Kimyasal gebelik

efulim_61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
784
570
103
32
kızlar kimyasal gebelik geçirip hamile kalan var mı? Nasıl bir yol izlenmeli? Eşim sperm testi yaptırmalı mı? Kimyasal gebelik geçirip hiç test yaptırmadan sağlıklı gebe kalan var mı? Çok soru sordum ama canım çok sıkılıyor nasıl bi yol izlemeliyim yardımcı olurmusunuz

Canım ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetime iki gün kala test yaptım gebelik çıktı 203.72 doktor gebelik var dedi 8 eylül tekrar kan vericem ümidini yitirme kimyasal gebeliği herkes yaşıyor

Canım ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetime iki gün kala test yaptım gebelik çıktı 203.72 doktor gebelik var dedi 8 eylül tekrar kan vericem ümidini yitirme kimyasal gebeliği herkes yaşıyor
Herhangi bi test yaptınz mı peki canım kimyasal gebelikte sperm kalitesizliği diyolar eşim test yaptırsın mı diyorum ama bi yandan biraz daha deneyelim diyorum. Umut oldun bana çok teşekkür ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin banada dua et olur mu

Dualarım seninle ben geçen ay kendimi kaybettim sandım resmen 5 aylık evliyim ilk defa hamile olduğumu öğrendim kimyasal çıktı bu ay adetime 2 gün vardı 5 tl lik test yaptım pozitif çıktı testimin resmini atıcam canım ben adetime 5 gün kalada yaptım bu testi pozitif çıktı 2 gün kala tekrar yaptım dünde kan verdim beta hCG yüksek çıktı canim Allah'ın izniyle üzme kendini güven bana bişey olmaz ben ilişkiden sonra yarım saat yada 10 dakika ayaklarımı iyice havaya dikip sonra sağ tarafıma yatıp sabaha kadar öyle bekliyodum hiç kıpırdaman karnıma masaj yapıyodum ayağım havadayken canım birde sen ricam bol bol su tüket sürekli su iç birde ben geçen ayın 11 inden beri folik asit kullanıyorum istersen omunda resmini atıyım her kahvaltıdan sonra onu kullandım bunun hiç bir sakıncası yoktur bebek gelişimi için ve vitamin eksikliğin için çok iyi bir gıda takviyesi

Eklentiler

• IMG_2448.JPG
    50,2 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG_2548.PNG
    112,6 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_2563.JPG
    32,8 KB · Görüntüleme: 102
Bu folik asit Buda içindeki yazı bundan kullan kesin bolda su tüket ilişkiden sonra 10/15 yada 30 dakika kadar ayakların havada kalsın sonra sap tarafına yatıp ayaklarını karnına doğru çek karnına masaj yap gerisi mevlamın

Yasminalp canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ben folik asit kullanıyorum ama sabah aç karna bitmek üzere seninkinden alayım bende.. bende öyle kimyasal gebelik geçirdim ama psikolojikmen çok kötü oldum değermi yüksek görüp sevinmek sonrasında düşmesi ve adet olmak çok kötü bi durum Rabbim bidaha yaşatmasın sende çok güzel bi hamilelik ve doğum geçirirsin inşallah canım benim tavsiyelerine uyacağım ve inşallah bende tez zamanda çift çizgi görürüm senin gibi Rabbim hayırlısını versin inşallah

Canım bugün kan verdim 949,49 çıktı adetime göre 5 ama normalde ayın 20 sinde olmuş 3 haftalık yeniymiş

Kimyasal gebe olduğunu nasıl öğreniyorsun? Normal gebelikten farkı ne?

Adetimden önce test yaptım pozitif çıktı kan verdim 6.87 çıktı sonra hep düştü değer hiç yükselmedi bebek var görünüyor ama tutunamıyor adet kanamasıyla akıp gidiyor. Hani diyolarla adetiniz geçmeden test yapmayın diye bu yüzden diyorlar canım pozitif görünüyor değer de de var ama adet kanamasıyla gidiyo bebek tutunamıyor anne rahmine. Sonra üzülüp sinir stres oluyoruz ben meraklı duramadım yaptım kimyasal dediler Allah'ıma şükür bu ay gerçekten hamileyim ultrasonda da göründü Allah isteyen herkese versin inşallah

Bende şu an adet kanaması gibi ama çok az. Ağrım çok fazla. Sence ne zaman kan testi yapmam lazım canım

Kimyasal bebek normal adet kanamasıyla gider hiç farkedilme bile içimde de bişey olmuş olsaydı şimdiye kadar ağrıdan duramam ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…