Kimyasal gebelik korkusu beta

İnşallah olur canım denemeye devam. İnsan bir kere yaşayınca üzülüyor . Hep stres 2 kattan fazla arttı ama az gibi geliyor 60 falan bekliyordum testlere göre hayırlısı olsun tabi 🥰🥰
İnşallah canım yumurtlama donemine henüz girmedim yeni bitti reglim. İnşallah bu ay hemen gebe kalanlardan olurum dua et benim içinde 🥹🤲🏻 seninde inşallah beklediğinden daha güzel artar betan ve sağlıcakla alırsın kucağına bebişini🫠❤️ bana yine haber ver çok iyi sonuclar aldım keseyi görmeyi bekliyorum diyeee 😍

İnşallah canım yumurtlama donemine henüz girmedim yeni bitti reglim. İnşallah bu ay hemen gebe kalanlardan olurum dua et benim içinde 🥹🤲🏻 seninde inşallah beklediğinden daha güzel artar betan ve sağlıcakla alırsın kucağına bebişini🫠❤️ bana yine haber ver çok iyi sonuclar aldım keseyi görmeyi bekliyorum diyeee 😍
İnşallah kuzum burdan haberleşelim bende seni takip edeceğim. Stres yapma inan ve olsun 🥰🥰🥰

47 idi 74 olmuş 2 kat yükselmemiş maalesef çok üzüldüm. 7 ayda 3. Kimyasal oldu . Bu sefer umutluydum yıkıldım resmen
Bence öyle düşünme ya iyi düşün iyi olsun bı anda yükseliyor yavaş yavaş yükseliyor sağlıklı ilerleyen çok kişi gördüm ya

47 idi 74 olmuş 2 kat yükselmemiş maalesef çok üzüldüm. 7 ayda 3. Kimyasal oldu . Bu sefer umutluydum yıkıldım resmen
canim bir sakinle bence bak arkadaşın dediği doğru %66 artış olmuş. Bende şaşırdım bian doktor dedi sandim.. iiyi şeyler düşün iyi olsun bebeğin seninle olsun inşallah 🥰🐣🧡

Son düzenleme:
Pek sanmıyorum canım inşallah senin dediğin gibi olur 🙏 çok yoruldum çünkü
Böyle düşünme iyi düşün lütfen bak etkileniyor vücudun bende çok takmıştım takma akışına bırak keseyi düşürdüm ne düşünürsek vücut ona endeksleniyor

Böyle düşünme iyi düşün lütfen bak etkileniyor vücudun bende çok takmıştım takma akışına bırak keseyi düşürdüm ne düşünürsek vücut ona endeksleniyor
Ama değerim iyi artmıyor ya kimyasal ya dış gebelik mi diye çok korkuyorum. 2 kez kimyasal yaşadım

Ama değerim iyi artmıyor ya kimyasal ya dış gebelik mi diye çok korkuyorum. 2 kez kimyasal yaşadım
merhaba canım aynı saatte aynı yerde kan veriyorsun dimi? 2 gün ara ile mi 47 den 74 oldu. Bence kötü bir artış değil

ben kimyasal geçirdiğimde 19du değerim iki gün sonra yine 19 du hiç artma olmamıştı

Benim 19 47 74

74 olanı başka hastanede verdim etkiler mi bilmiyorum
Çok etkiler hem de. Ben özellikle laboratuvara sordum bu konuyu ve cihazların hassasiyetlerinin çok farkettiğini söylediler. Mutlaka aynı yerde ve aynı saatlerde vermeye çalışın. Bence değeriniz olması gerektiği gibi artmıştır.

Çok etkiler hem de. Ben özellikle laboratuvara sordum bu konuyu ve cihazların hassasiyetlerinin çok farkettiğini söylediler. Mutlaka aynı yerde ve aynı saatlerde vermeye çalışın. Bence değeriniz olması gerektiği gibi artmıştır.
Öyle mi diyorsun bu kadar etkiler mi gerçekten

Öyle mi diyorsun bu kadar etkiler mi gerçekten
Benim değerim az artmıştı (%52 artmıştı), o yüzden bir gün de panikle farklı bir yerde yaptırmıştım, ve diğerine göre fazla yüksek çıkmıştı. O zaman sormuştum ben de laboratuvara fark eder mi diye.
bir kere daha test ver öyle netleşir, inşallah gönlüne göre olur 🙏🏼🙏🏼

Benim değerim az artmıştı (%52 artmıştı), o yüzden bir gün de panikle farklı bir yerde yaptırmıştım, ve diğerine göre fazla yüksek çıkmıştı. O zaman sormuştum ben de laboratuvara fark eder mi diye.
bir kere daha test ver öyle netleşir, inşallah gönlüne göre olur 🙏🏼🙏🏼
Çok teşekkür ederim 2 gün sonra mı %52 artmıştı

Back
X