Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik ve Ümitsizlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bazen düşünmüyorum tabi adet yaklaşınca sarıyor telaş :)
Aynen canım bende kafama takmıyordum ama işte adet yaklaştı şüpheli ilişkiden baya zaman geçince belirti de arıyor insan :)

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum bu ay kimyasal gebelik geçiriyorum henüz tam olarak sonlanmadı.Başıma gelene kadar böyle bir şeyden haberim dahi yoktu.Testte çift çizgiyi görünce havalara uçtum 1 hafta sonrasında tamamen hüsrana uğradım.İnternette bununla ilgili ne kadar bilgi varsa hepsini ezberledim ve bugün buraya kayıt olmaya karar verdim.İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.Çok zor bir durum...

Kızlar benim adetim gecikti ve 3 gündür sağ kasığımda ağrı var test yapmadım çünkü sürekli test almaktan sıkıldım. Ama bu sefer de meraklamdım hamile olabilir miyim acaba diye

Evet cnm inş gerçekten üzülüyor inşa

Kızlar benim adetim gecikti ve 3 gündür sağ kasığımda ağrı var test yapmadım çünkü sürekli test almaktan sıkıldım. Ama bu sefer de meraklamdım hamile olabilir miyim acaba diye
Kaç gün gect cnm olabilirsin belki nie olmayasın

Nbr cnm gzl haberler varmı inş
Evet kuzum ya dün dayanamayıp normal testlerden birini yaptım ve ilk 1 dk çok silik çizgi çıktı ve 5dk içinde ikinci çizgi belirginleşti ne bir şekilde adetine de 4 gün varken

Teşekkür ederim inşallah Rabbim sizede yaşatır bu sevinci :)

Bakalım Nisanin ortasında ancak belli hastalığım bitecek yarın falan
Fazla stres yapma herşeyin oluruna bırak ve canım yum. günlerini iyi değerlendir dua et hep Rabbim inşallah sanada hamilelik nasip eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…