• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Gebelik Yaşayanlar Burda Toplanalım...

Salam kız lar bende kimyasal gebelik yaşadım bu gün düşük yaptım bu dört çu düşüğüm 3 kimyasal bir tane dış gebelik doktorum bazı testler birde rahim filmi cekmemi istedi aranızda kimyasal gebelikten sonra tedavi gören varmı nasıl yaptınız bu süreci

Meraba bende adetike dört gün var bende kahverengi akıntı oldu test ysptik silik çıktı bir ay önce düşük yaptım Kasım da dusuk

Slm kızlar dondurulmus embriyo transferi ile 9.gun testinde degerim 94 cikti 2 gun sonra bu degerin ikiye katlaması gerekiyordu ama 135 oldu doktorum saglikli bir artis olmadigini 4 gun sonra tekrar test vermemi istedi bugun ise kanama seklinde lekelenmem oldu benim yasadigim ne olabilir sizce benim gibi bu durumu yasamis olanlar var mi aranizda

Slm kızlar dondurulmus embriyo transferi ile 9.gun testinde degerim 94 cikti 2 gun sonra bu degerin ikiye katlaması gerekiyordu ama 135 oldu doktorum saglikli bir artis olmadigini 4 gun sonra tekrar test vermemi istedi bugun ise kanama seklinde lekelenmem oldu benim yasadigim ne olabilir sizce benim gibi bu durumu yasamis olanlar var mi aranizda
Merhaba. Benim de 14. Günde 88 çıkan sonucum 16. Günde 124 olmuştu. Ne yazık ki kimyasal gebelikmiş yaşadığım. Umarım sizinkisi sağlıkla devam eder bunun sonrasında. Dinlenmeye, yorulmamaya çalışın

Merhaba. Benim de 14. Günde 88 çıkan sonucum 16. Günde 124 olmuştu. Ne yazık ki kimyasal gebelikmiş yaşadığım. Umarım sizinkisi sağlıkla devam eder bunun sonrasında. Dinlenmeye, yorulmamaya çalışın
Merhaba tesekkur ederim güzel dilekleriniz icin ama bende kimyasaldan şüpheleniyorum büyük ihtimal . Siz ne zaman ve ne şekilde öğrendiniz tam olarak kimyasal oldugunu

Merhaba tesekkur ederim güzel dilekleriniz icin ama bende kimyasaldan şüpheleniyorum büyük ihtimal . Siz ne zaman ve ne şekilde öğrendiniz tam olarak kimyasal oldugunu
3 martta transferim oldu. 17 martta ilk sonucumu öğrendim. 20 martta istenilen şekilde artmadığını gördük ama ilaçlara devam ettim. 24 martta değerim düşüşe geçince ilaçlar bıraktırıldı. Kimyasal geçirdiğim söylendi. Bir kaç gün sonra yoğun bir kanama yaşadım zaten. Üzülmeyin. Kimyasal bile olsa gebe kalabildik en azından. Umarım bi dahaki hamileliğimiz sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucaklarız yavrularımızı.

ben yaklaşık 2 yıl önce doğal yolla hamile kalıp kimyasal gebelik yaşadım ilk tahlilde 220 çıktı değerim 2 gün sonra 400 oldu doktorum kimyasal gebelik yaşıyorsun düşecek dedi 4 gün sonra 50 ye düştü değerim sonra adetim başladı adetin 3. günü aşırı sancıyla yuvarlak ve sert bir parça düşürdüm ertesi günde daha hafif bi sancıyla zar gibi bişey geldi doktorum büyük ihtimalle sağlıklı bi embriyo değildi o yüzden vücut kendi sonlandırdı dedi sonrasında bi daha hamile kalamadım şuan 2. tüp bebek denememi yaptırdım sonucu bekliyorum
Benimde degerim 801 cikti ilk kan vermem de bidaha istemediler keseye çağırdılar benimki de mi kimyasal olcak

3 martta transferim oldu. 17 martta ilk sonucumu öğrendim. 20 martta istenilen şekilde artmadığını gördük ama ilaçlara devam ettim. 24 martta değerim düşüşe geçince ilaçlar bıraktırıldı. Kimyasal geçirdiğim söylendi. Bir kaç gün sonra yoğun bir kanama yaşadım zaten. Üzülmeyin. Kimyasal bile olsa gebe kalabildik en azından. Umarım bi dahaki hamileliğimiz sağlıkla ilerler ve sağlıkla kucaklarız yavrularımızı.
Amin insllh bir sonraki guzel olur bizim içiin. Allah isteyen herkese nasipetsin yolu tüp bebeğe gudenleri boş çevirmesin insllh🙏🙏

Back
X