Ya kızlar cok canım sıkıldı yine 16 Mayıs ta ovulasyon testinde kopkoyu çizgiyi gördüm kasığımda ağrıdı hafiften ama hala geçmedi o agrı inceden Batıyo hafif hafif aklıma neler neler geliyo yoksa catlayamadı mı benim yumurtaazıcık ayakta kalsam sağ kasıgım ağrımaya başlıyo normalde gecti ovulasyon günü testte ki çizgi de silikleşti ama agrısı kaldı Dr yolları göründü yine :s
inşallah canım inşallah rabbim nasipettiyse yaşatacaksada biz zıplasakda olur yani herşey Allahtan sıkma canını,biz 8 aydır deniyoruz ama işte bekliyoruz ne zaman nasip olusa o zaman olacak yapacak bişey yok,sen kaç yıllık evlisin canım ?Bi kere kimyasal olunca hep bi korku oluyo bende azıcık ağrım olsa aha diyorum yine aynı şeyler umarım bu ay Allah gönlümdeki ni verir inşallah hepimize verir çok bekletmez bizi
Bir yıl doluyo Şubat'ta ilk denememizdi tuttu ama nasip olmadı bakalım bu ay ne olacakinşallah canım inşallah rabbim nasipettiyse yaşatacaksada biz zıplasakda olur yani herşey Allahtan sıkma canını,biz 8 aydır deniyoruz ama işte bekliyoruz ne zaman nasip olusa o zaman olacak yapacak bişey yok,sen kaç yıllık evlisin canım ?
Bir yıl doluyo. Şubat'ta ilk denememizdi tuttu ama nasip olmadı bakalım bu ay ne olacakinşallah canım inşallah rabbim nasipettiyse yaşatacaksada biz zıplasakda olur yani herşey Allahtan sıkma canını,biz 8 aydır deniyoruz ama işte bekliyoruz ne zaman nasip olusa o zaman olacak yapacak bişey yok,sen kaç yıllık evlisin canım ?
Bir yıl doluyo. Şubat'ta ilk denememizdi tuttu ama nasip olmadı bakalım bu ay ne olacak
geçmiş olsun canım inşallah tekrar böyle bişey yaşamazsın :)Günaydın kızlar ben de martta ilk kez denemiştim kimyasal gebelikle sonuçlandı nisanda bişey olmadı mayısta bu ay yine kimyasal gebelik yaşadım yine düştü doktora gittim tüm tetkikler yapıldı bir sorun yok tamamen teadüf diyorlar gebliklerin yarısı böyle sonlanıyor diyorlar sağlıksız olacağına vücut kendisi sonlandırıyor aslında şükredilecek bir durum bizi ne kadar üzse de
Günaydın kızlar ben de martta ilk kez denemiştim kimyasal gebelikle sonuçlandı nisanda bişey olmadı mayısta bu ay yine kimyasal gebelik yaşadım yine düştü doktora gittim tüm tetkikler yapıldı bir sorun yok tamamen teadüf diyorlar gebliklerin yarısı böyle sonlanıyor diyorlar sağlıksız olacağına vücut kendisi sonlandırıyor aslında şükredilecek bir durum bizi ne kadar üzse de
Sentimental senin adına üzüldüm. Ama dediğin gibi sağlıksız birşekilde büyüyeceğine sonlanması daha uygun. Allah'ımızın takdiri.Günaydın kızlar ben de martta ilk kez denemiştim kimyasal gebelikle sonuçlandı nisanda bişey olmadı mayısta bu ay yine kimyasal gebelik yaşadım yine düştü doktora gittim tüm tetkikler yapıldı bir sorun yok tamamen teadüf diyorlar gebliklerin yarısı böyle sonlanıyor diyorlar sağlıksız olacağına vücut kendisi sonlandırıyor aslında şükredilecek bir durum bizi ne kadar üzse de
Oy oy oyyyyy Maşşallah...Kız ne kadarda çabuk geçiyor zaman. Baksana 10 Haftalık olmuş bilee Maşallah Maşallah Maşallaahhh tü tü tüüükızlar nasılsınız sizleri unuttum sanmayın arada girip bakıyorum güzel haberlerinizi almak için sabırsızlanıyorum Allah tüm isteyenlerin meleğini tez vakitte göndersin dualarım sizinle..
beni sorarsanız çok iyiyim hamileliğim gayet rahat geçiyor bazen hamile olduğumu unutuyorum o derece yani sadece sabahları hafif bulantım oluyor ama kahvaltı yapınca geçiyor10 haftalık oldu meleğim haftaya kontrole gideceğiz inşll. sağlıklı sıhhattli alırım kucağıma.. tarama testlerine az kaldı şimdide onu düşünüyorum kimyasal gebelikten hemen sonra olunca insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor kızlar ne olur bana dua edin çok korkuyorum inşallah yavrumun tarama testleri de temiz çıkarda sağlıklı bi şekilde doğururum ..
Hayırlısı olsun canım İnşallah.Bende adet oldum bu sabahhayırlısı olur inşallah 2. Ay bitti kimyasaldan sonra daha fazla beklemesek yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?