M Mge3e Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2019 18 40 18 36 7 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Delirella #21 bet7512 .!.: Canım benimde 15,5 çıktı o akşam çok az lekelenmem oldu iki gün sonra 19,17 çıktı iki gün sonra 7,21 çıktı. Kimyasal oluyor değil mi bu kanamam daha başlamadı. Doktor progestan vermişti onu bıraktım bugün. Genişletmek için tıkla... Canım bayadır bakamadım mesajlara kusura bakma evet kimyasal oluyor naptın ne durum da
bet7512 .!.: Canım benimde 15,5 çıktı o akşam çok az lekelenmem oldu iki gün sonra 19,17 çıktı iki gün sonra 7,21 çıktı. Kimyasal oluyor değil mi bu kanamam daha başlamadı. Doktor progestan vermişti onu bıraktım bugün. Genişletmek için tıkla... Canım bayadır bakamadım mesajlara kusura bakma evet kimyasal oluyor naptın ne durum da
bet7512 İstediğin olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Ekim 2018 668 567 103 20 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Delirella #22 Mge3e .!.: Canım bayadır bakamadım mesajlara kusura bakma evet kimyasal oluyor naptın ne durum da Genişletmek için tıkla... İlacı bıraktıktan iki gün sonra kanamam oldu sonra ovülasyon testi yapmaya başladım 21. Gün yumurtlama gördüm değerlendirdik bakalım hayırlısı artık
Mge3e .!.: Canım bayadır bakamadım mesajlara kusura bakma evet kimyasal oluyor naptın ne durum da Genişletmek için tıkla... İlacı bıraktıktan iki gün sonra kanamam oldu sonra ovülasyon testi yapmaya başladım 21. Gün yumurtlama gördüm değerlendirdik bakalım hayırlısı artık
croiselle Zayifliyorumm ... Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 2.414 161 323 46 Almanya 18 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Delirella #23 Delirella .!.: Bakalım cnm. Kasık krampı ağrı Dai başlayınca başlayınca bilemedim. Saol Genişletmek için tıkla... Hamile kalmissin canim gordugum kadariyla. Acaba idrar testinde pozitif gordunmu o gun Benim 4 gun gecikti 4 gundur test yapiyorum ikinci cizgi hep silik Ve kahverengi lekelenmemde var
Delirella .!.: Bakalım cnm. Kasık krampı ağrı Dai başlayınca başlayınca bilemedim. Saol Genişletmek için tıkla... Hamile kalmissin canim gordugum kadariyla. Acaba idrar testinde pozitif gordunmu o gun Benim 4 gun gecikti 4 gundur test yapiyorum ikinci cizgi hep silik Ve kahverengi lekelenmemde var
Delirella 2 si cennet 3 meleğin annesi Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2018 6.432 8.266 198 18 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Delirella #24 croiselle .!.: Hamile kalmissin canim gordugum kadariyla. Acaba idrar testinde pozitif gordunmu o gun Benim 4 gun gecikti 4 gundur test yapiyorum ikinci cizgi hep silik Ve kahverengi lekelenmemde var Genişletmek için tıkla... Belirtiler benziyor. İdrarda 3-4 güne çıkabiliyor en garantisi yine de kan testi
croiselle .!.: Hamile kalmissin canim gordugum kadariyla. Acaba idrar testinde pozitif gordunmu o gun Benim 4 gun gecikti 4 gundur test yapiyorum ikinci cizgi hep silik Ve kahverengi lekelenmemde var Genişletmek için tıkla... Belirtiler benziyor. İdrarda 3-4 güne çıkabiliyor en garantisi yine de kan testi