kimyasal gebelik ve umutlarım...

çok geçmiş olsun canım.ne yazıkki bende seni çok iyi anlıyorum,yaşadıklarını belkide daha ağırını yaşadım.(derdi çeken bilir)derler ne kadar doğru söylemişler.ilk çocuğunuz olmaz diyen dr.sesi hala kulağımda sanki daha dün gibi ,oysaki aradan tam 4 sene geçti ben bu cümleleri duyalı.ama hep ümit ettim siz ne derseniz deyin ben anne olacağım dedim gittiğim dr.inat.ve o gün geldi ben tedaviye başladım herşey güzel devam etti.12.günün sonunda o cümleyi söyledi benim hayalini kurduğum cümle evvet HAMİLESİNİ,HEMDE İKİZ.allahım dedim işte bu sonunda bende anne oluyoruım.günler geçti ben anneliğe iyice alıştım zaman geldi bebklerimin herşeyini eksiksiz aldım,odalarıda hazırdı tek eksik kızlarımdı.bir gece saat 3 gece yarısı biz geliyoruz dediler ve dünyaya geldiler ben kızlarımı sadece ilk doğduklarında daha masadan kalkmadan öptüm kokladım kokularını ta içime çektim.ama malesf onları son koklayışım oldu küvezde oldukları 5 gün boyunca sadece uzaktan izin verdiler dokunmana müsade edemetiz dediler mikrop kaparlar dediler.bana annelerine elletmedikleri meleklerimi kendileri mikrop kaptırdılar ve benden ebediyen aldılar.

bende agliyorum iste insallah o dunya tatlilarini kucagina alacaksin insaalah okurken yazini icimden bole gecti vakti zamani var demekki insaalah bi daha ki sefere burada hep beraber sevinc cigliklari atariz insaallah

canım geçmiş olsun. Hakkında hayırlısı böyleymiş demekki. seni anlıyorum. ben de 2 kez negatif aldım.
Rabbim inşallah bu mübarek 3 ayların hürmetine bizlere ve isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip eder.....

senin acın bambaşka boyutta.kalbini ruhunu beynini sağlam tut.sevgiler;

bazılarımız daha ağır yaşıyor bu negatiflikleri, Artvinli senin durumunu bilmiyordum ama sen de beni ağlattın....
sınav sanırım bu yaşadıklarımız, sabırla sağlıkla biz de kavuşacağız meleklerimize bir gün.. ben pek iyi değilim ama sizler yanımda olduğunuz için tabii ki düne göre daha iyiyim...

canım Ofertacım... insana acısı geçmezmiş gibi geliyor ama geçecek...

canım benim ya çok duygulandırdın beni...2.tüp bebek sürecinde hep takip ettim seni.hayırlısı böyleymiş,kısmet değilmiş demekki gibi sözler şu an çok boş gelir biliyorum ama inan yalnız değilsin seninle aynı süreçten geçen insanlarız bizde biliyosun,inan herşeyin zamanı ta ezelden tayin edilmiş bu güzel yüreğinle senin bir gün anne olacağına rabbimin izniyle adım gibi inanıyorum...Bu günün en kısa zamanda olması içinde dua edicem inan.Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin anneliği...

söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum. çok üzüldüm canım. rabbim sen aramadan seni ona buldursun canım aynı mihriban arkadaşımız gibi.......

arkadaşlar ya inanın ta içten ağlıyorum su an çok üzüldüm ya isyan etmek istemiyorum Alllah ım sizlere en hayırlı zamanda bebişlerinizi versin başlığı açan arkadaş için de çok üzüldüm ben de 3 negatif aşılama geçirdim ve şu an tüp bebek tedavisine geçtim sizleri duydukça çok korkuyorum Allah ım yardımcımız olsun :Saruboceq:

korkma mavioje, sadece inanmamız gerekiyor, tüp bebekle kimse başarılı olamıyor diye birşey yok, biz sadece şanssızlıklar yaşıyoruz...burda bazı arkadaşlarımız bebeklerini kucağına almıştır bile... korkma, herkes için hayırlısı olsun...
ben hala çok kötü hissediyorum ama geçecek sanırım... hele de bir bebek görünce içim çok kötü oluyor...

