- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 38
Çok güzel gerçekten umarım gerçektir ve sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına
Arkadaslar ben de degerım dokuz bat bugun. dun 9 cıktı doktor dusuk dedı. crpm cok yuksek 13 gundur ınfluenza gıbı grıbım ve barsak enfeksıyonu ıshal.bu sebeplerden kımyasal olurmuÇok güzel gerçekten umarım gerçektir ve sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına
Maalesef hala hamile değilim ben ama umarım sizin yakın zamanda olurKimyasal gebelikten sonra me zaman hamile kaldınız ?
Benim de 4 gündür kanama var kanamanın 2. Günü 133 tu değerim 3. Günü 94 oldu doktor 4-5 gün bekleyelım sıfırlamasın dedi bekliyorum . 4. Gün hala kanama var çok yoğun değil ama az az sureklıMerhaba arkadaşlar bende 2. Kimyasal gebeliğim geçiriyorum ama arka arkaya olmadı Kimyasal grbeliğimde degerim 217 den düşmeye başladı adetim 10 gün gecikmişti artık yani 2 gün sonra 147. 2 gün sonra 56. 3 gün sonrasında ise 33 degerim ben aıfırlanmasına bekliyordum ama Kanamam az oldugu için sanırım degerim yavaş düşüyor anlamış degilim. 7 gündür kanama var. Böyle birşey le karşılaşan var mı acaba hem adet günüm karıştı hem de Kanamam İn nr zaman bitecegini bile şuna kestiremiyorum 3 günde o kadar az deger düşmesi çok garip geldi bana.
Bugün degerime tekrar sonuçlandı 33 den 41 e yükseldi bu normal mi böyle birşey yaşayan oldu mu kiBenim de 4 gündür kanama var kanamanın 2. Günü 133 tu değerim 3. Günü 94 oldu doktor 4-5 gün bekleyelım sıfırlamasın dedi bekliyorum . 4. Gün hala kanama var çok yoğun değil ama az az sureklı
Kaç gün sonra yukseldı?Bugün degerime tekrar sonuçlandı 33 den 41 e yükseldi bu normal mi böyle birşey yaşayan oldu mu ki
33 degeri gördükten 2 gün sonra tektra kan verdim 41 olmuş . Düşüşünü takip ediyorduk ama çıktığını gördüm dünKaç gün sonra yukseldı?
Sağlıklı bı yükselmede sanırım ıkı katına çakması gerekıyor bır gun sonda. Bızde sıfırlamasını beklıyoruz Salı günü kan verecegım33 degeri gördükten 2 gün sonra tektra kan verdim 41 olmuş . Düşüşünü takip ediyorduk ama çıktığını gördüm dün
Bende pazar günü tekrar verecegim o zaman sanırım tam belli olurSağlıklı bı yükselmede sanırım ıkı katına çakması gerekıyor bır gun sonda. Bızde sıfırlamasını beklıyoruz Salı günü kan verecegım
Evet bncede bellı olur hakkınızda hayırlısıBende pazar günü tekrar verecegim o zaman sanırım tam belli olur
Verdınız mı kan?Bende pazar günü tekrar verecegim o zaman sanırım tam belli olur
Verdim 49 olmuş yükselişteVerdınız mı kan?
Bısey dedi mı doktor sanırım sağlıklı bı yükseliş değilVerdim 49 olmuş yükselişte
Aynen öyle düşmesi gerek 217 di degerim ordan düşmeye başladı tekrar yükselşnce korktum bende Yarın doktora görğnevegşm randevum var tam detaylı bilgi alacagımBısey dedi mı doktor sanırım sağlıklı bı yükseliş değil
Bnmde 12 ye düşmüş doktorum düşmeye başladıktan sonra yükselmez dedi yükselirse dış gebelık olabılırmıs. Ikı hafta sonra bı daha kan verecegım benAynen öyle düşmesi gerek 217 di degerim ordan düşmeye başladı tekrar yükselşnce korktum bende Yarın doktora görğnevegşm randevum var tam detaylı bilgi alacagım
Genellikle öyle diyorlar benimde düşüşe geçmişti tektra yükseldiği dediğim gibi ama çok az bir yükseliş oldu kürtaj diyor doktor ama ben sıcak bakmıyorum gebeliği kötü etkileyeceğini düşündüğüm için yarın başka bir doktora daha görğnecegim oda derse kesin kürtaj ona göre işlem yapmaya karar verecegimBnmde 12 ye düşmüş doktorum düşmeye başladıktan sonra yükselmez dedi yükselirse dış gebelık olabılırmıs. Ikı hafta sonra bı daha kan verecegım ben
Bnmkıde sıfurlamazsa spıralı cekıp temızleyecegız dedı doktorum ınsallah gerek kalmazGenellikle öyle diyorlar benimde düşüşe geçmişti tektra yükseldiği dediğim gibi ama çok az bir yükseliş oldu kürtaj diyor doktor ama ben sıcak bakmıyorum gebeliği kötü etkileyeceğini düşündüğüm için yarın başka bir doktora daha görğnecegim oda derse kesin kürtaj ona göre işlem yapmaya karar verecegim
İnşallah yaBnmkıde sıfurlamazsa spıralı cekıp temızleyecegız dedı doktorum ınsallah gerek kalmaz