Kanama adet gununemi geliyir denkKimyasal gebelikte gebelik sonlanınca yani kanamanız başlayınca değer yavaş yavaş düşüyo yükseliyosa dış gebelikten şüpheleniyo diye biliyorum
Benim kan degerim 1 incisi 34 du 9 gun sonra birdaha kan verdim 353 çıktı düşük diye düşündüm kimyasal gebelik mi dyeAdet gününü geçiyo olması lazım neden kimyasal gebelikten şüphelendiniz ki
Degerlerin nasıldıBen kimyasal gebelik yaşadığımda beklenen adet gününden 9 gün sonra kanamam başlamıştı.
İlk 64 sonra 60 sonra 52 boyle boyle düşmüştü. Senin gayet güzel yükselmiş,iki günde bir 1,5 2 kat artması lazım.Stres yapma canımDegerlerin nasıldı
Benim kimyasal degil degilmiİlk 64 sonra 60 sonra 52 boyle boyle düşmüştü. Senin gayet güzel yükselmiş,iki günde bir 1,5 2 kat artması lazım.Stres yapma canım
Değil gibi duruyorBenim kimyasal degil degilmi
Bta hcg yi 20 ogustos ta yaptirdim 33.70 di 29 ogustos ta birdaha kan verdim 353 duBat ne zamandı ?
Beklenen adet tarihiniz ne zamandı?Bta hcg yi 20 ogustos ta yaptirdim 33.70 di 29 ogustos ta birdaha kan verdim 353 du
24 ogustos ta ama olmadim zaten kanamam veya lekelenmem de yokBeklenen adet tarihiniz ne zamandı?
Sad ce beyaz akintim var çoğaldı bole ayiptir solemesi24 ogustos ta ama olmadim zaten kanamam veya lekelenmem de yok
Ozaman sağlıklı bir gebelik gibi duruyor,inşallah öyledir hakkınızda hayırlısı olsunSad ce beyaz akintim var çoğaldı bole ayiptir solemesi
Peki bisey daha sorcam bu deger dış gebelik te gistermyor degilmi az artmasi vsOzaman sağlıklı bir gebelik gibi duruyor,inşallah öyledir hakkınızda hayırlısı olsun
Kizlar kimyasal gebelik nasil olurdegerleri gerimi duser bole ilk deger 33 ken 9 gunde 350 ye cikarmi kimyasal gebelik yoksa gerimi gider haydi yoruma annisler yada adaylar
Dis gebelik drun gorebilecegi bir sey. Rahimde olusmaz.Peki bisey daha sorcam bu deger dış gebelik te gistermyor degilmi az artmasi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?