- 6 Mart 2017
- 215
- 284
- 23
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin adına çok sevindim canım brnde bu ay kimyasal yaşadım şimdi adet zamanını bekliyorum olmayım diye inş benimde tutar sennde bu sefer hayırlısıyla tutar gebeliğin:)Kızlar test yaptım ve hemen iki çizgi çıktı:) bugün doktora gidicem inşallah
Benim adet geçmedi aslında bugün mesela adet olmam gerekn tarih ve kan testi yaptım sonucum 262 çıktıAmin canım benim . Ben de kan vericem ne kadarlık filan çıkar hepsi inşallah. Senin adetin ne kadar geçti
Gözünaydın canım çok sevindim:)Kızlar test yaptım ve hemen iki çizgi çıktı:) bugün doktora gidicem inşallah
Kimyasaldan sonra nasıl hamile kaldın canım5 ay kisa bir sure kimyasal da olsa hamile kalmissiniz devami gelecek insallah Ben de kimyasal yasadim
Kimyasal sagliksiz dollenme demek gebelik olarak görülmüyor 8 9 ay bekledim .Baska sorunlarımız vardi onlarla mucadele ettik.Kimyasaldan sonra nasıl hamile kaldın canım
Canım kimyasal gebelikden sonra nasıl hamile kaldınMerhaba
Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım inanki insanı çok yıpratıyor
4 5gün önce 2gün süren lekelenmem oldu yine ümitlendim yarın bat günüm inanılmaz. Karnım ağrıyor bakalım ne olacak
Anladım canım tedavisiz mi oldu onu merak etmiştim. Ümit olsun bize diye. Aşılama ya da ne bileyim başka tedaviKimyasal sagliksiz dollenme demek gebelik olarak görülmüyor 8 9 ay bekledim .Baska sorunlarımız vardi onlarla mucadele ettik.
Canım sen nasıl hamile kaldınBizde 6 ay'a yakındır deniyoruz hala olmadı. Oluruna bıraktık bakalım. Bu ay da olmayacak öyle hissediyorum. Adetim yaklaşıyor abur cubura sardım 2 gündür![]()
Tedavisiz mi hamilelik oldu canımMerhaba canım bende 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim ilk ay bende regl oldum sonraki ay hamile kaldım şimdi iki aylık hamileyim mercimegin kalp atışlarınıda duyduk üzülme inşallah olur tekrar
Bir problemim yoktu esimin degerleri kötüydü o duzelince hamile kaldim.A
Anladım canım tedavisiz mi oldu onu merak etmiştim. Ümit olsun bize diye. Aşılama ya da ne bileyim başka tedavi
Süt ve maydonoz kürünü yapmıştımCanım kimyasal gebelikden sonra nasıl hamile kaldın
Bende kaldım 2 ay sonra hep olumlu düşün hamile olduğunu düşün kahvaltıda hayıt tohumu içtim bi de toplamda 8 ay sonra gebe kaldım hemen olmuyor çok normal canım İnan her şey kafada bitiyor ........Arkadaşlar merhaba,
28 yaşındayım bir buçuk yıldır evliyim. İlk senemizde eşimle bebek düşünmedik fakat 5 aydır bebek istiyoruz. 5 Aralık da hamile olduğumu öğrendim havalara uçtuk fakat 10 aralık da gebeliğim düşükle sonlandı. Doktorlar kimyasal gebelik dedi. Bu ay da korunmadık ve ne yazık ki regl oldum. Her ay hayal kırıklığı yaşıyorum, çok fazla istiyorum sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi hissediyorum. İyice umutsuzlaştım çok mutsuzum. Kimyasal gebelik yaşayıp tekrar hamile kalanlar var mı aranızda çok korkuyorum aynı süreçleri yaşamaktan
Klomen kullandım bir ay ve hamile kaldım üçüz bebeklere .Nasıl hamile kaldınız canım. Hayırlı olsun
Dün doktora gittim ve bir aylık hamile olduğumu söyledi ultrasonda gösterdi keseye yerleşmiş dedi. 15 gün sonra tekrar gidicem. Hala inanamıyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahSenin adına çok sevindim canım brnde bu ay kimyasal yaşadım şimdi adet zamanını bekliyorum olmayım diye inş benimde tutar sennde bu sefer hayırlısıyla tutar gebeliğin:)
Canım ben de bekledim bu sefer acele etmedim dün doktora gittim 1 aylık hamilesin dedi:) kimyasal yaşadığımı söyledim bu sefer sağlıklı bir gebelik dedi. Bebeğin yerini gösterdi. Rüya gibi :)Benim adet geçmedi aslında bugün mesela adet olmam gerekn tarih ve kan testi yaptım sonucum 262 çıktı
Evet canım birtek folbiol kulandımTedavisiz mi hamilelik oldu canım
Çok mutlu oldun bizede umut oldun inş benmde tutar amin:)Dün doktora gittim ve bir aylık hamile olduğumu söyledi ultrasonda gösterdi keseye yerleşmiş dedi. 15 gün sonra tekrar gidicem. Hala inanamıyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah