• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimyasal gebelik ve umutlarım...

dervis; Yaşadıklarını yazıya dökmüşsün inan çok etkilendim. ıçimin acıdığını hissediyorum, evet bizler daha zor bir yoldan geçiyoruz, ben buna "kaderim" diyorum. Sorgulamıyorum neden böyle bişey başıma geldi diye. Eminim doğru zamanda bizlerde sevinenler grubuna katılacağız.
ılk tüp bebek tedavimi Mayıs 2009 da yaptırmışdım. Olmadı. Bundan böyle, kendimi hazır hissedene kadar doktor gitmemeye ve tüp bebek tedavisi yaptırmamaya karar verdim. Allah isterse olur. Gerisi hep teferruat...Sevgiyle kal, umutlu ol lütfen. Bizler birbirimizden destek alıyoruz..

Boncukcum,haklısın... bu belki kader belki sınav.. ama inşallah sonunda meleklerimize kavuşabileceğiz.. ama hep söylediğim gibi hem kendimiz hem onlar sağlıklı olsunlar da doğru zamanda gelsinler inşallah...

kızlar bu kez 18. gün 7 çıkan değerim 22. gün 17 oldu.. bu ne şimdi... yardım nolur.. panik oldummmmmmmmm

kızlar bu kez 18. gün 7 çıkan değerim 22. gün 17 oldu.. bu ne şimdi... yardım nolur.. panik oldummmmmmmmm

cnm ne dicemı bılmıyorum benımde kafam karıştı

Naılsın cnmmmm ????

değerın yıne yukselmeye baslamıs ınsallah devam eder nedıyım cnmmmm

ama bu değer sağlıksız gebelik anlamında sanırım, bir çıkıyor bir iniyor ooof ooooffff.......ayrıca ben nasılsa hamile değilimdir diye normal işlerime döndüm... hamile gibi de hissedemiyorum zaten

Back