Herhangi bi test yaptınz mı peki canım kimyasal gebelikte sperm kalitesizliği diyolar eşim test yaptırsın mı diyorum ama bi yandan biraz daha deneyelim diyorum. Umut oldun bana çok teşekkür ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin banada dua et olur muCanım ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetime iki gün kala test yaptım gebelik çıktı 203.72 doktor gebelik var dedi 8 eylül tekrar kan vericem ümidini yitirme kimyasal gebeliği herkes yaşıyor
Canım folik asit hangisi gebelik testi yazıyor üstünde ama
Canım folik asit hangisi gebelik testi yazıyor üstünde ama
Dualarım seninle ben geçen ay kendimi kaybettim sandım resmen 5 aylık evliyim ilk defa hamile olduğumu öğrendim kimyasal çıktı bu ay adetime 2 gün vardı 5 tl lik test yaptım pozitif çıktı testimin resmini atıcam canım ben adetime 5 gün kalada yaptım bu testi pozitif çıktı 2 gün kala tekrar yaptım dünde kan verdim beta hCG yüksek çıktı canim Allah'ın izniyle üzme kendini güven bana bişey olmaz ben ilişkiden sonra yarım saat yada 10 dakika ayaklarımı iyice havaya dikip sonra sağ tarafıma yatıp sabaha kadar öyle bekliyodum hiç kıpırdaman karnıma masaj yapıyodum ayağım havadayken canım birde sen ricam bol bol su tüket sürekli su iç birde ben geçen ayın 11 inden beri folik asit kullanıyorum istersen omunda resmini atıyım her kahvaltıdan sonra onu kullandım bunun hiç bir sakıncası yoktur bebek gelişimi için ve vitamin eksikliğin için çok iyi bir gıda takviyesi
Adetimden önce test yaptım pozitif çıktı kan verdim 6.87 çıktı sonra hep düştü değer hiç yükselmedi bebek var görünüyor ama tutunamıyor adet kanamasıyla akıp gidiyor. Hani diyolarla adetiniz geçmeden test yapmayın diye bu yüzden diyorlar canım pozitif görünüyor değer de de var ama adet kanamasıyla gidiyo bebek tutunamıyor anne rahmine. Sonra üzülüp sinir stres oluyoruz ben meraklı duramadım yaptım kimyasal dediler Allah'ıma şükür bu ay gerçekten hamileyim ultrasonda da göründü Allah isteyen herkese versin inşallah
İdrar testi yaptın mı hiç
Ayın kaçında adet olman gerekiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?