merhabalar, benim ikinci düsügüm 5. haftadayken olmustu. Hicbir hamilelik belirtimin olmamasindan süphe duyarak her gun hamilelik testi yapmis ve cizgilerin her gecen gün soluklastigini fark edince kimyasal gebelik gecirdigimi fark etmistim. once adet sancisi gibi agrilar cektim, ertesi gun de kanamam basladi. Hastanede yapilan kan testinde hcg sadece 3 idi.
Ilk hamileligim de bebegimin 10. haftada kalbinin durmasi uzerine sonlanmisti. Benim icin ikisi de cok kötü tecrübeler ama ilki mahvetti beni. 10 haftada bebege cok daha fazla baglanmistim, inanilmaz güclü hamilelik semptomlarim vardi, günlük hayatimi cok daha fazla ona kanalize eder olmustum ve en onemlisi kalp atisini görmüstüm. Bunun disinda fiziksel olarak kürtaj olmak da var. Insan vücuduyla mi ruhuyla mi ilgilensin bilemiyor.
O yüzden kimyasal gebelik sonucu olan kaybimi cok daha kolay atlattim. Korkulariniz cok normal. Benim hic cocugum yok, kisa süreler icinde kayiplar yasadim, o yüzden sizi cok iyi anlayabiliyorum. Insan sanki hic mutlu hamilelik yasamayacakmis gibi hissediyor. Ama düsükler cok sik yasanan seyler. Hemen moralinizi bozmayin ve negatif düsünmeyin.