Kimyasal gebelik 😓

Çok güzel gerçekten umarım gerçektir ve sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına 🙏🙏🙏🤌😍
Çok güzel gerçekten umarım gerçektir ve sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına 🙏🙏🙏🤌😍
Arkadaslar ben de degerım dokuz bat bugun. dun 9 cıktı doktor dusuk dedı. crpm cok yuksek 13 gundur ınfluenza gıbı grıbım ve barsak enfeksıyonu ıshal.bu sebeplerden kımyasal olurmu :KK43: hafraya salı yukselmezse duserse kımyasal demekmıs

Herkese. İyi akşamlar diliyorum kimyasal gebelikten sonra ne zaman hamile kalabilirim ? Birde şunu merak etmek istiyorum kimyasal gebelikte yaşadığım sorunları tekrar yaşamaya başladım yüzümde sivilce ve kasıklarıma bi anda kramp girmeye başladı ama bilmiyorum bellide yanılıyorum yine olmayabilir

Merhaba arkadaşlar bende 2. Kimyasal gebeliğim geçiriyorum ama arka arkaya olmadı Kimyasal grbeliğimde degerim 217 den düşmeye başladı adetim 10 gün gecikmişti artık yani 2 gün sonra 147. 2 gün sonra 56. 3 gün sonrasında ise 33 degerim ben aıfırlanmasına bekliyordum ama Kanamam az oldugu için sanırım degerim yavaş düşüyor anlamış degilim. 7 gündür kanama var. Böyle birşey le karşılaşan var mı acaba hem adet günüm karıştı hem de Kanamam İn nr zaman bitecegini bile şuna kestiremiyorum 3 günde o kadar az deger düşmesi çok garip geldi bana.

Merhaba arkadaşlar bende 2. Kimyasal gebeliğim geçiriyorum ama arka arkaya olmadı Kimyasal grbeliğimde degerim 217 den düşmeye başladı adetim 10 gün gecikmişti artık yani 2 gün sonra 147. 2 gün sonra 56. 3 gün sonrasında ise 33 degerim ben aıfırlanmasına bekliyordum ama Kanamam az oldugu için sanırım degerim yavaş düşüyor anlamış degilim. 7 gündür kanama var. Böyle birşey le karşılaşan var mı acaba hem adet günüm karıştı hem de Kanamam İn nr zaman bitecegini bile şuna kestiremiyorum 3 günde o kadar az deger düşmesi çok garip geldi bana.
Benim de 4 gündür kanama var kanamanın 2. Günü 133 tu değerim 3. Günü 94 oldu doktor 4-5 gün bekleyelım sıfırlamasın dedi bekliyorum . 4. Gün hala kanama var çok yoğun değil ama az az sureklı

Benim de 4 gündür kanama var kanamanın 2. Günü 133 tu değerim 3. Günü 94 oldu doktor 4-5 gün bekleyelım sıfırlamasın dedi bekliyorum . 4. Gün hala kanama var çok yoğun değil ama az az sureklı
Bugün degerime tekrar sonuçlandı 33 den 41 e yükseldi bu normal mi böyle birşey yaşayan oldu mu ki

33 degeri gördükten 2 gün sonra tektra kan verdim 41 olmuş . Düşüşünü takip ediyorduk ama çıktığını gördüm dün
Sağlıklı bı yükselmede sanırım ıkı katına çakması gerekıyor bır gun sonda. Bızde sıfırlamasını beklıyoruz Salı günü kan verecegım

Aynen öyle düşmesi gerek 217 di degerim ordan düşmeye başladı tekrar yükselşnce korktum bende Yarın doktora görğnevegşm randevum var tam detaylı bilgi alacagım
Bnmde 12 ye düşmüş doktorum düşmeye başladıktan sonra yükselmez dedi yükselirse dış gebelık olabılırmıs. Ikı hafta sonra bı daha kan verecegım ben

Bnmde 12 ye düşmüş doktorum düşmeye başladıktan sonra yükselmez dedi yükselirse dış gebelık olabılırmıs. Ikı hafta sonra bı daha kan verecegım ben
Genellikle öyle diyorlar benimde düşüşe geçmişti tektra yükseldiği dediğim gibi ama çok az bir yükseliş oldu kürtaj diyor doktor ama ben sıcak bakmıyorum gebeliği kötü etkileyeceğini düşündüğüm için yarın başka bir doktora daha görğnecegim oda derse kesin kürtaj ona göre işlem yapmaya karar verecegim

Genellikle öyle diyorlar benimde düşüşe geçmişti tektra yükseldiği dediğim gibi ama çok az bir yükseliş oldu kürtaj diyor doktor ama ben sıcak bakmıyorum gebeliği kötü etkileyeceğini düşündüğüm için yarın başka bir doktora daha görğnecegim oda derse kesin kürtaj ona göre işlem yapmaya karar verecegim
Bnmkıde sıfurlamazsa spıralı cekıp temızleyecegız dedı doktorum ınsallah gerek kalmaz

Kızlar selam ben 29 aralıkta çatlatma ignesi kullandım ilk denemem di sonrasında 12.günü kan verdim

10.01 19.30 Beta 5.78
11.01 08.30 Beta 9.12
12.01 15.30 Beta 15.89
16.01 13.30 Beta 21.66

Bu şekilde yükseldi fakat doktorum saglıklı olmadıgını ama cumaya kadar bekleyip tekrar kan vermemi söyledi sizce bu yaşadığım olay dış gebelik mi kimyasal mı nedir bu bilen varmı aranızda

X