dış gebelik şüphesi??

biyolojie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
108
1
116
Erzurum
merhaba doktor bey. bu ay adetim gecikti . idrar tahlilinde adet gecikmesinden 10 gün sonra pozitifi gördüm. dün 6+0 da doktora gittim kese görünmedi ve hormon değerim 600 çıktı. doktor düşük bi değer 1 hafta sonra yine gel vajinal usg ile bakalım dedi. daha önce bir dış gebelik geçirdim çok korkuyorum. yarın tekrar hcg için baktıracam. 600 normal hamilelikte olmayacak bir değer mi. geç döllenme olmadığına neredeyse eminim. normal bir gebelikte olabilir mi acaba...

merhaba doktor bey. bu ay adetim gecikti . idrar tahlilinde adet gecikmesinden 10 gün sonra pozitifi gördüm. dün 6+0 da doktora gittim kese görünmedi ve hormon değerim 600 çıktı. doktor düşük bi değer 1 hafta sonra yine gel vajinal usg ile bakalım dedi. daha önce bir dış gebelik geçirdim çok korkuyorum. yarın tekrar hcg için baktıracam. 600 normal hamilelikte olmayacak bir değer mi. geç döllenme olmadığına neredeyse eminim. normal bir gebelikte olabilir mi acaba...

Yeni değerle değerlendirmek doğru olacaktır. Belki de geç yumurtlama olmuştur. Ne de olsa adetinizden 10 gün sonra gebelik testi pozitifleşmiş, 10 gün aha bekleyin. İntrauterin gebelik olması dieğiyle....

cevabınız için cok tesekkür edrim doktor bey. cok sükür 7+0 da kesem göründü. 8 mm. doktor haftaya tekrar bakıp sonuç söyleyecek. bu arada bhcg normal yükseliyor.umarım bebeğim oluşur ve kalbi atar...

dr bey kolay gelsin

sat:07- eylül 2013

7 ekimde kandan test yaptırdım 30 çıktı.düşük dedi dr. tekrarla perşembe dedi.
10 ekim yani bugün 178,9 çıktı.katlamış ama geç döllenme veya dış gebelik olabilir.bayramdan sonra ultrasana gir dedi.

normalde 28 günde düzenli menstrasyon olurum.hormon bozukluğum yok.
2010 yılında anembriyonik gebelik geçirdim.küretaj oldum.

sonra çocuk istemedik korunduk.6 aydır korunmayı bırakmıştık.

değerleri siz değerlendirirmisiniz? o gebeliğimde günüm geçtiğinde beta sonucum 1200 lerdeydi..bu bana düşük geldi. korkuyorum

dr bey kolay gelsin

sat:07- eylül 2013

7 ekimde kandan test yaptırdım 30 çıktı.düşük dedi dr. tekrarla perşembe dedi.
10 ekim yani bugün 178,9 çıktı.katlamış ama geç döllenme veya dış gebelik olabilir.bayramdan sonra ultrasana gir dedi.

normalde 28 günde düzenli menstrasyon olurum.hormon bozukluğum yok.
2010 yılında anembriyonik gebelik geçirdim.küretaj oldum.

sonra çocuk istemedik korunduk.6 aydır korunmayı bırakmıştık.

değerleri siz değerlendirirmisiniz? o gebeliğimde günüm geçtiğinde beta sonucum 1200 lerdeydi..bu bana düşük geldi. korkuyorum

Doktorunuzun önerilerine uymanız en akıllı çözüm. Maalesef bekleyip göreceğiz, inşallah sağlıklı bir gebeliktir.

Back
X