- Konu Sahibi MIYASE KILICER
-
Merhaba bende bişey sormak istiyorum bilgisi olan başka birileride olursa lütfen cevaplayabılır mı ?" ben 9 martta 16 beta değeryle hamile oldugumu öğrendm 2 gün sonra 23 2 sonra 34 çıktı doktor kımyasal dedi. Sonra gecen çarşamba ağır bi sancıyla kanamam basladı buyuk bi pıhtı düşürdüm suan aynı adet gibi devam ediyo. Bu şekilde ağır sancı yaşayıp kanaması olanlar için dış gebelık falan demişler sizce dıs gebelık olabılr mıMrb bu yazıyı attığımda adet olmamıştım ama 6 gün sonra adet oldum neden sordunuz?
Merhaba canım ben hemen diger aya hamile kaldim hic adet gormeden kanamanin çokolmasi aslinda daha iyi içindeki herşey temizlenmis olurmerhaba ben kimyasal gebelik geçirdim. Adetim gecikince ikişer gün arayla kan verdim ve değerler sırayla 18-23-37-30 oldu. Adet olmam gereken tarihten 10 gün sonra kanamam başladı yani kimyasal gebelik düşüğü başladı. Şu an kanamanın üçüncü günü hala devam ediyor. Ve sol kasığımda aşırı batmalar ağrılar var bu normal mi? Bir de kimyasal gebelikte düşük yaptıktan ne kadar süre sonra tekrar hamile kalınabilir. Bu durumu yaşayıp yeniden hamile kalanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Bende ayni durumdayım o yuzden sormuştum. Benim degerim cok dusuktu ama cabuk olduMrb bu yazıyı attığımda adet olmamıştım ama 6 gün sonra adet oldum neden sordunuz?
Ben kanama oldum ama değerler tekrar yükseldi hala yükselmeye devam ediyor kese görene kadar bekleyeceğizBende ayni durumdayım o yuzden sormuştum. Benim degerim cok dusuktu ama cabuk oldu
Kanama bitince tekrar baktır dık değer yükseliyor ama sağlıklı artmıyor o yüzden doktor bekleyelim keseyi görelim dedi bu gün 480 olduMerhaba bende bişey sormak istiyorum bilgisi olan başka birileride olursa lütfen cevaplayabılır mı ?" ben 9 martta 16 beta değeryle hamile oldugumu öğrendm 2 gün sonra 23 2 sonra 34 çıktı doktor kımyasal dedi. Sonra gecen çarşamba ağır bi sancıyla kanamam basladı buyuk bi pıhtı düşürdüm suan aynı adet gibi devam ediyo. Bu şekilde ağır sancı yaşayıp kanaması olanlar için dış gebelık falan demişler sizce dıs gebelık olabılr mı
İnşallah dış gebelik değildir sizinki ben kendiliğinden düşmesi için dua ediyorumMerhaba bende bişey sormak istiyorum bilgisi olan başka birileride olursa lütfen cevaplayabılır mı ?" ben 9 martta 16 beta değeryle hamile oldugumu öğrendm 2 gün sonra 23 2 sonra 34 çıktı doktor kımyasal dedi. Sonra gecen çarşamba ağır bi sancıyla kanamam basladı buyuk bi pıhtı düşürdüm suan aynı adet gibi devam ediyo. Bu şekilde ağır sancı yaşayıp kanaması olanlar için dış gebelık falan demişler sizce dıs gebelık olabılr mı
Bugun kan verdim 3.3 çkktıİnşallah dış gebelik değildir sizinki ben kendiliğinden düşmesi için dua ediyorum
İyi değil mi? düşmüş demek kimyasal sizinki. benim ki sağlıksız bir şekilde yükselmeye devam ediyor 481 oldu dış gebelik olmasından sa kimyasal çok daha iyi tavsiyem yumurtlama dönemlerinde eşinle birlikte olmaya çalış geç tutunma da ve sağlıksız embriyo da kimyasal oluyor. Deneyimle sabit ben de ilk kimyasal gebelik yaşamıştımBugun kan verdim 3.3 çkktı
Merhabalar bende aynı sizin gibi yaşadım ayın 17sinde hem idrarda hem kanda pozitif çıktı 3 gün sonra kanamam başladı hemen acile gittim değerlerme bakıldı bta 3.84 çıktı doktor kimyasal geçiriyorsun kanamayla beraber atıcaksın dedi 6 gün sürdü kanamam ve 4. Günümde çok şiddetli sancıyla kanamam çoğaldı ve minik minik pıhtılar düştü ve sonra sancım dindi şimdi bitti kanamam kimyasalda da böyle sancılar ve kanamalar yaşanabiliyormuşMerhaba bende bişey sormak istiyorum bilgisi olan başka birileride olursa lütfen cevaplayabılır mı ?" ben 9 martta 16 beta değeryle hamile oldugumu öğrendm 2 gün sonra 23 2 sonra 34 çıktı doktor kımyasal dedi. Sonra gecen çarşamba ağır bi sancıyla kanamam basladı buyuk bi pıhtı düşürdüm suan aynı adet gibi devam ediyo. Bu şekilde ağır sancı yaşayıp kanaması olanlar için dış gebelık falan demişler sizce dıs gebelık olabılr mı
Benim kanamamda bugun 8. Günüm azaldı bir kaç güne son bulur sanırım. Bu ay tekrardan hamile kalmak istiyorum özellkle takıp edicem kimyasaldan sonra daha rahat hamıle kalınır demişler ama inşAllah öyle olur.Merhabalar bende aynı sizin gibi yaşadım ayın 17sinde hem idrarda hem kanda pozitif çıktı 3 gün sonra kanamam başladı hemen acile gittim değerlerme bakıldı bta 3.84 çıktı doktor kimyasal geçiriyorsun kanamayla beraber atıcaksın dedi 6 gün sürdü kanamam ve 4. Günümde çok şiddetli sancıyla kanamam çoğaldı ve minik minik pıhtılar düştü ve sonra sancım dindi şimdi bitti kanamam kimyasalda da böyle sancılar ve kanamalar yaşanabiliyormuş
Çok geçmiş olsun umarım bian evvel değerleriniz düzelir ve kanla atarsınız. Kimyasaldan ne kdr süre sonra hamile kalmıstınız acaba ?İyi değil mi? düşmüş demek kimyasal sizinki. benim ki sağlıksız bir şekilde yükselmeye devam ediyor 481 oldu dış gebelik olmasından sa kimyasal çok daha iyi tavsiyem yumurtlama dönemlerinde eşinle birlikte olmaya çalış geç tutunma da ve sağlıksız embriyo da kimyasal oluyor. Deneyimle sabit ben de ilk kimyasal gebelik yaşamıştım
Benim kanamamda bugun 8. Günüm azaldı bir kaç güne son bulur sanırım. Bu ay tekrardan hamile kalmak istiyorum özellkle takıp edicem kimyasaldan sonra daha rahat hamıle kalınır demişler ama inşAllah öyle olur
İnşallah bu ay bende denicem tekrardan herkes aynı şeyi söylüyor umarım önümüzde ki ay güzel haberler alırızBenim kanamamda bugun 8. Günüm azaldı bir kaç güne son bulur sanırım. Bu ay tekrardan hamile kalmak istiyorum özellkle takıp edicem kimyasaldan sonra daha rahat hamıle kalınır demişler ama inşAllah öyle olur.
Tüp bebekti 1 yıl sonraÇok geçmiş olsun umarım bian evvel değerleriniz düzelir ve kanla atarsınız. Kimyasaldan ne kdr süre sonra hamile kalmıstınız acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?