• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Gebelik Yaşayanlar Burda Toplanalım...

Kızlar benimde ilk denemem de kimyasal olmuştu.Test pozitif çıktıktan, hayaller kurduktan sonra bi anda kimyasal olduğunu öğrenmek gerçekten çok üzücü oluyor. Ama doktorum bana kimyasal gebelik olduysa eninde sonunda hamilelik elde edersiniz demişti bi nebze içim rahatlamıştı ama aklimda hep soru işaretleri acabalarla yaşıyodum.
Rabbime bin şükür hamileyim şuan.Onun için kimyasal yaşayan arkadaşlar pes etmeyin ltfen.Rahim bebeği test ediyormuş yaşamla bagdasmayan herhangi bi durum varsa yada bebek sağlıksız sa rahim onu bi şekilde atıyormuş.Psikolojinizi düzeltmeye çalışın olumsuz düşünmeyin sakın er yada geç olucak inanin..
Allah büyük insallah isteyen herkese nasip olsun Dualarimdasiniz..:KK200:

Kızlar benimde ilk denemem de kimyasal olmuştu.Test pozitif çıktıktan, hayaller kurduktan sonra bi anda kimyasal olduğunu öğrenmek gerçekten çok üzücü oluyor. Ama doktorum bana kimyasal gebelik olduysa eninde sonunda hamilelik elde edersiniz demişti bi nebze içim rahatlamıştı ama aklimda hep soru işaretleri acabalarla yaşıyodum.
Rabbime bin şükür hamileyim şuan.Onun için kimyasal yaşayan arkadaşlar pes etmeyin ltfen.Rahim bebeği test ediyormuş yaşamla bagdasmayan herhangi bi durum varsa yada bebek sağlıksız sa rahim onu bi şekilde atıyormuş.Psikolojinizi düzeltmeye çalışın olumsuz düşünmeyin sakın er yada geç olucak inanin..
Sağolasın canım.. sen kimyasal gebelikten ne kadar süre sonra hamile kaldın

Merhabalar kasim da ilk tüp bebek yaptirdim..ilk degerim 10 gün sonucum 5.8 cıktı ilaclari birak dediler 11..gun 9 du. 14gun 11 di. 18.gun 32 sonra 26 gün 69 gibi artislar oldu doktorum kimyasal dedi cok yavaş cikti degerlerim düşecek dedi 1 ay cikti 1 deger ocakta adet oldum. Benimki sorunlu bir kimyasaldi. Dün histeroskopi oldum. Neden tutunamadi temiz cikti rahim. Diger ay transferim var

Ne kadar güzel yazmışsın cnm, benim bu 3.denememdi kimyasal oldu, diger ilk ikisinde hiç tutmadı bu sonuncu dondurulmuştu tuttu degerlerimde hep ikiye katlandı ama sonu hüsran bnde çok hayaller kurmuştum...

Rabbimmm hepimize saglıkla bebişler nasip etsin...

Kızlar benim değerim 3.25 çıkmıştı. 5. Gün embriyosu 12.gun böyle çıkmıştı . Acaba tutunmaya çalışmış tutunamamış mı ne etti ki içeride ben anlamadım

kizlar benimde iok tup bebekte 12.gun deger 14.7 cikti 2 gun sonra 3.9a dustu ve ilaclari kes dedi tutunamadi tam 1 sene sora bidaha denedik 10.gun.deger 200kusur 2 gun.sonrada 700kusur cikti hamd olsun kizim 1 yasina girdi
lutfen umutuszluk yok kimyasal gebelikten sonra kolay hamile kaliniyor

kizlar benimde iok tup bebekte 12.gun deger 14.7 cikti 2 gun sonra 3.9a dustu ve ilaclari kes dedi tutunamadi tam 1 sene sora bidaha denedik 10.gun.deger 200kusur 2 gun.sonrada 700kusur cikti hamd olsun kizim 1 yasina girdi
lutfen umutuszluk yok kimyasal gebelikten sonra kolay hamile kaliniyor
Neden böyle diyor herkes kinyasaldan sonra hemen tutuyor diye? Tedavimiydi yine kimyasal gebelikten sonra?

