• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik yaşayanlar, gelin gerçek bir gebelik için birbirimize umut olalım :)

Laboquick aldım 30lu 10tanede gebelik testi var içinde acemilik yaparım diye bol aldım haftaya başlıcam yapmaya bakalım artık sanırım 30 lira verdim

Laboquick aldım 30lu 10tanede gebelik testi var içinde acemilik yaparım diye bol aldım haftaya başlıcam yapmaya bakalım artık sanırım 30 lira verdim

mrb canm bnde aynen ordan aldm da
yaptm tek cizgi cikti gecmi kaldm acaba ne zaman yapmak lazim testi biliyorsan aciklarmisn

Canım içinden çıkan kağıtta regly gününe göre zamanlama verilmiş en 28 günde bir adet oluyorum ilk başlama gününden 11 gün sonra teste başlayın diyo yani bittikten sonra 4 5 gün bekleyip başlanacak sanırım regly bitti benim ben bi tane yaptım silik cıktı ama silik olması olmuyormuş illa kopkoyu olacakmış sen reglin bitince başla her ihtimale karşı zaten sadece bir iki gün çıkıyormuş çizgi genelde bu yüzden sürekli yapmalı bence o çizgiyi yakalamak önemli çizgiden sonra 24 36 saat arası yumurtlama olacak demekmiş çalışmalar tam gaz yani :)

Canım içinden çıkan kağıtta regly gününe göre zamanlama verilmiş en 28 günde bir adet oluyorum ilk başlama gününden 11 gün sonra teste başlayın diyo yani bittikten sonra 4 5 gün bekleyip başlanacak sanırım regly bitti benim ben bi tane yaptım silik cıktı ama silik olması olmuyormuş illa kopkoyu olacakmış sen reglin bitince başla her ihtimale karşı zaten sadece bir iki gün çıkıyormuş çizgi genelde bu yüzden sürekli yapmalı bence o çizgiyi yakalamak önemli çizgiden sonra 24 36 saat arası yumurtlama olacak demekmiş çalışmalar tam gaz yani :)

tskler canm ya kagdini okumaya frsatm olmadi hic daha dogrusu hevesm de kactigi icin arastrmadm oyle artk yorldm cunku hele bde bunu denim bi snraki aya kaldi artk ins sanada banada ise yarar calismalar bosa gtmez :) Allah kmsenin emegni bosa goturmesin ..

arkadaşlar birşey soracağım kimyasal gebelik geçirdiğimizde kanamamızın başladığı günü sat olarak mı alıyoruz yoksa ondan önceki adetimizi mi sat olarak sayıyoruz

Bende en çok bunu merak etmiştim yaşadım söyle oluyo: 27 Mart'ta kanamam başladı bir hafta sürdü sonra tam 34 gün sonra 30 Nisan'da oldum yani o kanamadan sonra hem adet günüm hemde süresi değişti umarım yardımcı olabilmişimdir

Bende en çok bunu merak etmiştim yaşadım söyle oluyo: 27 Mart'ta kanamam başladı bir hafta sürdü sonra tam 34 gün sonra 30 Nisan'da oldum yani o kanamadan sonra hem adet günüm hemde süresi değişti umarım yardımcı olabilmişimdir

saol canım ben 18 gün sonra adet oldum yani 3 gündür kanamam var önceki adet tarihime göre oldum

ya ben çok kafama takıyorum çok üzüyoum kendimi ilk kez mart ayında planladık bebeğimizin olmasını oldu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı sonra başladım araştırmaya neyin nesidir düzen bozar mı engeller mi yeni gebeliği diye 1 ay zulüm gibi geçti ve malesef nisanda 5 gün gecikmeli olarak adet oldum şimdi mayıs geldi bu ay da olmazsa başlıycam yine korkmaya bir sorun mu var diye :( doktora gittim ultrason ve hormon sonuçlarım normal çıktı ama kendimi yedim bitirdim :( Biliyorum sırf bu kadar strese girdiğim için olmayacak bu ay

Yahu arkadaşlar benim kimyasal gebelik sonrası adetim kesilmedi. Dün doktora gittim bana duphaston verdi ama kanama hala devam ediyor aranızda aynı şeyi yaşayan var mı?:18:

İnşallah bu sefer olur kızlar. Allah'ım yardmcımız olsun.
Ersoyum nasılsın?hiç ses seda yok merak ettim seni. Bebiş nasıl?

