Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

4 senem21

Cok biliyorsun şekerim 🙈
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
211
55
28
28
Kizlar kimyasal gebelik nasil olurdegerleri gerimi duser bole ilk deger 33 ken 9 gunde 350 ye cikarmi kimyasal gebelik yoksa gerimi gider haydi yoruma annisler yada adaylar

Kimyasal gebelikte gebelik sonlanınca yani kanamanız başlayınca değer yavaş yavaş düşüyo yükseliyosa dış gebelikten şüpheleniyo diye biliyorum

Adet gününü geçiyo olması lazım neden kimyasal gebelikten şüphelendiniz ki

Ben kimyasal gebelik yaşadığımda beklenen adet gününden 9 gün sonra kanamam başlamıştı.

Adet gününü geçiyo olması lazım neden kimyasal gebelikten şüphelendiniz ki
Benim kan degerim 1 incisi 34 du 9 gun sonra birdaha kan verdim 353 çıktı düşük diye düşündüm kimyasal gebelik mi dye

Sizinki normal olarak artıyo şüpheleneceğiniz bi durum yok bence değer düşseydi ya da kanama ağrı gibi bi durum olsaydı düşünebilirdiniz imkanınız varsa muayene olup içinizi rahatlatın bence

Kizlar kimyasal gebelik nasil olurdegerleri gerimi duser bole ilk deger 33 ken 9 gunde 350 ye cikarmi kimyasal gebelik yoksa gerimi gider haydi yoruma annisler yada adaylar

Kimyasal gebelikte degerles bir sure onra dusuyor ki coguzaman farkedilmez. Kese olusmamistir. Dra gittiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…