Kimyasal gebelik 😓

Çok teşekkür ediyorum rabbim sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin kimyasal gebelikten sonra ne zaman normal ilişkiye devam ettiniz
Canım doktor kanaman bitince ilişkiye girebilirsin dedi ama bu ay korun adetten sonra korunma dedi. Bende normal adet olmam gereken zamanda adet oldum sonrasında korunmadik amin canım benim Allah razı olsun darısı başına olsun inşallah

Anladım bana öyle bir şey demedi o yüzden sormam istedim

Sormak istediğin ne varsa sorabilirsin canım bildiğim konuysa her zaman yardimci olurum
Kanamanız olduktan sonra düzenli ilişkiden sonra mı sağlıklı gebelik oldu

Ben kimyasal gebelikten sonra hiç regl olmadan hemen hamile kaldım canım. Folik asiti bırakma, olağan akışında devam et.
Merhaba kanamanız ne kadar sürdü? Bende kimyasal gebelik geçirdim başta lekelenme yaşadım kahverengi sonra kanama oldu yani, regel oldum ama kaç gün sürecek bilmiyorum

Tekrar gebe olduğumu nasıl anlarım
Canım ben yumurtlamadan sonra kasık ağrısı bel ağrısı goguslerde sızı şişkinlik hissettim önce psikolojik diye düşündüm sonra baktım beni uyartiyor gece. Yumurtlamadan 11 gün sonra da test yaptım çıktı ve belirtilerim halaa devam ediyor hiç durmadı aksine miğde bulantısı baş dönmesi de eklendi

Valla göğüslerim de hassasiyet var ama 2 hafta kimyasal gebelik geçireli ve göğüs uclarım da kararma mevcut dün akşam aniden kasık ağrısı başladı ay bilmiyorum ya korkuyorum artık

Valla göğüslerim de hassasiyet var ama 2 hafta kimyasal gebelik geçireli ve göğüs uclarım da kararma mevcut dün akşam aniden kasık ağrısı başladı ay bilmiyorum ya korkuyorum artık
Canım kimyasaldan sonra adete kadar korunmadinmi?

Adet olmadım ki daha henüz en son 17 aralıkta oldum doktora gittiğimde kimyasal gebelik olduğunu öğrendim
Canım ben kimyasaldan sonra normal adet döngümde adet oldum genelde öyle oluyor kimyasalda zaten 17 Şi düşük yaptıysan daha vardır adetine. Şuan bebisten tekrar supheleniyorsun sanırım canım adet olmadan hamile olanlar var belki seninde öyledir

İşte ben de bilmiyorum doktorum korunma vs demedi ama olabilir belki bilmiyorum ya gerçekten artık emin olamıyorum

İşte ben de bilmiyorum doktorum korunma vs demedi ama olabilir belki bilmiyorum ya gerçekten artık emin olamıyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım bende senin gibiydim geçen ay çok üzülüyor insan inşaallah rabbim en kısa zaman da sana da müjdeyi verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…