• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal Gebelik-Parça

• Konu Sahibi Konu Sahibi The
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canim sevindim yalnız olmadığıma, korktum açıkçası. Normal düşük yaptığımı bile düşündüm bir an böyle parça gelince.. Hamile kalabildin mi, var mı bir gelişme? Kimyasaldan sonra kolay oluyor diyorlar :)
Ah nerde Aralık ayında 12+3 haftalık bebeğimin kalbi durdu mayısta kimyasala hamile kalmışım haziranda düştü tabi genetik test yaptım beklediğim çıktı pıhtılaşma varmış kimyasalda zaten pıhtılaşma yüzünden olmuş _:( doktor süreci hızlandıralım dedi klomen başladı bu ikinci ayım klomende test günümü bekliyorum inşallah vardır sanada çok geçmiş olsun 🤲

Ah nerde Aralık ayında 12+3 haftalık bebeğimin kalbi durdu mayısta kimyasala hamile kalmışım haziranda düştü tabi genetik test yaptım beklediğim çıktı pıhtılaşma varmış kimyasalda zaten pıhtılaşma yüzünden olmuş _:( doktor süreci hızlandıralım dedi klomen başladı bu ikinci ayım klomende test günümü bekliyorum inşallah vardır sanada çok geçmiş olsun 🤲
Aynı durumdayız ben de bir gebelik bir kimyasal yaşadım ama test yaptırmadım. Çünkü kimyasal için hastaneye gitmedim. Gitsem yaparlar mı acaba ne şekilde gidiliyor canım, hemen yapıyorlar mi

Aynı durumdayız ben de bir gebelik bir kimyasal yaşadım ama test yaptırmadım. Çünkü kimyasal için hastaneye gitmedim. Gitsem yaparlar mı acaba ne şekilde gidiliyor canım, hemen yapıyorlar mi
Bunu bildiğim kadarıyla araştırdığım yani sadece araştırma hastaneleri ve özeller yapıyor özeller bu testlere 3bin ve 9bin arası fiyat çekti ben edirne tıp fakültesi hastanesinde 580tl civarı fiyata yaptırdım bazı fakültelerde ücretsizmiş ama kadın doğum yönlendirmesi gerekliymiş ozaman ki doktoruma kalsa üç düşükten önce beni yönlendirmicekti direkt genetik bölümüne randevu alıp gittim iki düşüğüm olduğunu söyledim eşime ve bana kromozom testi ayrıca bana trombofili paneli yani pıhtılaşma testi oluyor onu yaptılar kromozomlarda çok şükür bir sorun yok ama benim iki gende pıhtılaşma var homozigot şekilde hemde :(

Bunu bildiğim kadarıyla araştırdığım yani sadece araştırma hastaneleri ve özeller yapıyor özeller bu testlere 3bin ve 9bin arası fiyat çekti ben edirne tıp fakültesi hastanesinde 580tl civarı fiyata yaptırdım bazı fakültelerde ücretsizmiş ama kadın doğum yönlendirmesi gerekliymiş ozaman ki doktoruma kalsa üç düşükten önce beni yönlendirmicekti direkt genetik bölümüne randevu alıp gittim iki düşüğüm olduğunu söyledim eşime ve bana kromozom testi ayrıca bana trombofili paneli yani pıhtılaşma testi oluyor onu yaptılar kromozomlarda çok şükür bir sorun yok ama benim iki gende pıhtılaşma var homozigot şekilde hemde :(
Anladım canim.. Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda gelir minikler 🤲 🌼
Ben de gideyim bari kanamam bittikten sonra kadin doğuma.. Belki beni de yönlendirir. Hof belirsizlik çok zor bir şey ya :)

Mrb temmuz ayında kimyasal geçirdim sanırım bu ayda geçiriyorum dün idrar testi yaptım adetime bir gün vardı sabah 11gibi silik çıktı sizde durumlar nasıl kimyasal neden olur ki bu dün yaptığım test

Eklentiler

• IMG-20200906-WA0014.webp
    IMG-20200906-WA0014.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20200906-WA0013.webp
    IMG-20200906-WA0013.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 27
Buda bu sabah yaptığım test eğer hafif koyulaşma olsaydı sağlık ocağına gidecektim vazgeçtim böyle olunca😰

Eklentiler

• IMG-20200907-WA0000.webp
    IMG-20200907-WA0000.webp
    10 KB · Görüntüleme: 24
Buda bu sabah yaptığım test eğer hafif koyulaşma olsaydı sağlık ocağına gidecektim vazgeçtim böyle olunca😰
Nedenini ben de bilmiyorum.. Hala kanamam devam ediyor benim adetten farklı oldu. Canım çok sıkıldı ama yapacak bir şey yok malesef

Back
X