Kimyasal Gebelik Sonrasi Buyrun Birlikte Bekleyelim ❤

Ay hadi inşallah canım ne güzel umut olursun bizlere bekliyoruz haberini :) :emir_bebek:

Kendin kullanma sen yine de git bi doktora canım ya bence yine de sen bilirsin ama klomen güçlü bi hormon ilacı reçetesiz kullanmam şahsen ben..
klomeni doktorum vermişti zaten 5 gün kullanıp kontrole gitcektim. başlayalı 2.gün oldu

buca şifa da zehra hanima başlamıştım :KK43: aradım hastaneyi gecici bi süre hizmet veremicez dediler , sali kontrolum vardi. başka doktora mı gitsem yada gitmeyip klomeni kullanip kendim evde klomen mi kullansam kafam karıştı :KK57:

Başka bi doktora git cnm mutlaka.yakınında bi hastane veya izmir içi mutlaka kontrole git bence

Doğru hazır ilacı kullaniyoken bari bu ay gideyim bi doktora dimi. doktor bulmak bi dert, işten izin almak bi dert, gidip gelmek ayri işkence :KK43:(

Telefonla soramio msn acaba gerçi haftasonu girdi ama başka bi doktora veya

Doğru hazır ilacı kullaniyoken bari bu ay gideyim bi doktora dimi. doktor bulmak bi dert, işten izin almak bi dert, gidip gelmek ayri işkence :KK43:(
Yumurta takibi yapılacak o yüzden telefonla olmaz. Canım sen git kontrole büyümüsler mi bakılır. Ama hiç hiç imkânın yoksa gitmeye doktorun dediği gibi kullanıp, kendin ovulasyon testi yap çatladığını görebilir ilişki günlerini ayarlayabilirsin bu şekilde.

Ohh evet biri daha benim gibi düşünüyo çkk sevindim :KK70: bence olabilir böyle.

Geçmiş olsun canım. Ama olabilir ya ben de kimyasaldan haberim yokken bacaklarım ağrıyodu. Kasığımda da bir gerginlik oluyodu. İnşallah öyledir canım yaaa :anneadayı::emir_bebek::KK68:
Inşallah cnm cümlemize hayirli evlat versin Rabbim bendede var bacak ağrısı normalde adet olmadan bir gün önce ağrıdı hayırlısı bakalim

Hayir
Geçmiş olan cnmcm aramıza hoşgeldin inşallah bundan sonra güzel haberlrmzi paylasrz:KK68:
Kimyasaldn sonra korunmadn dimi yani üzerinden bi adet dönemi geçirmedin mi.Ben su an korunmktym 1 adet geçsin uzerndn dedi doktrm da adet de olamdm normal dongunde bekle demişti düşük kanamasni sayma demişti doktor.kimyasaldn sonra da adet gecikebilioms çünkü normalde benmde düzenldr ama kayck galiba.
Yumurtlama gününü bilio msn.yumurtlamadn 10,15 gün geçti mi
Hayır korunmadik cnm Dr Korun demedi yumurtlama günümü net bilmiyorum tahminen 7 gün oldu bakalım adet olursam düzen bozulacak mi normalde hiç geçmez adetim 5 gün geçti oda kimyasal gebelik miş

Yumurta takibi yapılacak o yüzden telefonla olmaz. Canım sen git kontrole büyümüsler mi bakılır. Ama hiç hiç imkânın yoksa gitmeye doktorun dediği gibi kullanıp, kendin ovulasyon testi yap çatladığını görebilir ilişki günlerini ayarlayabilirsin bu şekilde.

Doğru diosn cnm ışte gidemzse de ilaca dvm edip etmemesni sorar belkide mutlaka kontrole gitmen lazım der daha doğru yönlendirir demek istedim ShinSeGi ShinSeGi

Hayir

Hayır korunmadik cnm Dr Korun demedi yumurtlama günümü net bilmiyorum tahminen 7 gün oldu bakalım adet olursam düzen bozulacak mi normalde hiç geçmez adetim 5 gün geçti oda kimyasal gebelik miş

Hayirlsi olan cnm inşallah bu aydda gecikir o zaman:KK68:haftaya testte çıkar inşallah sam nasıl sabretcn:KK17::oops::KK48:

zaten telefonda başka doktora gideyim mi diye sorcam. belki gel ben seni kontrol edeyim der :)

Görünen o ki benimki bu ay çatlamayacak. Belirginleşeceğine silikleşmeye başlıyor ilaçsız yaptığım ilk ay da böyleydi hep. :KK1::KK12:
PicsArt_12-12-04.13.23.jpg

Ben normalde 4 damla yapıyodum birinde 5 damla yaptım aynen böyle karıştı renkler birbirine. Ve silik oldu baya. Ama tabi sen kendini daha iyi biliyorsundur. Benim bugün sabah da dünküyle aynı çıktı. 6 da bi daha yapıcam. Bakalım. Ama servikal sıvı da bi değişiklik oldu bugün çatlıcak sanırım. Bugün ben biraz umutsuzum. Ama olmazsa bi dahaki aya artık ya napalım nasip:KK14:

Ben normalde 4 damla yapıyodum birinde 5 damla yaptım aynen böyle karıştı renkler birbirine. Ve silik oldu baya. Ama tabi sen kendini daha iyi biliyorsundur. Benim bugün sabah da dünküyle aynı çıktı. 6 da bi daha yapıcam. Bakalım. Ama servikal sıvı da bi değişiklik oldu bugün çatlıcak sanırım. Bugün ben biraz umutsuzum. Ama olmazsa bi dahaki aya artık ya napalım nasip:KK14:
Seninki bence gam köyüydü bekle siliklesir akşama o :KK66: orası öyle tabii nasip ne zaman olursa kabulümüzdür

X