canım sadece iş yerinde nete girebiliyorum ama son günlerde çok yoğun olduğum için yazmaya fırsat bulamadım ancak şimdi yazabiliyorum sağlık ocağında bhcg sonucum 5775 çıktı ertesi gün uzman bi doktora gittim ve ultrasonda keseyi ve fasülyemi gördüm
6 haftalık dedi.. kalp atışları daha küçük olduğu için az az duyuldu.. haftaya yine gidicem o zaman daha iyi duyulur dedi doktorum..
rabbim inşll sağ sağlim kucağıma alacağım günleride nasip eder... ve inşll en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi almayı temenni ediyorum kızlar..:49::49::49:

ya ben çok kafama takıyorum çok üzüyoum kendimi ilk kez mart ayında planladık bebeğimizin olmasını oldu ama kimyasal gebelikle sonuçlandı sonra başladım araştırmaya neyin nesidir düzen bozar mı engeller mi yeni gebeliği diye 1 ay zulüm gibi geçti ve malesef nisanda 5 gün gecikmeli olarak adet oldum şimdi mayıs geldi bu ay da olmazsa başlıycam yine korkmaya bir sorun mu var diye :( doktora gittim ultrason ve hormon sonuçlarım normal çıktı ama kendimi yedim bitirdim :( Biliyorum sırf bu kadar strese girdiğim için olmayacak bu ay
Canım Allah ne zaman uygun görürse o zaman olacak tabiki. O yuzden strese girip günlerini,aylarını mahvetme derim. Mutlaka üzülüyor insan ama yapacak birşey yok. Bir arkadaşımın stres yüzünden çocuğunun olmadığını biliyorum.sonra bir ara tatile çıkmışlardı hatta o zaman hamile kalmıştı.
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun. Allah'ım en uygun zamanda sağlıklısından sıhhatlisinden en hayırlısından yavrular nasip etsin hepimize inşallah:49:

Yahu arkadaşlar benim kimyasal gebelik sonrası adetim kesilmedi. Dün doktora gittim bana duphaston verdi ama kanama hala devam ediyor aranızda aynı şeyi yaşayan var mı?:18:
Benim düşük gerçekleştikten hemen hemen 1hafta sonra adetim kesildi. Duphaston ne içinmiş? Kanamayı mı durduruyormuş?
Mesajını yazalı baya olmuş.umarım şimdi herşey yoluna girmiştir canım.:34:

canım sadece iş yerinde nete girebiliyorum ama son günlerde çok yoğun olduğum için yazmaya fırsat bulamadım ancak şimdi yazabiliyorum sağlık ocağında bhcg sonucum 5775 çıktı ertesi gün uzman bi doktora gittim ve ultrasonda keseyi ve fasülyemi gördüm
6 haftalık dedi.. kalp atışları daha küçük olduğu için az az duyuldu.. haftaya yine gidicem o zaman daha iyi duyulur dedi doktorum..
rabbim inşll sağ sağlim kucağıma alacağım günleride nasip eder... ve inşll en kısa zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi almayı temenni ediyorum kızlar..:49::49::49:
Canım, Ayyyy harika yaaa Maşalllaaahhhhhh:16:
Bhcg sonucun haftana göre iyi diye biliyorum. :46:
Bizde bu ay denemedeyiz,bakalım hayırlısı... :9:

canım hiç stres yapma biliyorum zor ama başka şeylerle kafanı dağıtmaya çalış :6::6:stres yaptıkça faklı hormonlar salgılanıyor ve hamile kalmayı zorlaştırıyor canım bak sonuçlarında iyi çıkmış bi sorun yokmuş rahat ol Allahım OL deyince oluveriyor..

merhaba hanımlar...14 şubatta ilk aşılamamı oldumm...28 şubat test günümdü...ve mutluluktan havalara uçtuk...hamileydim...iki gün sonra tekrarlanan test sonucunsa değerim düştü ve bebeğim de düştü...evet kimyasal bi gebelikti ama...içim acıyor bebeğim diyorum ben ona...ilk göz ağrımm diyorum...:)

bende kimyasal gebelik geçirdim geçen ay büyük hayal kırıklığı oldu.size herhangi bir tedavi yaptılarmı yada ilaç önerdilermi?bu ay tekrar denesem diyorum ovulasyon takibini nasıl yapmalıyım sizce. birde siz ne kadar denedikten sonra aşılama yaptırdınız,ilk seferde kimyasal oldu galiba :(

Back