Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Delirella

2 si cennet 3 meleğin annesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
6.432
8.266
198
Arkadaşlar Merhaba,

Kimyasal düşük yapan arkadaşlar belirtileri hakkında bilgi verebilir mi? Kan değerinin düşmesi dışında.

Bat 3, son birkaç gündür kahverengi lekelenmem var. Bu akşam kasık batması dışında ağrı da oluştu kasığımda.

Erken Doğum sonrası regl ağrısı çekmiyordum.
Ağrı artarsa Kimyasal gebelik olma şansı var mı? Adet tarihine kadar Ne idrar testi ne de kan aldırmayı düşünüyordum

Teşekkürler

Canım ben kimyasal geçirmedim inşaallah sağlıklıdır hamileysen. Ben meleğime hamile olduğumu öğrenmeden önce sol kasığım çok ağrıdı. Lekeler öğrendikten yani battan sonra geldi. Ama dış gebelik geçirdiğimde baya keskin bir ağrım vardı ve akıntı çamur gibi koyu kahverengiydi. :/ umarım hamilesindir

Benim lekelenme bat öncesi. Akşama doğru kasık batması dışında ağrı olunca kimyasal mi acaba diye düşündüm. Hayırlısı olur inşallah, bakalım bekleyeceğim

Saol yine de

Benim lekelenme bat öncesi. Akşama doğru kasık batması dışında ağrı olunca kimyasal mi acaba diye düşündüm. Hayırlısı olur inşallah, bakalım bekleyeceğim

Saol yine de
Dış gebelikte öyle olmuştu ama senin nasıl ki rengi ve çok mu? Yerleşme olabilir mi

Dış gebelikte öyle olmuştu ama senin nasıl ki rengi ve çok mu? Yerleşme olabilir mi
Günde bir iki kez kahverengi lekelenme var sadece. Çok değil cnm, sürünmüş gibi. Bir de adetim çok düzenli genellikle 28 gün. Ya bir gün önce ya bir gün sonra olur en fazla.

Günde bir iki kez kahverengi lekelenme var sadece. Çok değil cnm, sürünmüş gibi. Bir de adetim çok düzenli genellikle 28 gün. Ya bir gün önce ya bir gün sonra olur en fazla.
Yerleşme olabilir o zaman. Önceki gebeliğinde yaşamışmıydın ?

Benim ki dış gebelikte çoktu adet gibi.

Yerleşme olabilir o zaman. Önceki gebeliğinde yaşamışmıydın ?

Önceki gebeliğimde yaşamıştım ama her gebelik aynı olmayabiliyormuş cnm. Gerçekten yerleşme mi? Kimyasal mı? Aklıma nedense kötü şeyler geliyor

Önceki gebeliğimde yaşamıştım ama her gebelik aynı olmayabiliyormuş cnm. Gerçekten yerleşme mi? Kimyasal mı? Aklıma nedense kötü şeyler geliyor
Neden kötü düşünüyorsun ki? Yaşadıysan yerleşmedir yarın test mi yapsan acaba?

Neden kötü düşünüyorsun ki? Yaşadıysan yerleşmedir yarın test mi yapsan acaba?
Adet öncesi birkaç kez test yaptım negatifi görmek çok üzücü oldu. O yüzden en azından adet tarihi gelsin okur da gecikirse o zaman yapacağım. Bir plastik kasten beni o kadar üzeceğini düşünemezdim

Adet öncesi birkaç kez test yaptım negatifi görmek çok üzücü oldu. O yüzden en azından adet tarihi gelsin okur da gecikirse o zaman yapacağım. Bir plastik kasten beni o kadar üzeceğini düşünemezdim
Ohoo hooo :) benim o testlere verdiğim parayla neler alınırdı neler. Her seferinde tek çizgiyi görmek iğrenç ama oğluma hamile olduğumu adete 7 kala öğrendim. Her ne kadar kaybetsemde korkma çelişkiyle belirsizli yalamaktansa yap derim.

Bakalım cnm. Kasık krampı ağrı Dai başlayınca başlayınca bilemedim. Saol

Canım ben yeni kimyasal gebelik geçirdim adet günümde kahverengi lekelenmem olmuştu hafif kasık ağrılarıyla sonra kesilmişti bir hafta sonra tekrar kahverengi lekelenmem başladı bir kaç gün içindede tamamen kırmızıya döndü bu aradada bhcg düşmeye başlamıştı

Benim kimyasalda hafif pembe lekelenmem oldu 2 gün sonra adet oldum

Çok geçmiş olsun cnm benim kahverengi lekelenme adetten 4-5 gün önce başladı yarın adet günüm. Ancak belim ve kasığımda kasılma dışı ağrı da var. Kanda baktırmıyorum regl tarihi gecikmeden

Evet canım baktırma geçmeden inan çok yıpratıcı bir süreç biraz geçsin bekle zaten o arada Allah korusun kanama olsada bhcg değeriyle zihnin yorulmuş olmaz benim kanamam bittikten sonrada bikaç gün kahverengi akıntım oldu

Puan hiçbir şey yok beklemedeyim cnm

Canım benimde 15,5 çıktı o akşam çok az lekelenmem oldu iki gün sonra 19,17 çıktı iki gün sonra 7,21 çıktı. Kimyasal oluyor değil mi bu kanamam daha başlamadı. Doktor progestan vermişti onu bıraktım bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…