Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal gebelikte degerles bir sure onra dusuyor ki coguzaman farkedilmez. Kese olusmamistir. Dra gittiniz mi?
Gttim 2 kanimi verdim sonuc illk kanim 34 9 gun sonraki kanim 354 sali gunu yorum yapicak ama ben kimyasal gebelik ve dış gebelik ten korkuyorum

Benim 2 gundur parcali kanamam var. Doktor kan tahlili aldi bta hcg dusukse bebek dustu demekmis. 3 hastande bole dedi kanama olup bebegine zarar gelmeyen varmi
Slm bende pazartesi günden itibaren kimyasal mı dış gebelik mi bilinmez bir sıkıntının içerisindeyim hayırlısı inşallah bi an önce sonuca ulaşır bu durumdan kurtulurum inşallah

Benim 2 gundur parcali kanamam var. Doktor kan tahlili aldi bta hcg dusukse bebek dustu demekmis. 3 hastande bole dedi kanama olup bebegine zarar gelmeyen varmi
Geçmiş olsun canım bende aynı şeyleri yaşadım
Geçmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım da sen kanaman yokken konu açmışsın içindemi doğdu benimde 500 kusura kadar çıkıp sonra kanmayla düşmüştü kimyasal gebelik oldu yani peki senin betan düşmüşmü

Meraba benim degerlerim 386 500 448 bir gün sonra 270 e düştü bu durum da kimyasal gebelik mi oluyor kanamam ya da agrım yok bekliyorum pazartesi de bakılıp kürtaj yapıcaz dediler

Meraba benim degerlerim 386 500 448 bir gün sonra 270 e düştü bu durum da kimyasal gebelik mi oluyor kanamam ya da agrım yok bekliyorum pazartesi de bakılıp kürtaj yapıcaz dediler
Evet kimyasal gebelik bu benim kanmam başladıktan sonra değerim düşmüştü o yüzden kürtaja gerek kalmadı belki kanaman gelirde gerek kalmaz ilk gebeliğinmi

Evet kimyasal gebelik bu benim kanmam başladıktan sonra değerim düşmüştü o yüzden kürtaja gerek kalmadı belki kanaman gelirde gerek kalmaz ilk gebeliğinmi
Evet ilk gebeliğim ilk mutlulugum ve ilk hayal kırıklıgım peki degerlerim düşşe bile kanamam gelmezse kürtaj olur mu illa korkuyorum ve kürtaj nasıl oluyor

Evet ilk gebeliğim ilk mutlulugum ve ilk hayal kırıklıgım peki degerlerim düşşe bile kanamam gelmezse kürtaj olur mu illa korkuyorum ve kürtaj nasıl oluyor
Evet aynı şeyleri yaşıyoruz demeki benimde ilk gebeliğimdi çok mutlu olmuştum inanılmaz mutlu ama 2 gün sürdü sadece Bilmiyorum bende 1 yıllık evliyim 3 ay önce çocuk düşünmeye başladık bıraktık korunmayı (prezervatif le veya geri çekilmeyle korunuyorduk) hemen kaldım hamile kimyasal mış öğrendim 2 gün sonra kanamam oldu vir ay geçti adet oldum şimdi bitti adetim yine bekliycez bakalım inşallah olur bir an önce

Şanslısın canım daha yeni evlisin ve doğal yolla kalabilmişsin senin için dua edicem inşallah bu ay kalırsın Rabbim birseyi geciktiriyosa güzelleştiriyodur

Şanslısın canım daha yeni evlisin ve doğal yolla kalabilmişsin senin için dua edicem inşallah bu ay kalırsın Rabbim birseyi geciktiriyosa güzelleştiriyodur
Et canım bende senin için edi
Amin cnım et bende senin için edicem

Ben de 5 ay önce yaşadım 7.haftamdaydım ama bebek oluşmadı en son 6 bine kadar çıkmıştı doktorlar kesenin etrafı düzensiz dediler düzenli artmamış fln hala içimde geç döllenme olabilir miydi diye tek doktorla kalmayın bu tarz durumlarda şimdi hamileyim çok şükür ama aklım hep öncekinde acaba oluşur muydu diye

Ben bugun itibariyle dusuk yapiyorum , dis gebelik degilmis normal ic gebelikmis ogrendigim gun 386 ydi 500 448 270 82 boyle ilerledi bugun kanamam basladi o kadar uzun bi yola gidip geldim ki ve doktor her seferinde vajinadan bakdi belki de bu yuzden tutunamadi kuzum ilk gun degeri gayet iyiydi kiziyorum kendime ilk ogrendigim gun dis gebelik de olabilir dedi beni strese soktu 5 yildan sonra gelen bebegime sevinemedim keske biraz rahat biraksaydim kendimi

Aynen öyle keseyi görcem diye bi oradan bak bi buradan bak zaten 6 haftada anca gözüküyor kese uğraş uğraş bu hale geliyor bnmde aynı oldu şimdi 7 haftalık olana kadar gitmiycem doktora kanımı bile ölçtürmedim Rabbim tekrar nasip eder üzülme sakın

Canim sen ne kadar sure sonra hamile kaldin korunmani soylediler mi bende eger bi kac ay sonra tekrar asilama yaptircam kalirsam gitmeyi dusunmuyorum bi sure

Kizlar kimyasal gebelik nasil olurdegerleri gerimi duser bole ilk deger 33 ken 9 gunde 350 ye cikarmi kimyasal gebelik yoksa gerimi gider haydi yoruma annisler yada adaylar

Canım bende sen gibiydim. Sana tavsiyem asla negatif konuları okuma. Gayet güzel yükselmiş değerin. Zaten ilk haftalarda ışık hızıyla yükseliyor. Kanaman, şiddetli karın ağrın vs olmadıkça haftalık doktoruna görün bişeycik olmaz. :) hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Herkese merhaba bende suan tamda bunlari yasiyorum ikigun once aksam betahcg 1600 du sabahina baska hastanede dr a gittim siyah 2mm bisey gorunuyir dedi ama tahlil istedi tekrar betahg 1000 di dr baska hastanede makine farki olabiliyor dedi sonra kanaman olabilir dedi kafam karisti hemen ilk gun yaptigim yerde tekrar yaptirdim ayni saatte 2300 cikti
Kafam karma karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…