kimyasal gebelik yaşayanlar, gelin gerçek bir gebelik için birbirimize umut olalım :)

canım niye aklına kötü şeyler getiiyorsun ki,bekle belkide hamilelik ağrısıdır,bende kimyasal gebelik yaşadığımda ağrılarım vardı ama çokda önemsemedim.....

Bi kere kimyasal olunca hep bi korku oluyo bende azıcık ağrım olsa aha diyorum yine aynı şeyler umarım bu ay Allah gönlümdeki ni verir inşallah hepimize verir çok bekletmez bizi

Bi kere kimyasal olunca hep bi korku oluyo bende azıcık ağrım olsa aha diyorum yine aynı şeyler umarım bu ay Allah gönlümdeki ni verir inşallah hepimize verir çok bekletmez bizi
inşallah canım inşallah rabbim nasipettiyse yaşatacaksada biz zıplasakda olur yani herşey Allahtan sıkma canını,biz 8 aydır deniyoruz ama işte bekliyoruz ne zaman nasip olusa o zaman olacak yapacak bişey yok,sen kaç yıllık evlisin canım ?

klomenin 1.ayında kimyasal gebelik geçirdim .2.ayında ultrasonda doktor çatladı dedi progesteronum 0.8 çıktı hala anlamıyorum bilen var mı 18 mm olan folikül ?3.klomene başlıcam inşallah şimdi .ama anlayamıyorum böyle olan var mı çatladı denilipte progesteron düşük çıkan

Bir yıl doluyo Şubat'ta ilk denememizdi tuttu ama nasip olmadı bakalım bu ay ne olacak

Bir yıl doluyo. Şubat'ta ilk denememizdi tuttu ama nasip olmadı bakalım bu ay ne olacak

Günaydın kızlar ben de martta ilk kez denemiştim kimyasal gebelikle sonuçlandı nisanda bişey olmadı mayısta bu ay yine kimyasal gebelik yaşadım yine düştü doktora gittim tüm tetkikler yapıldı bir sorun yok tamamen teadüf diyorlar gebliklerin yarısı böyle sonlanıyor diyorlar sağlıksız olacağına vücut kendisi sonlandırıyor aslında şükredilecek bir durum bizi ne kadar üzse de

geçmiş olsun canım inşallah tekrar böyle bişey yaşamazsın :)

Canım cok geçmiş olsun Dr bana da demişti Mart ayında tekrarlar mı dediğimde cok sık görülüyo 3. Seferden sonra sebebinin araştırılmasını tavsiye ediyorum demişti inşallah Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip eder hem sana hemde bizlere

Sentimental senin adına üzüldüm. Ama dediğin gibi sağlıksız birşekilde büyüyeceğine sonlanması daha uygun. Allah'ımızın takdiri.
Tüm tetkikler yapıldı derken neler yapıldı mesela?
Düşükten sonra tekrar denemek için 1adet dönemi beklemiş miydin?

Deryaderya17nasılsın? Var mı bir gelişme sende? Benim hafif hafif karnım ağrımaya başladı sanki. Hayırlısı neyse o olsun İnşallah.

Canım kasık ağrım var hala bekliyorum arada bide test yapıyorum :) kuruyunca çıkan her çizgiyide hayra yorumluyorum Rabbim inşallah yüzümüze bakar da bizde başka sayfalarda gezinmeye başlarız topicler acar seviniriz

kızlar nasılsınız sizleri unuttum sanmayın arada girip bakıyorum güzel haberlerinizi almak için sabırsızlanıyorum Allah tüm isteyenlerin meleğini tez vakitte göndersin dualarım sizinle..
beni sorarsanız çok iyiyim hamileliğim gayet rahat geçiyor bazen hamile olduğumu unutuyorum o derece yani sadece sabahları hafif bulantım oluyor ama kahvaltı yapınca geçiyor 10 haftalık oldu meleğim haftaya kontrole gideceğiz inşll. sağlıklı sıhhattli alırım kucağıma.. tarama testlerine az kaldı şimdide onu düşünüyorum kimyasal gebelikten hemen sonra olunca insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor kızlar ne olur bana dua edin çok korkuyorum inşallah yavrumun tarama testleri de temiz çıkarda sağlıklı bi şekilde doğururum ..

Oy oy oyyyyy Maşşallah...Kız ne kadarda çabuk geçiyor zaman. Baksana 10 Haftalık olmuş bilee Maşallah Maşallah Maşallaahhh tü tü tüüü İçini ferah tutu canımm.. İnşallah testlerde iyi çıkacak. İyi çıkmadı deseler bile o testlerde yanılma oranı çooook yüksekmiş... Hiççç canını sıkma... Sen güzeeell güzeeelll geçir haftalarını..
Ben bu ay hasta ollldduuuummm.. Kısmet değilmişşş sağlık olsunnn.. Hayırlısı neyse o olsun İnşallah herkes için...
haberlerini ver arada bizee..

Bende adet oldum bu sabah hayırlısı olur inşallah 2. Ay bitti kimyasaldan sonra daha fazla beklemesek yaa
Hayırlısı olsun canım İnşallah.
sana birşey soracağım.bende ovülasyon testi aldım. Laboquick testini yaptığında çift çizgiyi gördüm demiştin. O testleri yapmadan önce ,kullanma kılavuzundaki talimatlara ( testi yapmadan 2saat önceden birşey yemeyin,içmeyin) uydun mu? Uymasakta yumurtlama günümüzü görebilirmiyiz acaba? Malum havalar sıcak ve su içesim geliyor ve karnım da acıkıyor. Ama ille 2saat beklemek gerekiyorsa bekleyeceğim neyapalım

Ben 4 saat susuz kaldım 2 saat az olur zor ama ben öyle yaptım bide sabah idrarıyla yapma her gün aynı saatte yap ikinci çizgi kopkoyu olana kadar devam

Bende kimyasal gebelik yaşadım. Bugün adetimin 2. günü. Birazdan aktara gidip ne yapmalı diye sorucam. Dönüşte sizede yazarım. Herkes kafaya takıyosun odan olmuyo diyo. Herkes ya suçluyo ya da aaa hala olmadı mı diye imalı imalı konuşuyolar. Bıktım artık ya. Sanki ben istemiyorum. Ben sanki duygusuzum. Hele bi bana sorun bakalım ben neler yaşıyorum... Ama yokkkkk illaki herkes bi fitne sokacak. Dedikodu için bi malzeme aricak ve bulunca da hiç bırakmicak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…