• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik ve Ümitsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B3nm 1 tane oğlum var oglumdan sonra bebek istedik ama 2 kere bos yaşadım 3. Kez hamileym fakat buda bos ama doktorum.gec dollenme olabileceğini söyledi

Kızlar test yaptım ve hemen iki çizgi çıktı:) bugün doktora gidicem inşallah
Senin adına çok sevindim canım brnde bu ay kimyasal yaşadım şimdi adet zamanını bekliyorum olmayım diye inş benimde tutar sennde bu sefer hayırlısıyla tutar gebeliğin:)

Amin canım benim . Ben de kan vericem ne kadarlık filan çıkar hepsi inşallah. Senin adetin ne kadar geçti
Benim adet geçmedi aslında bugün mesela adet olmam gerekn tarih ve kan testi yaptım sonucum 262 çıktı

Merhaba
Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım inanki insanı çok yıpratıyor
4 5gün önce 2gün süren lekelenmem oldu yine ümitlendim yarın bat günüm inanılmaz. Karnım ağrıyor bakalım ne olacak
Canım kimyasal gebelikden sonra nasıl hamile kaldın

A
Kimyasal sagliksiz dollenme demek gebelik olarak görülmüyor 8 9 ay bekledim .Baska sorunlarımız vardi onlarla mucadele ettik.
Anladım canım tedavisiz mi oldu onu merak etmiştim. Ümit olsun bize diye. Aşılama ya da ne bileyim başka tedavi

Merhaba canım bende 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ilk ay bende regl oldum sonraki ay hamile kaldım şimdi iki aylık hamileyim mercimegin kalp atışlarınıda duyduk üzülme inşallah olur tekrar
Tedavisiz mi hamilelik oldu canım

Arkadaşlar merhaba,
28 yaşındayım bir buçuk yıldır evliyim. İlk senemizde eşimle bebek düşünmedik fakat 5 aydır bebek istiyoruz. 5 Aralık da hamile olduğumu öğrendim havalara uçtuk fakat 10 aralık da gebeliğim düşükle sonlandı. Doktorlar kimyasal gebelik dedi. Bu ay da korunmadık ve ne yazık ki regl oldum. Her ay hayal kırıklığı yaşıyorum, çok fazla istiyorum sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum. İyice umutsuzlaştım çok mutsuzum. Kimyasal gebelik yaşayıp tekrar hamile kalanlar var mı aranızda çok korkuyorum aynı süreçleri yaşamaktan
Bende kaldım 2 ay sonra hep olumlu düşün hamile olduğunu düşün kahvaltıda hayıt tohumu içtim bi de toplamda 8 ay sonra gebe kaldım hemen olmuyor çok normal canım İnan her şey kafada bitiyor ........

Senin adına çok sevindim canım brnde bu ay kimyasal yaşadım şimdi adet zamanını bekliyorum olmayım diye inş benimde tutar sennde bu sefer hayırlısıyla tutar gebeliğin:)
Dün doktora gittim ve bir aylık hamile olduğumu söyledi ultrasonda gösterdi keseye yerleşmiş dedi. 15 gün sonra tekrar gidicem. Hala inanamıyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benim adet geçmedi aslında bugün mesela adet olmam gerekn tarih ve kan testi yaptım sonucum 262 çıktı
Canım ben de bekledim bu sefer acele etmedim dün doktora gittim 1 aylık hamilesin dedi:) kimyasal yaşadığımı söyledim bu sefer sağlıklı bir gebelik dedi. Bebeğin yerini gösterdi. Rüya gibi :)

Maşallah ne güzel haberler yaaa. Hepinizinkini Allah bağışlasın. Allahım bana da bu Nisan ayında sağlıklı evlada hamile kalıp kucagıma almayı nasip etsin. Dua edin amin deyin kızlar

Dün doktora gittim ve bir aylık hamile olduğumu söyledi ultrasonda gösterdi keseye yerleşmiş dedi. 15 gün sonra tekrar gidicem. Hala inanamıyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok mutlu oldun bizede umut oldun inş benmde tutar amin:)

Back