• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik sonrası

merhabalar, benim ikinci düsügüm 5. haftadayken olmustu. Hicbir hamilelik belirtimin olmamasindan süphe duyarak her gun hamilelik testi yapmis ve cizgilerin her gecen gün soluklastigini fark edince kimyasal gebelik gecirdigimi fark etmistim. once adet sancisi gibi agrilar cektim, ertesi gun de kanamam basladi. Hastanede yapilan kan testinde hcg sadece 3 idi.

Ilk hamileligim de bebegimin 10. haftada kalbinin durmasi uzerine sonlanmisti. Benim icin ikisi de cok kötü tecrübeler ama ilki mahvetti beni. 10 haftada bebege cok daha fazla baglanmistim, inanilmaz güclü hamilelik semptomlarim vardi, günlük hayatimi cok daha fazla ona kanalize eder olmustum ve en onemlisi kalp atisini görmüstüm. Bunun disinda fiziksel olarak kürtaj olmak da var. Insan vücuduyla mi ruhuyla mi ilgilensin bilemiyor.

O yüzden kimyasal gebelik sonucu olan kaybimi cok daha kolay atlattim. Korkulariniz cok normal. Benim hic cocugum yok, kisa süreler icinde kayiplar yasadim, o yüzden sizi cok iyi anlayabiliyorum. Insan sanki hic mutlu hamilelik yasamayacakmis gibi hissediyor. Ama düsükler cok sik yasanan seyler. Hemen moralinizi bozmayin ve negatif düsünmeyin.

merhaba arkadaşlar bende kimyasal gebelik yaşıyorum galiba kendi serüvenimi anlatayım 1 sene önce korunmayı bıraktık ama çok düzenli değerlendirmedik ilk başta 7 aydır düzenli değerlendiriyoruz korkmaya başladım galiba olmayacak diye ama bu ay farklıydı düzenli 28 günde adet olurum birde ovulasyonla takip ediyorum adet günü olmadım cuma akşamı gittim kan verdim 29.59 çıktı düşüktü biliyordum ama bir umut bunu da görmüştüm ya pozitifi bugün de gittim tekrar kan verdim 19 çıktı değer bu demek oluyor ki kimyasal değil mi sizce dr.a gitmelimiyim buarada hiç dr gitmedim yani danışacağım doktorum yok bana fikir verir misiniz ne yapmam konusunda öle şaşkın bir haldeyim ne yapayım bu iyi mi kötü mü

merhaba arkadaşlar bende kimyasal gebelik yaşıyorum galiba kendi serüvenimi anlatayım 1 sene önce korunmayı bıraktık ama çok düzenli değerlendirmedik ilk başta 7 aydır düzenli değerlendiriyoruz korkmaya başladım galiba olmayacak diye ama bu ay farklıydı düzenli 28 günde adet olurum birde ovulasyonla takip ediyorum adet günü olmadım cuma akşamı gittim kan verdim 29.59 çıktı düşüktü biliyordum ama bir umut bunu da görmüştüm ya pozitifi bugün de gittim tekrar kan verdim 19 çıktı değer bu demek oluyor ki kimyasal değil mi sizce dr.a gitmelimiyim buarada hiç dr gitmedim yani danışacağım doktorum yok bana fikir verir misiniz ne yapmam konusunda öle şaşkın bir haldeyim ne yapayım bu iyi mi kötü mü
Merhaba, muhtemelen kimyasal birkaç gün bekleyin adet olma ihtimaliniz yüksek. Ben adet olduktan 1 hafta sonra da gidip tekrar baktırmıştım tamamen düşmüş mü diye. Doktora gitmedim kimyasal için. Ama 1 sene deneyip olmuyorsa doktora gitmek lazım, onun için gidebilirsiniz.

Merhaba, muhtemelen kimyasal birkaç gün bekleyin adet olma ihtimaliniz yüksek. Ben adet olduktan 1 hafta sonra da gidip tekrar baktırmıştım tamamen düşmüş mü diye. Doktora gitmedim kimyasal için. Ama 1 sene deneyip olmuyorsa doktora gitmek lazım, onun için gidebilirsiniz.
Peki teşekkür ederim

Bende kimyasal sonrası gitmedim doktora ama zaten kanda 4 ü gördüm adetim başlamıştı adetiniz başlamazsa gidin bence

Bende kimyasal sonrası gitmedim doktora ama zaten kanda 4 ü gördüm adetim başlamıştı adetiniz başlamazsa gidin bence
Aynen henüz başladı adetim dün kan verdim 19 çıktı değer yarın tekrar vericem haftasonuna doğru gelir inşaallah adetim gelmezse gidicem

Aynen henüz başladı adetim dün kan verdim 19 çıktı değer yarın tekrar vericem haftasonuna doğru gelir inşaallah adetim gelmezse gidicem
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun Sağlıklı bir bebişsw zaten tutunacak değilse de rahim o kadar mükemmel yaratılmış ki o yüzden sağlıksızı durdurur

Merhabalar, Kimyasal gebelik öncesi hamilelik normal ilişki ile mi tüp bebek tedavisi ile mi gerçekleşti? Tüp bebek yöntemi ile gerçekleşti ise sonrasında normal ilişki ile hamile kalan var mı? Tüp bebek tedavisi görüyordum ben yaklaşık 1 hafta önce kimyasal gebelik oldu. Sonrasında normal olarak hamile kalabilen var mı?

Back