- 1 Nisan 2015
- 403
- 79
- 48
Ya bazen düşünmüyorum tabi adet yaklaşınca sarıyor telaş :)Sen en önemlisi çok düşünme herşeyi oluruna bırak bazen çok kafaya takınca da olmuyor :)
Tabiki canım yazarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bazen düşünmüyorum tabi adet yaklaşınca sarıyor telaş :)Sen en önemlisi çok düşünme herşeyi oluruna bırak bazen çok kafaya takınca da olmuyor :)
Tabiki canım yazarım.
Aynen canım bende kafama takmıyordum ama işte adet yaklaştı şüpheli ilişkiden baya zaman geçince belirti de arıyor insan :)Ya bazen düşünmüyorum tabi adet yaklaşınca sarıyor telaş :)
Nbr cnm gzl haberler varmı inşAynen canım bende kafama takmıyordum ama işte adet yaklaştı şüpheli ilişkiden baya zaman geçince belirti de arıyor insan :)
Evet cnm inş gerçekten üzülüyor inşaMerhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bu ay kimyasal gebelik geçiriyorum henüz tam olarak sonlanmadı.Başıma gelene kadar böyle bir şeyden haberim dahi yoktu.Testte çift çizgiyi görünce havalara uçtum 1 hafta sonrasında tamamen hüsrana uğradım.İnternette bununla ilgili ne kadar bilgi varsa hepsini ezberledim ve bugün buraya kayıt olmaya karar verdim.İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.Çok zor bir durum...
Kaç gün gect cnm olabilirsin belki nie olmayasınKızlar benim adetim gecikti ve 3 gündür sağ kasığımda ağrı var test yapmadım çünkü sürekli test almaktan sıkıldım. Ama bu sefer de meraklamdım hamile olabilir miyim acaba diye
Evet kuzum ya dün dayanamayıp normal testlerden birini yaptım ve ilk 1 dk çok silik çizgi çıktı ve 5dk içinde ikinci çizgi belirginleşti ne bir şekilde adetine de 4 gün varkenNbr cnm gzl haberler varmı inş
Bakalım Nisanin ortasında ancak belli hastalığım bitecek yarın falanTeşekkür ederim inşallah Rabbim sizede yaşatır bu sevinci :)
Fazla stres yapma herşeyin oluruna bırak ve canım yum. günlerini iyi değerlendir dua et hep Rabbim inşallah sanada hamilelik nasip eder :)Bakalım Nisanin ortasında ancak belli hastalığım bitecek yarın falan![]()
İnş cnmFazla stres yapma herşeyin oluruna bırak ve canım yum. günlerini iyi değerlendir dua et hep Rabbim inşallah sanada hamilelik nasip eder :)
Adetim 4 gün geçti. Gögüslerimde şişme var ve acıyor dokunamıyorum. Sağ kasığımda da ara ara bir ağrı giriyor. Yarın test alıcamKaç gün gect cnm olabilirsin belki nie olmayasın
Hayırlı olsun canım Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahTeşekkür ederim inşallah Rabbim sizede yaşatır bu sevinci :)
İnşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versinHayırlı olsun canım Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah:)İnşallah canım benim Rabbim gönlüne göre versin
Aaa hadi hayırlı olsun canım bende bıgün gidicem kan testi içinKızlar test yaptım ve hemen iki çizgi çıktı:) bugün doktora gidicem inşallah
Amin canım benim . Ben de kan vericem ne kadarlık filan çıkar hepsi inşallah. Senin adetin ne kadar geçtiAaa hadi hayırlı olsun canım bende bıgün gidicem kan testi için