Amin canım inşallah sanada nasip eder. Erken gebelik testiyle öğrendim canım ingilteredeyim burda ne yazikki kanda bakmıyorlar şu an 25 günlük gecikmem var bu durumda bile kanda bakılmıyor. 26 aralıkta adet olmam gerekiyordu gecikme olunca 1 ocakta erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı çok net olmayan hafif silik ikinci çizgi çıkmıştı 6 ocakta regl oldum 34-36 gün arası döngüm ve hala bekliyorum gelen giden yok ama eğer dediğin gibi bendede geçen aydan kalan hcg varsa o yüzden gecikme olmuştur diye düşündümöneclikle geçmiş olsun allah hayırlı zamanda yenisini nasip etsin. ben de 2 kez geçirdim şuan yine geçiriyorum sanırım. sen 1 ocakta nasıl öğrencin hamile olduğunu, değerlerin neydi 6 ocağa kadar
Merhaba arkadaşım bende 1 ocakta hamile olduğumu öğrendim kimyasalmış 6 ocakta kanamam başladı normalde 5 gün sürer ama 8 gün yoğun kanama oldu bitti sonraki ay adet olmadım şu an 24 günlük gecikmem var 5 şubattan beri test yapıyorum erken gebelik testlerinde çok silik 2. Çizgileri görüyorum ama normal testlerde çıkmıyo bi türlü anlam verememiştim ta ki senin yazını şimdi okuyana kadar.. Demekki hala bi önceki ayın hcg si var hayret.. Cevaplamak istersen bişey sormak isyorum ben şu durumda 24 günlük gecikmemden dolayı silik çizgileride gördüğüm için ve yoğun kokusuz akıntımdan bide göğüs ucu hassasiyetimden dolayı hamile olduğumu düşünüyorum sen kimyasaldan sonraki ay bunlardan birini yaşadınmı?
Ya merhaba bsy sormak istiyrm ben geçen ayın 12 de kımyasal gebelik yaşadım nezman adet olmm şazım yardımcı olutmusnuzNe demek canım yardımcı oldyysam ne mutlu :) kımyasaldan sonra kanamam hangı gun basladıysa adet gunumu o gun sayarak dıger adet tarıhımı ayarladım canım ona gore ayarlayınca oynama olmadı
Slm cnm sen hamilemisnArd arda mı oldu kimyasal gebeliğin canım
Hayır canım değilimSlm cnm sen hamilemisn
Hayır canım hesapladım da hiç şaşmadı benim adet düzenli oldumKimyasaldan sonra gecdimi adetin deninde cnm
Nasıl yani ne zaman kimyasal geçirdin geçen ayın 12.sdemiBen nezman adet olucam bilmiyorum 12 kımyasal yaşatmıştım bugünde 12 ayın adet olmadım henuz
Normalde kaç günde bir olursunEvet ozman kanamam başladı
Canım burda okuduğuma göre bazı kişilerde adeti geçikiyormuş kimyadaldan sonra değişmeyende var ama bilemedim tekrar hamile olma ihtimalın var mı kiAlla 29 27 falan belli olmuyor bozan
Adet olucakmışınn gibi hiç belirti yok mu30 günde buluyor bazen cnm test yaptım zaten negatif di
Karnım agrıyor işde sol boşluğum falan bilindik seylerAdet olucakmışınn gibi hiç belirti yok mu
Bence sen bi 2 gün bekle çünkü bende senin gibiydim adet olmadım olmadım diye 3 kere testde yaptım negatif hep 2 gün sonra adet kanım leke şeklilde geldi ertesi gün çoğaldıKarnım agrıyor işde sol boşluğum falan bilindik seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?