• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik yaşayıp sağlıklı hamilelik yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı kilodayız. 64 le başladım. Şu an 67 yim.
Şu anda hamilesin sanırım. O zaman 0.4 iki kere kullan ve 12 saati sakın kaçırma. Ben alarm kuruyordum. Coraspinde iğneden bir kaç saat sonra 100 lük içiyordum. Bana doktorum verdiği halde başka kadın doğumcu kalp atışını duyduğumda verecem kan sulandırıcıyı dedi onu dinlemedim. Durmadan şansım yok ki deneme yapayım kalp atışını bekleyeyim.

Bu iğne mevzusunda kadın doğumlular değilde tüp Bebek doktorları daha iyi karar veriyor. Onlara gidip fikir almak lazım.

0.8 Lik kullanmakla bişey kaybetmezsin, içindeki sesi dinle riske atma bu bebeğini de.

Yeniden hamile olduğumu öğrendiğimde sevinçten ziyade korku ve endişe ile kendim gibi tedavi görenleri, sonuçları, güzel hberleri araştırdım. Beni neler bekliyor düşünmeden bebeğime odaklanmak istiyorum ama elimde değil. Fikirlerin için ne kadar teşekkür etsem azdır . Ben henüz iğne başlamadım çok iyi araştırıp ona göre doktorumu seçmek istiyorum. Bu kadar kayıp olmasına rağmen halen “iğnenin etkisi kanıtlanmadı şehir efsanesi” diyip bana rapor yazmamıştı devlette görevli bir doktor. O kadar ısrarla istemiştim ve elimde özelde doktorun yazdığı rapor istek kağıdı da vardı. Ve ben o bebeğimi de kaybettim . Her doktor ayrı telden çalıyor :( bu defa riske atamam hiç gücüm kalmadı ki :(

İlerde 0,6 doza düşünce 24 saat etki sağlayacak mı iğne? İğnein adı nedir? Hibor 24 saat etkiliymiş mesela . Diğerleri 12 saat .

Yeniden hamile olduğumu öğrendiğimde sevinçten ziyade korku ve endişe ile kendim gibi tedavi görenleri, sonuçları, güzel hberleri araştırdım. Beni neler bekliyor düşünmeden bebeğime odaklanmak istiyorum ama elimde değil. Fikirlerin için ne kadar teşekkür etsem azdır . Ben henüz iğne başlamadım çok iyi araştırıp ona göre doktorumu seçmek istiyorum. Bu kadar kayıp olmasına rağmen halen “iğnenin etkisi kanıtlanmadı şehir efsanesi” diyip bana rapor yazmamıştı devlette görevli bir doktor. O kadar ısrarla istemiştim ve elimde özelde doktorun yazdığı rapor istek kağıdı da vardı. Ve ben o bebeğimi de kaybettim . Her doktor ayrı telden çalıyor :( bu defa riske atamam hiç gücüm kalmadı ki :(

Hiç bekleme başla bence. Ben adete 4 gün kala öğrendim. Hemen iğne başladılar bana. 4 +4 de de kese görmeye gittim. Aynı şeyleri yaşadım gene mi kimyasal olacak diye. Seninkiler çok daha zor üstelik. Bende devlette rapor yazdıramafım. Özelde de yazmadılar. Parayla alıyorum yapacak bişeyim yok. Onlar yaşamıyor sıkıntıyı biz yaşıyoruz. İnşallah bu bebeğini sağlıklı alacaksın kucağına. Doktorları boşver kendi sesini dinle.

