• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik yaşayıp sağlıklı hamilelik yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pıhtılasma testı hemotolojı bolumunde genetık test ayrı bolumde mı oluyor tıbbı genetık bolumune gıttıgımızde pıhtılasmanın olup olmadıgını onlarda bıze soylerler mı bırde ılla bu testler oncesınde kadın doguma gıdıp onların mı bızı yonlendırmesı lazım buna gerek varmı ben dırek ılgılı bılumlere gıdıp test yapmak ıstıyorum o yuzden sordum

Pıhtılasma testı hemotolojı bolumunde genetık test ayrı bolumde mı oluyor tıbbı genetık bolumune gıttıgımızde pıhtılasmanın olup olmadıgını onlarda bıze soylerler mı bırde ılla bu testler oncesınde kadın doguma gıdıp onların mı bızı yonlendırmesı lazım buna gerek varmı ben dırek ılgılı bılumlere gıdıp test yapmak ıstıyorum o yuzden sordum
Kadın doğum bölümü tıbbi genetik bölümüne yönlendirmişti beni, direk randevu alabilirsiniz. pıhtılaşma ve genetik aynı yerde bakılır. Sonuçları Farklı zamanlarda çıkmıştı.

Son düzenleme:
Kadın doğum bölümü tıbbi genetik bölümüne yönlendirmişti beni, direk randevu alabilirsiniz. pıhtılaşma ve genetik aynı yerde bakılır. Sonuçları Farklı zamanlarda çıkmıştı.
Tesekkuredeeım bu sabah yaptırdım dırek o bolumden randevu almıstım kadın doguma gıtmedım cunkı ardarda kumyasallarım vardı sonra bu yazıyı okuyanlar ıcınde soyleyım sorular soruyorlar aılede hastalık varmı falan soruyorlar 2 tüp kan aldılar benden esımden de 1 tüp kromozomlar ıcın diğeride pıhtılasma,erken menepoz yatkınlıgı için falan yanı dusukler neden oluyor dıye bakıcaklarmıs stres yaptım kadın doguma gıtmenız gerek burdan once dıye ama gerek yokmus sadece sordular bende gıttıgım bı doktor yonlendırmıstı adını hatırlamıyırum dedım o kadar stres yapmama gerek yokmus yanı 3 haftaya cıkıxak dedıler menepoz ıcın olanda daha uzun suruyormus aç tok farketmıyor test yaptırmak bu arada yaptıracakların aklında bulunsun

Tesekkuredeeım bu sabah yaptırdım dırek o bolumden randevu almıstım kadın doguma gıtmedım cunkı ardarda kumyasallarım vardı sonra bu yazıyı okuyanlar ıcınde soyleyım sorular soruyorlar aılede hastalık varmı falan soruyorlar 2 tüp kan aldılar benden esımden de 1 tüp kromozomlar ıcın diğeride pıhtılasma,erken menepoz yatkınlıgı için falan yanı dusukler neden oluyor dıye bakıcaklarmıs stres yaptım kadın doguma gıtmenız gerek burdan once dıye ama gerek yokmus sadece sordular bende gıttıgım bı doktor yonlendırmıstı adını hatırlamıyırum dedım o kadar stres yapmama gerek yokmus yanı 3 haftaya cıkıxak dedıler menepoz ıcın olanda daha uzun suruyormus aç tok farketmıyor test yaptırmak bu arada yaptıracakların aklında bulunsun
Bi yola girmişsiniz Allah utandırmasın birde eşiniz sperm testi yaptırsın kalitesiz sperm de düşük ve kimyasallara neden olabiliyormuş

Bi yola girmişsiniz Allah utandırmasın birde eşiniz sperm testi yaptırsın kalitesiz sperm de düşük ve kimyasallara neden olabiliyormuş
amin tesekkurederım doğru soyluyorsunuz bu gıbı durumlarda kadın faktörü akla gelıyor sankı hemen ama ısın o tarafıda var dogru gelecek aya tup bebege baslamayı dusunuyoruz onunda orda bellı olacak artık sperm testı sonucu allah hepımızın hakkında hayırlısını versın

En son 14. Haftada cinsiyeti öğrendim. Sonra 19. Haftamda bebeğimi görmeye gittim 17-18 haftalık görünüyor dediler kalbi durmuştu . Diğer hepsi aynı şekilde 20. Haftamda gidiyorum kalbi durmuş. Öncesinde 4 boyutlu usg bakıyorlar bişey yok. Her şey normal bebek sağlıklı diyorlar bana. Sonraki gidişimde sadece üzgünler.. Nedenini bilmiyoruz diyorlar . ben ölüyorum her seferinde o sedyenin üzerinde ..

Tek çare iğne dozu gibi gözüküyor, herhangi bir problem yoksa. Bu seferde böyle dene bakalım. Kendi kendimizin doktoru olacağız artık. Başladınız mı iğneye.

2 kimyasal 2 düşük yasadim yaptırdım sadece pihtilasma çıktı. Yanlış anlamayın sözüm sadece size değil okuyan herkese . Kimyasalı zaten hmilelikten saymıyorlar biliyorum

Saymıyor ama onu da biz çekiyoruz. Ve her ay da hamile kalmıyoruz. Zaten 6 ayda bir gebelik oluşuyor o da kimyasal olunca gitti 2 yıl kafadan.
Bende size katılıyorum ilkinde testler yapılmalı. Tedbirler alınmalı.

Back