- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Duruma göre bilgilendir canımAynen bende beklim doğru diyorsun ıkıgunde olurm herlde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duruma göre bilgilendir canımAynen bende beklim doğru diyorsun ıkıgunde olurm herlde
Slm cnm malesef bende hasta olmuşum bugünDuruma göre bilgilendir canım
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay artık sıkma canını :)Slm cnm malesef bende hasta olmuşum bugün
Bakalım işde tam bende zamanda oldum ne geç falan olmadım sen kimyasaldan snra birlerini adet oldunHayırlısı olsun canım önümüzdeki ay artık sıkma canını :)
Hem kimyasaldan sonra araya 1 adet girmesi iyi bence.
Evet canım 1 kere adet oldum ve bu ay da bebiş bekliyorım inşllah tutturmuşumdur :) adet olmam ya inşallah tabi Rabbimi izniyleBakalım işde tam bende zamanda oldum ne geç falan olmadım sen kimyasaldan snra birlerini adet oldun
AA hadi inş cnm bebişin olur geçtimi adetin pekiEvet canım 1 kere adet oldum ve bu ay da bebiş bekliyorım inşllah tutturmuşumdur :) adet olmam ya inşallah tabi Rabbimi izniyle
Hayır canım daha 1 hafta var adetime 3 4 gün kala test yapıcam Rabbim benim senin ve burda isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin :)AA hadi inş cnm bebişin olur geçtimi adetin peki
Canım eşimle ıstediğimiz karar verdiğimiz zaman hamile oldum zaten ama 3 gün sürdü sevincim kimyasal oldu gebeliğim nasip değilmişSen nezmandır dusunuyo dün bebek
Amin inş cnm hayırlı haberler alırsınHayır canım daha 1 hafta var adetime 3 4 gün kala test yapıcam Rabbim benim senin ve burda isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin :)
Aminn canımAmin inş cnm hayırlı haberler alırsın
5 aylıkmıydıBizde oldu ama işde kimyasal oldu oda beşinci ayımda
Biz işde ekimde karar verdik eşimle hala da bekliyoruz şubatta sevindik cok ama tabi kımyasldıAminn canım
Sen ne zamanıdır istiyorsun
Hayır yani şubat kimyal yasdım 2 haflıkmıs5 aylıkmıydı
Anladım canım bak en azından biz kendimiz hamile kalabiliyoruz inşallah sende tekrar hamile olırsun bu sefer sağlıklı olurHayır yani şubat kimyal yasdım 2 haflıkmıs
Aynen inş cnm herkez oyle diyor bir adetten sonra kalır diyor bakalım gotcez sen haber dar et:)Anladım canım bak en azından biz kendimiz hamile kalabiliyoruz inşallah sende tekrar hamile olırsun bu sefer sağlıklı olur
Sen en önemlisi çok düşünme herşeyi oluruna bırak bazen çok kafaya takınca da olmuyor :)Aynen inş cnm herkez oyle diyor bir adetten sonra kalır diyor bakalım gotcez sen haber dar et:)