Arkadaşlar hamileliğimi çok erken öğrenmiştim bat üzerinden 5 gün geçti ve bugün kanamam başladı kimyasal gebelik olduğunu söyledi doktor. Doktor ilk defa yaşadığım bi durum olduğu için herhangi bir teste vs. Gerek yok denemeye devam edebilirsin dedi bu durumla karşılaştıklarını kafama takmamam gerektiğini söyledi. Bu durumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayanlar var mı ne zaman hamile kaldınız sıkıntı yaşadınız mı deneyimlerinizi duymaya ihtiyacım var🙏
Bende bir defa kimyasal gebelik geçirdim. 3 ay sonra gebe kaldım. Şuan kızıma hamileyim.Rabbim sanada tattirsin bu duyguyu 🌸

İlerde 0,6 doza düşünce 24 saat etki sağlayacak mı iğne? İğnein adı nedir? Hibor 24 saat etkiliymiş mesela . Diğerleri 12 saat .

Hiç oraları bilmiyorum. Enox 0.6 kullanıyorum.
Oksapar 0 4 tü önceki. Oksapar cleaxen enox aynı diyorlar. Hiboru bilmiyorum. Sen bence kendi riskli haftalarını atlatana kadar 04 X2 kullan. Peki bu 19 haftalık gebeliğin de ayrıntılı ultrasonda bebeğe giden damarında bir sorun varmıydı. Hiç öyle bişey dediler mi?

Bende bir defa kimyasal gebelik geçirdim. 3 ay sonra gebe kaldım. Şuan kızıma hamileyim.Rabbim sanada tattirsin bu duyguyu 🌸
Sağlıkla kucağına al inşallah canım benim de bu ay 3. Ayım olacak inşallah bu ay güzel haberler alırım 🥰

Hiç oraları bilmiyorum. Enox 0.6 kullanıyorum.
Oksapar 0 4 tü önceki. Oksapar cleaxen enox aynı diyorlar. Hiboru bilmiyorum. Sen bence kendi riskli haftalarını atlatana kadar 04 X2 kullan. Peki bu 19 haftalık gebeliğin de ayrıntılı ultrasonda bebeğe giden damarında bir sorun varmıydı. Hiç öyle bişey dediler mi?

En son 14. Haftada cinsiyeti öğrendim. Sonra 19. Haftamda bebeğimi görmeye gittim 17-18 haftalık görünüyor dediler kalbi durmuştu . Diğer hepsi aynı şekilde 20. Haftamda gidiyorum kalbi durmuş. Öncesinde 4 boyutlu usg bakıyorlar bişey yok. Her şey normal bebek sağlıklı diyorlar bana. Sonraki gidişimde sadece üzgünler.. Nedenini bilmiyoruz diyorlar . ben ölüyorum her seferinde o sedyenin üzerinde ..

Öyle yapıyorum canım kötü düşünmüyorum inşallah güzel olacak sonu 🥰🙏

Amin inşallah güzel hberler verirsiniz evladinizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz 🙏
Kadın doğum hematoloji bölümüne yönlendirmeli sizi kan sulandırıcı dozaj ve raporunuzu o verir.

Amin inşallah güzel hberler verirsiniz evladinizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz 🙏
Kadın doğum hematoloji bölümüne yönlendirmeli sizi kan sulandırıcı dozaj ve raporunuzu o verir.
Amin canım 🙏 Benim ilk kimyasal gebeliğimdi doktor herhangi bi teste gerek yok dedi coraspin içiyorum

Amin canım 🙏 Benim ilk kimyasal gebeliğimdi doktor herhangi bi teste gerek yok dedi coraspin içiyorum

Allahım günah yazmasın ama git devlet hastanesine valla yalan söyle doktora yasin 35 ustuyse 2 altiysa 3 düşük yaptım de genetik tahliller falan yapılsın. Yazık yaaa bunun kimyasalı da bir dusugude bence yaşadığımızı biz biliriz hamile kalmaya korkuyorum ya gene düşerse y bişey olursa diye

