- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
Aynı kilodayız. 64 le başladım. Şu an 67 yim.
Şu anda hamilesin sanırım. O zaman 0.4 iki kere kullan ve 12 saati sakın kaçırma. Ben alarm kuruyordum. Coraspinde iğneden bir kaç saat sonra 100 lük içiyordum. Bana doktorum verdiği halde başka kadın doğumcu kalp atışını duyduğumda verecem kan sulandırıcıyı dedi onu dinlemedim. Durmadan şansım yok ki deneme yapayım kalp atışını bekleyeyim.
Bu iğne mevzusunda kadın doğumlular değilde tüp Bebek doktorları daha iyi karar veriyor. Onlara gidip fikir almak lazım.
0.8 Lik kullanmakla bişey kaybetmezsin, içindeki sesi dinle riske atma bu bebeğini de.
Yeniden hamile olduğumu öğrendiğimde sevinçten ziyade korku ve endişe ile kendim gibi tedavi görenleri, sonuçları, güzel hberleri araştırdım. Beni neler bekliyor düşünmeden bebeğime odaklanmak istiyorum ama elimde değil. Fikirlerin için ne kadar teşekkür etsem azdır . Ben henüz iğne başlamadım çok iyi araştırıp ona göre doktorumu seçmek istiyorum. Bu kadar kayıp olmasına rağmen halen “iğnenin etkisi kanıtlanmadı şehir efsanesi” diyip bana rapor yazmamıştı devlette görevli bir doktor. O kadar ısrarla istemiştim ve elimde özelde doktorun yazdığı rapor istek kağıdı da vardı. Ve ben o bebeğimi de kaybettim . Her doktor ayrı telden çalıyor bu defa riske atamam hiç gücüm kalmadı ki