• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Gebelik Nedeniyle Düşük Yaşayanlar...

DiLaN.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
169
1
96
Ankara
Merhaba arkadaşlar.. Kimyasal gebelik maalesef bir çok kadının hayatını zehir eden bir olay..Benim de iki kimyasal gebeliğim ve ardından kısa sürede düşüklerim oldu..Sebep ise basit görülen bir kan pıhtılaşması sorunuydu..Benim gibi kimyasal gebelik yaşayıp, nihayetinde bebeğine kavuşanlar; hangi merkezde, kaçıncı denemenizde ve hangi ilaçlarla gebelik elde ettiniz ? Biz ilk 2 denemeyi genartta yaptık..Doğrusu ben pek memnun kalmadım.Doktorum dışarıdandı,genartla anlaşmalıydı.Belki bu nedenle gereken ilgiyi görmedim. 3. deneme için bu alanda başarılı bir dr ve merkez araştırıyoruz..Ankara'da merkez tavsiyelerinize açığım..
Mevlam bekletmeden,hayırlısıyla,tez zamanda miniklerimize kavuştursun bizi (Amin) :ecrin_bebek:

cook gecmıso lsun
allahım sızınde yardımcınız olsun
benımde agustos ayında oldu bu olay benımde cok kafam karısık
ama doktorum pıhtılasma testıne gerek olmadıgını soyledı
sız kımyasallar sonucumu yaptırdınız acaba hakıkaten kımyasalmıydı canım

ben de tüp bebek yaptıracağım ankara da ama beimde iki kimyasal gebeliğim oldu.ama nedei şu diyemediler. prof.lar bile net cevap vermediler.kesin sonuç istiyorum acaba nereyi tavsiye edersiniz.

cook gecmıso lsun
allahım sızınde yardımcınız olsun
benımde agustos ayında oldu bu olay benımde cok kafam karısık
ama doktorum pıhtılasma testıne gerek olmadıgını soyledı
sız kımyasallar sonucumu yaptırdınız acaba hakıkaten kımyasalmıydı canım

Bir kez yaşanan düşüklerde bazı dr ve hastaneler teste gerek görmüyor.Ama benim dr ilk düşükte yaptırdı ve çıktı.Bence siz de yaptırın,bu kadar masraf ve emek veriyoruz bu tedavilere,şansa bırakamayız.Yaptırın testi içiniz rahatlasın.

ben de tüp bebek yaptıracağım ankara da ama beimde iki kimyasal gebeliğim oldu.ama nedei şu diyemediler. prof.lar bile net cevap vermediler.kesin sonuç istiyorum acaba nereyi tavsiye edersiniz.

Siz daha önceki denemeleri nerede yaptırdınız? Benim kimyasal gebelik sonrası araştırmalarımı zekai tahir burak hastanesinden prof.dr Ali Sertaç Batıoğlu yaptırdı.
Şimdi araştırıyoruz merkezleri,ama Maya tüp bebeğe ılımlı bakıyoruz eşimle.Bakalım hayırlısı..

merhaba arkadaslar bende kimyasal gebelik yasadim suanda yasiyor olabilirim bebegim 6 haftalik ama kesesi gozukmuyor en son bhcg 827di fakat bir hafta sonra dr gittimde bhcg 756 olmus benim gibi olupta bebegine kavusan var mi

Back