Merhaba arkadaslar

Benim 9. Gun sonucum 32
11. Gun 142 idi
Daha sonra 15. Gun kirmizi su gibi kanama gelmeye basladi.
15. Gun 692 çıktı
Kanama devam etti.
16. Gun 1150
Ve bugun 18. Gun malesef 867'ye dustu. Dusuk yapıyorum su an benimki de kimyasal gebelik mi ? Doktorum oyle olabilir dedi ama bu kadar yüksek degerlerle kimyasal olur mu ?

Merhaba arkadaslar

Benim 9. Gun sonucum 32
11. Gun 142 idi
15. Gun 692 çıktı
Kanama devam etti.
16. Gun 1150
Ve bugun 18. Gun malesef 867'ye dustu. Dusuk yapıyorum su an benimki de kimyasal gebelik mi ? Doktorum oyle olabilir dedi ama bu kadar yüksek degerlerle kimyasal olur mu ?
Normal düşük değil mi acaba sizin doktorlarda tam net bişey söylemiyorlar insanın kafasını almak bullak ediyorlar resmen

Merhaba arkadaslar

Benim 9. Gun sonucum 32
11. Gun 142 idi
15. Gun 692 çıktı
Kanama devam etti.
16. Gun 1150
Cnm aynı bnmki gibiiii, degerlerim çokk yükseldi sonucumdan yani 12.günden tam 2hfta sonra kırmızı su gbi kanama geldi doktorum dediki çok erken düşük dioruz dedi bebek tutunuo ama dedi saglıklı gelişemediginden rahim onu dışarı atıo dedi, rabbim tez zamanda bebişlerle karnımızı doldursun helekii bu durumu yşadıktan sonra bu kadar tutmış ve degerler yüksekken tam umutlanıp bebege odaklanırken düşük olması hala toparlanamadım rabbim yardımcımız olsun, düşüklerin ve kinyasal gebeliklerin arkasından bebek gelir derler işallah amin...

Cnm aynı bnmki gibiiii, degerlerim çokk yükseldi sonucumdan yani 12.günden tam 2hfta sonra kırmızı su gbi kanama geldi doktorum dediki çok erken düşük dioruz dedi bebek tutunuo ama dedi saglıklı gelişemediginden rahim onu dışarı atıo dedi, rabbim tez zamanda bebişlerle karnımızı doldursun helekii bu durumu yşadıktan sonra bu kadar tutmış ve degerler yüksekken tam umutlanıp bebege odaklanırken düşük olması hala toparlanamadım rabbim yardımcımız olsun, düşüklerin ve kinyasal gebeliklerin arkasından bebek gelir derler işallah amin...

Ben cok tuhaf bir ruh halindeyim. Ailem yikilacagimi dusundu ama dik durmaya calistim tabi icinde kopan firtinalari kimse bilmiyor. İnşallah dedigin gibi kendiliginden olur. Ama cok uzgunum, tarifi imkansiz.

Ben cok tuhaf bir ruh halindeyim. Ailem yikilacagimi dusundu ama dik durmaya calistim tabi icinde kopan firtinalari kimse bilmiyor. İnşallah dedigin gibi kendiliginden olur. Ama cok uzgunum, tarifi imkansiz.
Cnm bnm bilmemmiiii yaşadıgımız şeyin tarifi çok zor.... rabbim en yakın zamanda yüzümüzü güldürür işallah...

İyiyim hamd olsun. Kanama devam ediyor işte gördükçe üzülüyorum sadece.
Cnm bnm yaaaa üzülmezmi insan, aklıma geldikçe çıldırıcak gbi oluorum,, bnmde kanamam 6gün sürdü ve kesildi, bakalım adet m zmn olucam zamanı şaşmaz diolar aynı düzende devam edersin diyenler var bakalım...

Cnm bnm yaaaa üzülmezmi insan, aklıma geldikçe çıldırıcak gbi oluorum,, bnmde kanamam 6gün sürdü ve kesildi, bakalım adet m zmn olucam zamanı şaşmaz diolar aynı düzende devam edersin diyenler var bakalım...
Bende kimyasaldan sonra daha hiç adet olmadım bakalım düzen bozulacak mı :( 3 gün falan kaldı

Benim bugün 8. günüm kanamam çok tuhaf siyah ama yoğun değil ama çamur gibi ne bileyim çok tuhaf yani. Bitse de kurtulsam maydanoz süt kürü yapmayı düşünüyorum.

Back
X