilir. Umutsuz olma

Amin canim amin. Benimde adetim 2 gün geçti bugun dayanamadim kan verdim degerim 47 çıktı. Biraz düşük geldi. Doktorumla konuştum çarşamba günü yenile testi dedi. Bakalım insallah katlarda degerim yine kimyasal yasamam :KK43: Allah büyüktür
canım test yapmışsın inşallah yükselir değerin stres yapma

Rengi benimki gibi çıkmış, ben gidip kan verdiğimde beta hcg değerim 798 civarıydı, 4-5 haftalık hamileymişim.

Arkadaşlar merhaba
14 haziranda kanamam basladı bu tarihten önce gebe olduğumu öğrenmiştim.düzenli adet gören biriyim normal şartlarda.hala adet olmadım.sorum şu kimyasal gebelik yaşayıp ne kadar sonra adet gördünüz?

Arkadaşlar merhaba
14 haziranda kanamam basladı bu tarihten önce gebe olduğumu öğrenmiştim.düzenli adet gören biriyim normal şartlarda.hala adet olmadım.sorum şu kimyasal gebelik yaşayıp ne kadar sonra adet gördünüz?

Elaa87 yazını yeni gördüm. Ben adet yaşamadım düşükle birlikte gelen kan vardı sadece ondan sonra hamile olduğumu öğrendim tekrar

Back
X