- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 29
-
- Konu Sahibi kartanesi20
Teşekkür ediyorum ama benim değerim tekrar yükseldi meğerse kimyasal gebelikmişMerhaba çok geçmiş olsun ..Kimyasal gebeliği ben de yaşadım maalesef.Adetim gecikince test yaptım pozitif çıkınca kadın doğuma gittim değerim 51di.İki hafta sonra gelmemi istedi doktor.Yaklasik üç dört gün sonra açık pembe lekelenme sonra kahverengi lekelenme derken birkaç gün böyle geçti.Ben de yerleşme kanaması sandım bazı arkadaşlarim da öyle söyleyince .Sonra kanamam başladı doktora gittim apar topar değerim 25 e düşmüştü.Biyokimyasal gebelik olduğunu söyleyip eve gönderdiler.Bir hafta sürdü benim kanamam sancılı ve yoğun kanamayla geçti .Parca görmedim o süreçte ama takip eden ilk adette kan pıhtilari geldi.. Şu an bir ay oldu hamilelik elde etmedim bu ay dinlenme gibi oldu zaten.. Tekrardan geçmiş olsun
Ne güzel inşallah hamilesinizdir.merhaba cnm çok geçmış olsun öncelıkle..
bende geçirdım malesef kımyasal ekim ayında adetten 10 gün önce erken gebelık testı ıle öğrendım hamılelığımı lekelenme oldu biraz ve kan verdım değerım baya yuksek çıktı 800 küsur sonra 2 günde 2 kat artmadı az artttı sonra da düştü değer.. sıfırlanana kadar kan verdım hastanede hep emın olmak ıçın sonra da adetle birlikte minik parçalar halınde atıldı vucuttan sanırım ..
ve şuan sanıırm yenıden hamıleyım cnm evde test yaptım adetım 3 gün gecikince ve pozitif çıktı bırkaç marka testten daha yapcam sonra kan vermeye gıdeceğim hastaneye ..
inş bu sefer tutunur varsa meleğim..
Yanlış yazmışım cevapta dış gebelik olduğu ortaya çıktı malesef değerim yine yükseldi ÇünküMerhaba çok geçmiş olsun ..Kimyasal gebeliği ben de yaşadım maalesef.Adetim gecikince test yaptım pozitif çıkınca kadın doğuma gittim değerim 51di.İki hafta sonra gelmemi istedi doktor.Yaklasik üç dört gün sonra açık pembe lekelenme sonra kahverengi lekelenme derken birkaç gün böyle geçti.Ben de yerleşme kanaması sandım bazı arkadaşlarim da öyle söyleyince .Sonra kanamam başladı doktora gittim apar topar değerim 25 e düşmüştü.Biyokimyasal gebelik olduğunu söyleyip eve gönderdiler.Bir hafta sürdü benim kanamam sancılı ve yoğun kanamayla geçti .Parca görmedim o süreçte ama takip eden ilk adette kan pıhtilari geldi.. Şu an bir ay oldu hamilelik elde etmedim bu ay dinlenme gibi oldu zaten.. Tekrardan geçmiş olsun
Aynen banada aynı şeyi söyledi düşükten bile saymiyoruz dedi..bu kimyasalda döllenme oluyormuş fakat sagliksiz olduğu için embiriyoya bile dönüşmeden rahme tutunmadan vücut atıyormuşArkadaşlar size doktorlariniz ne tür açıklamalar yaptı ..Ben kanamamin altıncı günü eğitim araştırma hastanesne gittim.Ordaki doktor altttan muayene etti bir sıkıntı yok , kimyasalı biz düşükten bile saymıyoruz dedi ..
O kadar çok araştırdım ki ben de bu konuyu aynen dediğiniz gibi..Bazı doktorlara göre kimyasalın artı yönü de hamile kalabildigimizi gösterdiği için kötünün iyisi gibi işteAynen banada aynı şeyi söyledi düşükten bile saymiyoruz dedi..bu kimyasalda döllenme oluyormuş fakat sagliksiz olduğu için embiriyoya bile dönüşmeden rahme tutunmadan vücut atıyormuş
AyneN çok doğru..en azından gebe kalabiliyosun diyorlarO kadar çok araştırdım ki ben de bu konuyu aynen dediğiniz gibi..Bazı doktorlara göre kimyasalın artı yönü de hamile kalabildigimizi gösterdiği için kötünün iyisi gibi işte
Buna da şükür diyorumAyn
AyneN çok doğru..en azından gebe kalabiliyosun diyorlar
MErhaba canım herhangi bi belirti yasadn mu kusma meme hassasiyeti gibiMerhaba kızlar, şuan kimyasal gebelik geçiriyorum. İlk öğrendiğimde değerim 150’ydi 2 gün sonra 60 lara düştü. Pazartesi yine kan vereceğim ne durumda bakacağız. İlk önce lekelenmelerim başladı sonra parça düştü daha sonrasında hafif kanamaya dönüştü. 1 haftadır bu şekilde. Kimyasal gebelik geçirdiğinizde hcg’niz ne zaman sıfırlandı? Ve kanamanız ne kadar sürdü? Ovülasyon testi yapıyorsanız kaçıncı gün yumurtlama gördünüz ? Ve hamilelik elde ettiniz mi ? Başından geçenler Anlatır mı
Merhaba canım, benim değerim o zaman hızla 60 lara kadar düşünce kimyasal sanıldı ama sonra yeniden yükseldi meğerse dış gebelikmiş. İğne oldum düşsün diye malesefMErhaba canım herhangi bi belirti yasadn mu kusma meme hassasiyeti gibi
Kimyasal gebelik olsa 1 aylık hamileyken ultrason görüntüsünde belli olur ama değil mi sadece göğüs hassasiyetm var Benimde birde kasıklarım agrıyoe çokMerhaba canım, benim değerim o zaman hızla 60 lara kadar düşünce kimyasal sanıldı ama sonra yeniden yükseldi meğerse dış gebelikmiş. İğne oldum düşsün diye malesefama belirti olarak göğüs hassasiyeti vardı.
Merhaba kimyasal gebelik hiç bir zaman ultrason da gözükmez sadece kanda ve idrarda çıkar..Benim altı hafta doldu sonra kanamam başladı Kimyasal gebelikti ..Kusmadıyım için içime hep bu düşünce düşüyor korkuyorum annelik iç güdüsü belki de
Bugün 1 aylık hamileym ultrasonda baktk bi sorun yok ama olsa da hemen belli olmaz dedi dr
geçmiş olsun cnm aralıkta bende adete 3 gün kala aşırı kanamayla beta 7.96 mış kimyasal gebelik yaşadım 10 gün kadar sürdü parçalı filan kanamaydı üç ay dinlendim şimdi ovulasyon testiyle takibe başladım inş.tutar bu ayMerhaba kızlar, şuan kimyasal gebelik geçiriyorum. İlk öğrendiğimde değerim 150’ydi 2 gün sonra 60 lara düştü. Pazartesi yine kan vereceğim ne durumda bakacağız. İlk önce lekelenmelerim başladı sonra parça düştü daha sonrasında hafif kanamaya dönüştü. 1 haftadır bu şekilde. Kimyasal gebelik geçirdiğinizde hcg’niz ne zaman sıfırlandı? Ve kanamanız ne kadar sürdü? Ovülasyon testi yapıyorsanız kaçıncı gün yumurtlama gördünüz ? Ve hamilelik elde ettiniz mi ? Başından geçenler Anlatır mı