Canım doktor kanaman bitince ilişkiye girebilirsin dedi ama bu ay korun adetten sonra korunma dedi. Bende normal adet olmam gereken zamanda adet oldum sonrasında korunmadikÇok teşekkür ediyorumrabbim sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin kimyasal gebelikten sonra ne zaman normal ilişkiye devam ettiniz
Anladım bana öyle bir şey demedi o yüzden sormam istedimCanım doktor kanaman bitince ilişkiye girebilirsin dedi ama bu ay korun adetten sonra korunma dedi. Bende normal adet olmam gereken zamanda adet oldum sonrasında korunmadikamin canım benim Allah razı olsun darısı başına olsun inşallah
Sormak istediğin ne varsa sorabilirsin canım bildiğim konuysa her zaman yardimci olurumAnladım bana öyle bir şey demedi o yüzden sormam istedim
Evet diğer ay adet zamanında olmuştum.Ben devlet hastanesi gittim oradaki doktor bununla ilgili hiç bir şey demedi hani sizin gibi demedi yani bilmiyorum napıcam düzenli oldu mu adettiniz
Kimyasal gebelikten sonra me zaman hamile kaldınız ?Evet diğer ay adet zamanında olmuştum.
Canım doktor kanaman bitince ilişkiye girebilirsin dedi ama bu ay korun adetten sonra korunma dedi. Bende normal adet olmam gereken zamanda adet oldum sonrasında korunmadikamin canım benim Allah razı olsun darısı başına olsun inşallah
Kanamanız olduktan sonra düzenli ilişkiden sonra mı sağlıklı gebelik olduSormak istediğin ne varsa sorabilirsin canım bildiğim konuysa her zaman yardimci olurum
Kanamadan sonra ilk adetimi oldum ondan sonra oldu canımKanamanız olduktan sonra düzenli ilişkiden sonra mı sağlıklı gebelik oldu
Merhaba kanamanız ne kadar sürdü? Bende kimyasal gebelik geçirdim başta lekelenme yaşadım kahverengi sonra kanama oldu yani, regel oldum ama kaç gün sürecek bilmiyorumBen kimyasal gebelikten sonra hiç regl olmadan hemen hamile kaldım canım. Folik asiti bırakma, olağan akışında devam et.
Benim bir hafta sürdüMerhaba kanamanız ne kadar sürdü? Bende kimyasal gebelik geçirdim başta lekelenme yaşadım kahverengi sonra kanama oldu yani, regel oldum ama kaç gün sürecek bilmiyorum
Tekrar gebe olduğumu nasıl anlarımKanamadan sonra ilk adetimi oldum ondan sonra oldu canım
Canım ben yumurtlamadan sonra kasık ağrısı bel ağrısı goguslerde sızı şişkinlik hissettim önce psikolojik diye düşündüm sonra baktım beni uyartiyor gece. Yumurtlamadan 11 gün sonra da test yaptım çıktı ve belirtilerim halaa devam ediyor hiç durmadı aksine miğde bulantısı baş dönmesi de eklendiTekrar gebe olduğumu nasıl anlarım
Benim normal regl kadar 4 5 gun surdu ama normal regle göre daha fazla ve daha ağrılıydıMerhaba kanamanız ne kadar sürdü? Bende kimyasal gebelik geçirdim başta lekelenme yaşadım kahverengi sonra kanama oldu yani, regel oldum ama kaç gün sürecek bilmiyorum
Valla göğüslerim de hassasiyet var ama 2 hafta kimyasal gebelik geçireli ve göğüs uclarım da kararma mevcut dün akşam aniden kasık ağrısı başladı ay bilmiyorum ya korkuyorum artıkCanım ben yumurtlamadan sonra kasık ağrısı bel ağrısı goguslerde sızı şişkinlik hissettim önce psikolojik diye düşündüm sonra baktım beni uyartiyor gece. Yumurtlamadan 11 gün sonra da test yaptım çıktı ve belirtilerim halaa devam ediyor hiç durmadı aksine miğde bulantısı baş dönmesi de eklendi
Canım kimyasaldan sonra adete kadar korunmadinmi?Valla göğüslerim de hassasiyet var ama 2 hafta kimyasal gebelik geçireli ve göğüs uclarım da kararma mevcut dün akşam aniden kasık ağrısı başladı ay bilmiyorum ya korkuyorum artık
Adet olmadım ki daha henüz en son 17 aralıkta oldum doktora gittiğimde kimyasal gebelik olduğunu öğrendimCanım kimyasaldan sonra adete kadar korunmadinmi?
Canım ben kimyasaldan sonra normal adet döngümde adet oldum genelde öyle oluyor kimyasalda zaten 17 Şi düşük yaptıysan daha vardır adetine. Şuan bebisten tekrar supheleniyorsun sanırım canım adet olmadan hamile olanlar var belki seninde öyledirAdet olmadım ki daha henüz en son 17 aralıkta oldum doktora gittiğimde kimyasal gebelik olduğunu öğrendim
İşte ben de bilmiyorum doktorum korunma vs demedi ama olabilir belki bilmiyorum ya gerçekten artık emin olamıyorumCanım ben kimyasaldan sonra normal adet döngümde adet oldum genelde öyle oluyor kimyasalda zaten 17 Şi düşük yaptıysan daha vardır adetine. Şuan bebisten tekrar supheleniyorsun sanırım canım adet olmadan hamile olanlar var belki seninde öyledir
Seni çok iyi anlıyorum canım bende senin gibiydim geçen ay çok üzülüyor insanİşte ben de bilmiyorum doktorum korunma vs demedi ama olabilir belki bilmiyorum ya gerçekten artık emin olamıyorum
Çok teşekkür ediyorum İnşllah mutlu haber vermek için gelirimSeni çok iyi anlıyorum canım bende senin gibiydim geçen ay çok üzülüyor insaninşaallah rabbim en kısa zaman da sana da müjdeyi verir
İnsallah canım benim bekliyorum güzel haberleriniÇok teşekkür ediyorum İnşllah mutlu haber vermek için gelirim