derviscim cok iyi anlıyorum canım. 10 gün önce bende kimyasal gebelik olduğunu öğrendim... 8 gün önce de değerimin iyice düştüğünü ve bebeğimin artık benimle olmadığını....
hep diyoruz vardır bir hayır, rabbim öyle kararlamıştır, olsun tekrar deneriz diye.... güçlü olmaya çalışıyoruz. etrafımızdakilere üzüldüğümüzü belli etmemeye ama olmuyor değil miii.....
ağzımızdan ne çıkarsa çıksın içimiz acıyor taaaa en dibinden göz yaşları hep içimize akıyor ve acıtıyor....
çok zor olmaz mı bende çok ümitle bekledim ilk denememdi. doktorum dahil herkes çok ümitliydi. tedavi iyi geçti embriyolar kaliteliydi rahmin içi iyiydiiii ama ne oldu hiiiiç gitti yine bebek ümitleri...

dediğin gibi zaman herşeyin ilacı ama bugünleri, bu acıları bize unutturabilecek tek birşey var o da bebeklerimizin kucağımızda olması o cennet kokularını içimize çekebilmemiz. inanıyorum ki işte o zaman unutacağız tüm bu sıkıntıları, göz yaşlarını, etraftakilerin bakışlarını laflarını....

onun için ne kadar içimiz acırsa acısın bebeklerimize kavuşmak için güçlü olacağız, inatçı olacağız, dua ile gelecek inşallah evlatlarımız....

Momi doğru söylüyorsun...inşallah dediğin gibi o melekleri kucağımıza alınca unutacağız bugünleri... bizi bizden başkası anlamaz... en yakınımız bile anlamaz.. ne güzel yazmışsın.. bu tedavide kadınların yaşadığını kimse anlamıyor, en yakınlarımız bile...

buarada bu kimyasal gebelikte kanama 7 gün sürdü ama 8. gün hala ara ara kanama, lekelenme, kahve-siyah akıntı var.. normal mi?
yarın 18. gün transferden sonraki.. son değer 20,5di.. tekrar test yaptıracağız..

son değerim yani 18. gün değerim 7ye düştü kızlar...
22. gün birdaha test yapılacakmış.... ooof oofff

artık çok korkuyorum denemeye.... zaten ancak seneye deneyebiliriz ama korkuyorum

sevgili derviş seni görünce yazma ihtiyacı hissettim
seninle yazışmıştık bir ara ..ben bu sıralar giremiyorum ev taşıdım..memlekete gidip geliyorum vs..üzülme demek saçma ..aynılarını hepimiz yaşıyoruz..hiçbirimizin tuzu kuru değil yani..ben evleneli ağustosta 10 yıl olacak...8 aşılama 5 tüp negatif biliyorsun..önceden yazmıştım...şimdi ağustos gibi yeni bir tedaviye başlayayacağım
hiç gücüm yok herşey iyi giderken 5. gün birden embriyo gelişimi duruyor dedi doktorlar ..... tedaviye kadar yaklaşık 10 kilo vermiş olacağım yumurtlama sorunum olmmamasına rağmen bitkiseller içtim uzun süredir spor yapıyorum eşimede e vitamini verdi doktor bende keçi boynuzu içiriyorum...buna rağmen içimde bir korku var ...çünkü aynı olumsuzlukları defalarca yaşadım..hele o bekleme süresi beni sinir hastası etti..varmı yokmu diye bir günde milyonlarca kez git gel yaşıyorsun...tek inandığım nasipse olacak yoksa benim durummum ortada yumurta var sperm var her denemede 10 ve üstü embriyo ama sonuç ortada ...rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor...değil çok çok çok çok zor insanlar dan dan soruyo her yerde her ortamda..bide akıl veriyo tüp bebek yapsanıza diye bağıra bağıra ...dert çok hangisini anlatayım...ama ilerde pişman olmamak için imkanım elverdiğince deneriz olmazsa sonunda ölüm yok ya ..rabbim sabrınıda verir elbet....

sağlıcakal kal kendini çok bırakma bu günler geri gelmiyor ...sevgiyle kel

Nilencim çok haklısın, bugünler geri gelmez.. sabretmekten başka yapacak bişeyimiz yok, bu tedavide inşallah başarırsın... bizim artık seneye yaza kaldı, izin sorunu var... bu beni korkutuyor, seneye kalmış olması ama napalım.. hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…