Allahım günah yazmasın ama git devlet hastanesine valla yalan söyle doktora yasin 35 ustuyse 2 altiysa 3 düşük yaptım de genetik tahliller falan yapılsın. Yazık yaaa bunun kimyasalı da bir dusugude bence yaşadığımızı biz biliriz hamile kalmaya korkuyorum ya gene düşerse y bişey olursa diye
Ben de çok istedim her şey bakılsın diye ama doktorlar ısrarla hiç gerek yok kendini yıpratma dedi 🤷‍♀️ sadece tiroidlerine ve genel kan testlerime bakıldı onlarda normal çıktı. zaten sonra korona çıktı devlete de gidemezdim yaşım 27 ilk istediğim ay hamile kalmıştım sonra kimyasal oldu bu ay multivitamin+inositol içiyorum bir de asprin kullanıyorum 3 aydır

PeRRyyy PeRRyyy hatta doktora çok ısrar ettim Türkiye genelinde kadın doğum komitesinin aldığı kararı okuttu 3 kimyasal gebelikten önce herhangi bir araştırmaya gerek olmadığı 3 kimyasal gebeliğin normal bi durum olduğunu falan... Ben de ilk zamanlar takıyordum da artık takmıyorum açıkçası çevremde kimyasaldan sonra sağlıklı hamilelik geçiren çok var geçiremeyen de var ama bebek sağlıksız dölleniyorsa zaten istediğin kadar sulandırıcı iç ilaç kullan önlem al vücut onu malesef atıyor yani aslında kimyasal gebeliğin önüne geçmenin pek bi çaresi yok sadece hamile kalırsam doktorumdan önlem amaçlı kan sulandırıcı talep edeceğim

Ben de çok istedim her şey bakılsın diye ama doktorlar ısrarla hiç gerek yok kendini yıpratma dedi 🤷‍♀️ sadece tiroidlerine ve genel kan testlerime bakıldı onlarda normal çıktı. zaten sonra korona çıktı devlete de gidemezdim yaşım 27 ilk istediğim ay hamile kalmıştım sonra kimyasal oldu bu ay multivitamin+inositol içiyorum bir de asprin kullanıyorum 3 aydır
Yasiniz genç ondan dolayı da rahatlar genetik ve pıhtılaşma testleri hemen çıkan testler değil sanırım özelde bir tık pahaliymis. Durumunuzu bilmiyorum ama gerek yok . Aynı şeyi bana ilk dusugumde söylemişlerdi ilk hamilelikler de olabilir üzülmeyin deneyin diye ben malesef 2. 3. Ve 4. De yaşadım hala çözüm yok . Bu mesajı okuyan herkese sözüm günahına razıyım ben yeterki evladım olsun şimdiki aklım olsa ilkinde yalan söylerdim

Yasiniz genç ondan dolayı da rahatlar genetik ve pıhtılaşma testleri hemen çıkan testler değil sanırım özelde bir tık pahaliymis. Durumunuzu bilmiyorum ama gerek yok . Aynı şeyi bana ilk dusugumde söylemişlerdi ilk hamilelikler de olabilir üzülmeyin deneyin diye ben malesef 2. 3. Ve 4. De yaşadım hala çözüm yok . Bu mesajı okuyan herkese sözüm günahına razıyım ben yeterki evladım olsun şimdiki aklım olsa ilkinde yalan söylerdim
Siz test yaptırdınız mı? Hep kimyasal mı oldu peki

2 kimyasal 2 düşük yasadim yaptırdım sadece pihtilasma çıktı. Yanlış anlamayın sözüm sadece size değil okuyan herkese . Kimyasalı zaten hmilelikten saymıyorlar biliyorum

2 kimyasal 2 düşük yasadim yaptırdım sadece pihtilasma çıktı. Yanlış anlamayın sözüm sadece size değil okuyan herkese . Kimyasalı zaten hmilelikten saymıyorlar biliyorum
Çok geçmiş olsun ilaç kullanmanıza rağmen düşük mü oldu😔 yaşınız kaçtı

Çok geçmiş olsun ilaç kullanmanıza rağmen düşük mü oldu😔 yaşınız kaçtı
40 , kullandım ama fayda etmedi başka bişey var demekki olcak olcak ben inanıyorum

Back