Kimyasal gebelik

MIYASE KILICER

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
10
2
1
30
merhaba ben kimyasal gebelik geçirdim. Adetim gecikince ikişer gün arayla kan verdim ve değerler sırayla 18-23-37-30 oldu. Adet olmam gereken tarihten 10 gün sonra kanamam başladı yani kimyasal gebelik düşüğü başladı. Şu an kanamanın üçüncü günü hala devam ediyor. Ve sol kasığımda aşırı batmalar ağrılar var bu normal mi? Bir de kimyasal gebelikte düşük yaptıktan ne kadar süre sonra tekrar hamile kalınabilir. Bu durumu yaşayıp yeniden hamile kalanlar yardımcı olursa çok sevinirim

Merhaba ben üç ay önce kimyasal gebelik yaşadım ama evde kendim regl gecikince yapmıştım hep çift çizgi çıkmıştı iki gün gecikince adet plmuştun ama farklı olmuştu parçalı üç aydır yeniden deniyorum olmuyor bu ay bakalım nasıl olacak

Kimyasal gebelik düşük degildir daha bi oluşum yoktur rahimde. adetiniz biter bitmez deneyebilirsiniz

Peki doktorlar ne diyor yani denemenize rağmen olmamasının sebebi geçirdiğiniz kimyasal gebelik mi acaba benim de ilk gebeliğim ve hiçbir şey bilmiyorum o yüzden korkuyorum

Çok teşekkür ederim. Peki bu kasık batmaları normal mi bu kanama sırasında çünkü iki büklüm yürüyorum çok acı çekiyorum
Normal diğer adetlere gore daha sancılı geçebilir. Ama bi kadın doğuma gidin yumurtalarınıza baksın gebelik planlıyorsanız folik asit başlasın vitaminlerinize baksın faydası olur mutlaka ^,^

Peki doktorlar ne diyor yani denemenize rağmen olmamasının sebebi geçirdiğiniz kimyasal gebelik mi acaba benim de ilk gebeliğim ve hiçbir şey bilmiyorum o yüzden korkuyorum
Doktorlar önemli birşey olarak görmüyorlar aslında hemen hamile kalanlarda var benim gibi üç ay geçirenler de allahım hepimize nasip etsin yani bende kendi başıma gelene kadar duymamıştım bile çok sevinmiştim hamileyim diye inşallah o duyguyu yeniden yaşarız

Normal diğer adetlere gore daha sancılı geçebilir. Ama bi kadın doğuma gidin yumurtalarınıza baksın gebelik planlıyorsanız folik asit başlasın vitaminlerinize baksın faydası olur mutlaka ^,^
Çok teşekkür ediyorum o zaman ben kadın doğuma gideyim
inşallah yaşarız rabbim isteyen herkese sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir çocuk nasip etsin

Canım ben iki defa yaşadım ilkinden 6 ay sonra ikincisini yaşadım ikincisinden 2 ay sonra çok şükür hamile kaldım şu an 17 haftalık olduk. Genetik testi yaptırdım ikinciyi yaşadıktan sonra hafif pıhtılaşma bozukluğu varmış bende üç doktora gösterdim sonucunu 2 si pıhtılaşmaya bağladı kimyasal gebeliği biri onunla alakası yok dedi ama üçüde gebe kalana kadar 1-2 günde bir bebe aspirini iç dedi içtiğim ay hamile kaldım tabi doktor dediği için kullandım kafama göre yapmadım hiç bi şeyi. doktor keseyi gördükten sonra da kan sulandırıcı iğneye başlarız demişti şu an en düşük dozda kan sulandırıcı iğne kullanıyorum inşallah Allah isteyen herkese nasip eder.

Ben de kimyasal gebelik geçirdim değerim 80 den birden düştü ve 10 gün sonra adet gördüm sizinki gibi.. Çok aşırı ağrm oldu ağrı kesici etki etmiyordu o derece.. Kimyasal gebelikten sonra da gebe kalabilirsiniz.. Düşük değil aslında

Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle, ekim ayında kimyasal gebelik yaşadım ve 20 gün önce tekrar hamile olduğumu öğrendim... Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah en kısa zamanda sende kavuşursun mucizene.

merhaba arkadaşlar bende ilk ay catlama iğnesi kullandım ve reglim gecikmeden uyku halimden anlayarak test yaotım 13-31-60-129 şeklinde ilerledi değerim cumartesi randevum vardı dr gittim carsamba kese görürüz dedi sonra tekrar kan testi yap ve değerim 90 düştü 2 saat sonra tekrar yaptırdım 82 düştü . bilincizim bu konuda bana destek olur musunuz . Ne zaman regli olucam ve tekrar hamile kalmam uzun mu srecek

Benimde 22 Şubat değerim 93. 24 Şubat değerim 125. Doktor kimyasal gebelik dedi. Adet olursun dedi daha olmadım bende bundan sonrası nasıl olucak bende bilmiyorum. Çok ümitlenmiştim.

Ben de kimyasal gebelik yaşıyorum. 26 şubat adet olmam gerekirdi olmadım bebek düşündüğümüz için 2 gün gecikince test yaptım silik görünce kan verdim 52 çıktı düşük geldiği için şüphelendim. 2 gün sonra dün tekrar kan verdim 17 çıktı. İçime doğmuştu sanki. Rahimde perde sebepli 2 düşük yaşamamın da etkisi var tabi sevinemedim pozitifi görünce. Şu an ağrılı kanamam var. Doktor kafaya takılacak bi durum değil çok sık yaşanıyor dedi. Ama yumurtlama dönemim de kaydı tabi. bundan sonra sil baştann

Adet oldum kızlar son adet tarihim 20 ocaktı. Testlerim pozitif çıkınca bi hevesle doktora gittik maalesef kimyasalmış

Mrb ben de 3_6_19_63_38 diye giden değerlerle kimyasal olduğunu öğrendim malesef çok üzgünüm ama bir yandan da kürtajla sonuçlanmasından korktuğum için bir an önce adet olmak istiyorum siz olabildiniz mı? Kimyasal olduğunu öğrendikten kaç gün sonra adet oldunuz?

Kac gun sonra adet oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…