Kimyasal gebelik

Helal olsun ne demek bu kadınlar klübü sayfasına üye olduğumda bende İnan çok şey öğrenmek için katıldım allahım nolur bana evlat ver diye ağlıyodum sayfadaki arkadaşlara bana dua edin diyodum bu sayfa bana çok şey kattı

Helal olsun ne demek bu kadınlar klübü sayfasına üye olduğumda bende İnan çok şey öğrenmek için katıldım allahım nolur bana evlat ver diye ağlıyodum sayfadaki arkadaşlara bana dua edin diyodum bu sayfa bana çok şey kattı

Canim tebrik ederim öncelikle. Bende eylül ayında kimyasal gebelik yaşamıştim .sana sorum su .iliski sonrası dediğini bende yapıyorum ancak bazen dışarı akıntı akıyor.bu normal mi

Siz kimyasaldan kaç ay sonta gebe kaldınız

Merhaba gördüğüm kadarıyla kimyasaldan sonra gebe kalmışsınız bende kimyasal oldu şuan adetliyim yani gidiyor vücudumdan daha sonrasında ekstra birşey yaptınız mı acaba

Merhaba gördüğüm kadarıyla kimyasaldan sonra gebe kalmışsınız bende kimyasal oldu şuan adetliyim yani gidiyor vücudumdan daha sonrasında ekstra birşey yaptınız mı acaba
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah darısı başımıza olsun
Amin canım inşallah herhangi bişi yapmadım canım sadece yumurta takibi yaptırdım bikere ovu testi kullandım ama pik yakalayamadım o yzden yumurta takibi yaptırdım doktora giderek o ay hamile kaldım çok şükür.. Rabbim tez zamanda sanada yaşatsın inşallah güzel haberlerini alırız

Amin inşallah ben ovulosyon testiyle yakaladım bu gebeliği ama işte kimyasal oldu devvam edeyim bari ovulosyona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…