Canım ben kimyasal geçirmedim inşaallah sağlıklıdır hamileysen. Ben meleğime hamile olduğumu öğrenmeden önce sol kasığım çok ağrıdı. Lekeler öğrendikten yani battan sonra geldi. Ama dış gebelik geçirdiğimde baya keskin bir ağrım vardı ve akıntı çamur gibi koyu kahverengiydi. :/ umarım hamilesindir
Dış gebelikte öyle olmuştu ama senin nasıl ki rengi ve çok mu? Yerleşme olabilir miBenim lekelenme bat öncesi. Akşama doğru kasık batması dışında ağrı olunca kimyasal mi acaba diye düşündüm. Hayırlısı olur inşallah, bakalım bekleyeceğim
Saol yine de
Günde bir iki kez kahverengi lekelenme var sadece. Çok değil cnm, sürünmüş gibi. Bir de adetim çok düzenli genellikle 28 gün. Ya bir gün önce ya bir gün sonra olur en fazla.Dış gebelikte öyle olmuştu ama senin nasıl ki rengi ve çok mu? Yerleşme olabilir mi
Yerleşme olabilir o zaman. Önceki gebeliğinde yaşamışmıydın ?Günde bir iki kez kahverengi lekelenme var sadece. Çok değil cnm, sürünmüş gibi. Bir de adetim çok düzenli genellikle 28 gün. Ya bir gün önce ya bir gün sonra olur en fazla.
Yerleşme olabilir o zaman. Önceki gebeliğinde yaşamışmıydın ?
Neden kötü düşünüyorsun ki? Yaşadıysan yerleşmedir yarın test mi yapsan acaba?Önceki gebeliğimde yaşamıştım ama her gebelik aynı olmayabiliyormuş cnm. Gerçekten yerleşme mi? Kimyasal mı? Aklıma nedense kötü şeyler geliyor
Adet öncesi birkaç kez test yaptım negatifi görmek çok üzücü oldu. O yüzden en azından adet tarihi gelsin okur da gecikirse o zaman yapacağım. Bir plastik kasten beni o kadar üzeceğini düşünemezdimNeden kötü düşünüyorsun ki? Yaşadıysan yerleşmedir yarın test mi yapsan acaba?
Ohoo hooo :) benim o testlere verdiğim parayla neler alınırdı neler. Her seferinde tek çizgiyi görmek iğrenç ama oğluma hamile olduğumu adete 7 kala öğrendim. Her ne kadar kaybetsemdeAdet öncesi birkaç kez test yaptım negatifi görmek çok üzücü oldu. O yüzden en azından adet tarihi gelsin okur da gecikirse o zaman yapacağım. Bir plastik kasten beni o kadar üzeceğini düşünemezdim
Bakalım cnm. Kasık krampı ağrı Dai başlayınca başlayınca bilemedim. SaolOhoo hooo :) benim o testlere verdiğim parayla neler alınırdı neler. Her seferinde tek çizgiyi görmek iğrenç ama oğluma hamile olduğumu adete 7 kala öğrendim. Her ne kadar kaybetsemdekorkma çelişkiyle belirsizli yalamaktansa yap derim.
Canım ben yeni kimyasal gebelik geçirdimArkadaşlar Merhaba,
Kimyasal düşük yapan arkadaşlar belirtileri hakkında bilgi verebilir mi? Kan değerinin düşmesi dışında.
Bat 3, son birkaç gündür kahverengi lekelenmem var. Bu akşam kasık batması dışında ağrı da oluştu kasığımda.
Erken Doğum sonrası regl ağrısı çekmiyordum.
Ağrı artarsa Kimyasal gebelik olma şansı var mı? Adet tarihine kadar Ne idrar testi ne de kan aldırmayı düşünüyordum
Teşekkürler
Çok geçmiş olsun cnmCanım ben yeni kimyasal gebelik geçirdimadet günümde kahverengi lekelenmem olmuştu hafif kasık ağrılarıyla sonra kesilmişti bir hafta sonra tekrar kahverengi lekelenmem başladı bir kaç gün içindede tamamen kırmızıya döndü bu aradada bhcg düşmeye başlamıştı
Adet normal zamanında mı oldu cnm?Benim kimyasalda hafif pembe lekelenmem oldu 2 gün sonra adet oldum
Yok canım 6 gün geç olduAdet normal zamanında mı oldu cnm?
Evet canım baktırma geçmeden inan çok yıpratıcı bir süreç biraz geçsin bekle zaten o arada Allah korusun kanama olsada bhcg değeriyle zihnin yorulmuş olmaz benim kanamam bittikten sonrada bikaç gün kahverengi akıntım olduÇok geçmiş olsun cnmbenim kahverengi lekelenme adetten 4-5 gün önce başladı yarın adet günüm. Ancak belim ve kasığımda kasılma dışı ağrı da var. Kanda baktırmıyorum regl tarihi gecikmeden
Puan hiçbir şey yok beklemedeyim cnmEvet canım baktırma geçmeden inan çok yıpratıcı bir süreç biraz geçsin bekle zaten o arada Allah korusun kanama olsada bhcg değeriyle zihnin yorulmuş olmaz benim kanamam bittikten sonrada bikaç gün kahverengi akıntım oldu
Canım benimde 15,5 çıktı o akşam çok az lekelenmem oldu iki gün sonra 19,17 çıktı iki gün sonra 7,21 çıktı. Kimyasal oluyor değil mi bu kanamam daha başlamadı. Doktor progestan vermişti onu bıraktım bugün.Canım ben yeni kimyasal gebelik geçirdimadet günümde kahverengi lekelenmem olmuştu hafif kasık ağrılarıyla sonra kesilmişti bir hafta sonra tekrar kahverengi lekelenmem başladı bir kaç gün içindede tamamen kırmızıya döndü bu aradada bhcg düşmeye başlamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?