Kizlar gunaydin, dun kimyasal sonra prl sonucum icin hastaneye gittim prolaktin (31) yine sınırda ama gecenkinde ilac verilmsti simdi vermedi gecende sonucum ayniydi 2 tane dostinex kullandim gebe kalmstm kimyasal olmstu ve doktor bana 2 ay sonra adetinin bitmesinden 10 gun sonra gel tekrar bakalim demsti neysee bende testleri yaptrdm dun aldim e2 132 fsh 3,57 lh 8,94 progesteron 0,3 prolaktin 31,33 cikti. Doktor da bana 1 ay sonra bi daha prl baktir dedi. E dedim gecenkinde ilac verdnz kimyasal da olsa bi gebelik yasadim smdi neden ilac vermiyosnz dedim ilaca gerek yok dedi. E2fsh lh nasl dedim bakmiyo yani ben soyluyorum hmm tuylenme varmi dedi ben ztn hashimoto tiroid hastasym ilac kullanyrm normal ama ondan once cok olurdu tuy dedim yani cok kisa surede cikardi tuylerim sen gebe kalmak icin mi test yaptrdn dedi................
vee sonra bana normal yolla gebe kalamazsin cocugun olmaz dedi masallah pek acik sozluydu sinirlerim cok bozuk tabi hala. Bende sonuclarimi alip kimyasal gebelgmle ilgilenen doktora gittim. E2 fsh lh adetin 2.gunu bakilir yorum ona gore yapilir dedi prolaktin icin ise 35 alti sorun teskil etmez dedi sen kimyasalda olsa kendiliginden ilacsiz gebe kaldin kisirlik teshisi cok zor ihtimal dedi...biraz negatif enerjimi aldi Allah razi olsun. Eylul ayinda adetin 11.gununden itibaren yumurta takibine baslayalim dedi ve adetin 2.gunu bu testleri tekrarliycam...ilk basta gittigim doktor devlet hastanesi idi tahlillerimi orda yaptrdgm icin sonuclari gostermek zorunda kaldim..ama pismanda oldum... Ve suan hic umudum yok gercekten saldim kendimi bebek olmasi benim icin mucize