Saol canım.. Bakalım hayırlısıyla ne zaman olacakBen 4 saat susuz kaldım 2 saat az olur zor ama ben öyle yaptım bide sabah idrarıyla yapma her gün aynı saatte yap ikinci çizgi kopkoyu olana kadar devam
Herkes çok biliyo ya 10tane 20tane çocukları olmuş ya ondan konuşuyolar. Bende sinir oluyorum kafaya takıyosun diyenlere. Strese sokuyolar adamı. Bana öyle diyenlere "Allah'ın işine karışılmaz,ne zaman uygun görürse o zaman olacak.Belki de hiç olmaz belli mi olur" diyeceğim. Allah'ım herkesin gönlüne göre versin İnşallah.Bende kimyasal gebelik yaşadım. Bugün adetimin 2. günü. Birazdan aktara gidip ne yapmalı diye sorucam. Dönüşte sizede yazarım. Herkes kafaya takıyosun odan olmuyo diyo. Herkes ya suçluyo ya da aaa hala olmadı mı diye imalı imalı konuşuyolar. Bıktım artık ya. Sanki ben istemiyorum. Ben sanki duygusuzum. Hele bi bana sorun bakalım ben neler yaşıyorum... Ama yokkkkk illaki herkes bi fitne sokacak. Dedikodu için bi malzeme aricak ve bulunca da hiç bırakmicak.....
Herkes çok biliyo ya 10tane 20tane çocukları olmuş ya ondan konuşuyolar. Bende sinir oluyorum kafaya takıyosun diyenlere. Strese sokuyolar adamı. Bana öyle diyenlere "Allah'ın işine karışılmaz,ne zaman uygun görürse o zaman olacak.Belki de hiç olmaz belli mi olur" diyeceğim. Allah'ım herkesin gönlüne göre versin İnşallah.
Aktarın dediklerini merak ediyorum. Paylaşırsan sevinirim.Eşin için keçiboynuzu ve pekmezi önermiş olabilir. Kan yapıyor ve sperm arttırıyormuş diye duymuştum.
Kızlar yokmu güzel haberler benim bata cok var daha soğan kürüne başladım bu ay akıntım cok inşallah faydası olur
kızlar konuya katılan yokmu yanlız bıraktınız bizi üzüldüm ama şimdi beni seven anlayan yokmu?
Kızlar yokmu güzel haberler benim bata cok var daha soğan kürüne başladım bu ay akıntım cok inşallah faydası olur
kızlar son adet tarihim 23 mart..bhcg 247...kahverengi lekelenmem var sizce kimyasal gebelik mi
ben de gecen ay kimyasal gebelik yaşadım. adet günüm 1 gün geçtiğinde kahverengi lekelenmem oldu, o gün betahcg 9.4 çıktı. 2 gün sonra da adet oldum. senin değerin yüksek, 2 gün ara ile kan testi yaptırıp değerlerin yükseliyor mu diye takip et canım. 1000 değerlerine ulaşması gerek. inşallah bebeğin tutunur.
çok sağol canım ya...hep bakıyorum değerler düşük kimyasal gebelik yaşayanların o yüzden sormak istedimm...çok sağol...sanada geçmiş olsun
canım değerlerinin yükselme ihtimalide var. umarım buraya hamile olduğunu yazarsın.
geçmiş olsun canım bende geçen ay 3. kimyasal gebeliğimi yaşadım.çok çok kötü birşey önümüzdeki ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama yine kimyasal olur diye çok korkuyorum. Allahım yardımcımız olsun doktor ne dedi sana test vs istedi mikızlar 2. kez kimyasal gebelik yaşıyorum
yok canım üniversite hastanesine git araştırılsın dedi de ama kimyasala pek araştırmıyolar. sen gittin mi testler nasıl çıktı neden tekrarlıyor bu kimyasal yaageçmiş olsun canım bende geçen ay 3. kimyasal gebeliğimi yaşadım.çok çok kötü birşey önümüzdeki ay tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama yine kimyasal olur diye çok korkuyorum. Allahım yardımcımız olsun doktor ne dedi sana test vs istedi mi
ben 2. kimyasaldan sonra Prof a gittim o yönlendirdi canım üniversite hastanesinde genetik testler ve pıhtılaşma testi yapıldı. bende kan pıhtılaşması çıktı prof kimyasallar bundan olmuştur denemeye devam edin gebe kalır kalmaz kan sulandrıcı iğneye başlıcaz dedi. 3. de söylediği iğneyi kullandım öğrenir öğrenmez ama o da kimyasal oldu adetle birlikte düştü. Korkuyorum sürekli böylemi olacak diye şimdi tüp bebek ya da aşılama düşünüyoruz ama tüp bebekte de kimyasal yaşayan çok var.inşallah normal bir gebelik elde ederiz kötü bir durum ama çaresiz olmak daha da kötüyok canım üniversite hastanesine git araştırılsın dedi de ama kimyasala pek araştırmıyolar. sen gittin mi testler nasıl çıktı neden tekrarlıyor bu kimyasal yaa
ben 2. kimyasaldan sonra Prof a gittim o yönlendirdi canım üniversite hastanesinde genetik testler ve pıhtılaşma testi yapıldı. bende kan pıhtılaşması çıktı prof kimyasallar bundan olmuştur denemeye devam edin gebe kalır kalmaz kan sulandrıcı iğneye başlıcaz dedi. 3. de söylediği iğneyi kullandım öğrenir öğrenmez ama o da kimyasal oldu adetle birlikte düştü. Korkuyorum sürekli böylemi olacak diye şimdi tüp bebek ya da aşılama düşünüyoruz ama tüp bebekte de kimyasal yaşayan çok var.inşallah normal bir gebelik elde ederiz kötü bir durum ama çaresiz olmak daha da kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?