İnşallah canım yumurtlama donemine henüz girmedim yeni bitti reglim. İnşallah bu ay hemen gebe kalanlardan olurum dua et benim içindeİnşallah olur canım denemeye devam. İnsan bir kere yaşayınca üzülüyor . Hep stres 2 kattan fazla arttı ama az gibi geliyor 60 falan bekliyordum testlere göre hayırlısı olsun tabi
İnşallah kuzum burdan haberleşelim bende seni takip edeceğim. Stres yapma inan ve olsunİnşallah canım yumurtlama donemine henüz girmedim yeni bitti reglim. İnşallah bu ay hemen gebe kalanlardan olurum dua et benim içindeseninde inşallah beklediğinden daha güzel artar betan ve sağlıcakla alırsın kucağına bebişini bana yine haber ver çok iyi sonuclar aldım keseyi görmeyi bekliyorum diyeee
Tamam balım haberleselimİnşallah kuzum burdan haberleşelim bende seni takip edeceğim. Stres yapma inan ve olsun
Sonucum 74 çıktı muhtemelen yine kimyasal oldu 7 aydır bebek istiyorum bu 3. KimyasalTamam balım haberleselimstresim yok öyle başta çok üzüldüm ama böyle haberler bana umut oluyor
Nasıl ya 74 az mı 47 di yükselmiş.. neden kimyasal dedinSonucum 74 çıktı muhtemelen yine kimyasal oldu 7 aydır bebek istiyorum bu 3. Kimyasal
47 idi 74 olmuş 2 kat yükselmemiş maalesef çok üzüldüm. 7 ayda 3. Kimyasal oldu . Bu sefer umutluydum yıkıldım resmenNasıl ya 74 az mı 47 di yükselmiş.. neden kimyasal dedin
Bence öyle düşünme ya iyi düşün iyi olsun bı anda yükseliyor yavaş yavaş yükseliyor sağlıklı ilerleyen çok kişi gördüm ya47 idi 74 olmuş 2 kat yükselmemiş maalesef çok üzüldüm. 7 ayda 3. Kimyasal oldu . Bu sefer umutluydum yıkıldım resmen
Ayrıca 2 katı veya %66 artmasi lazım ve senin %66 artmış47 idi 74 olmuş 2 kat yükselmemiş maalesef çok üzüldüm. 7 ayda 3. Kimyasal oldu . Bu sefer umutluydum yıkıldım resmen
canim bir sakinle bence bak arkadaşın dediği doğru %66 artış olmuş. Bende şaşırdım bian doktor dedi sandim.. iiyi şeyler düşün iyi olsun bebeğin seninle olsun inşallah47 idi 74 olmuş 2 kat yükselmemiş maalesef çok üzüldüm. 7 ayda 3. Kimyasal oldu . Bu sefer umutluydum yıkıldım resmen
Pek sanmıyorum canım inşallah senin dediğin gibi olurAyrıca 2 katı veya %66 artmasi lazım ve senin %66 artmış
Böyle düşünme iyi düşün lütfen bak etkileniyor vücudun bende çok takmıştım takma akışına bırak keseyi düşürdüm ne düşünürsek vücut ona endeksleniyorPek sanmıyorum canım inşallah senin dediğin gibi olurçok yoruldum çünkü
Ama değerim iyi artmıyor ya kimyasal ya dış gebelik mi diye çok korkuyorum. 2 kez kimyasal yaşadımBöyle düşünme iyi düşün lütfen bak etkileniyor vücudun bende çok takmıştım takma akışına bırak keseyi düşürdüm ne düşünürsek vücut ona endeksleniyor
merhaba canım aynı saatte aynı yerde kan veriyorsun dimi? 2 gün ara ile mi 47 den 74 oldu. Bence kötü bir artış değilAma değerim iyi artmıyor ya kimyasal ya dış gebelik mi diye çok korkuyorum. 2 kez kimyasal yaşadım
Benim 19 47 74ben kimyasal geçirdiğimde 19du değerim iki gün sonra yine 19 du hiç artma olmamıştı
Adetine kac gün var cnmBenim 19 47 74
74 olanı başka hastanede verdim etkiler mi bilmiyorum
Çok etkiler hem de. Ben özellikle laboratuvara sordum bu konuyu ve cihazların hassasiyetlerinin çok farkettiğini söylediler. Mutlaka aynı yerde ve aynı saatlerde vermeye çalışın. Bence değeriniz olması gerektiği gibi artmıştır.Benim 19 47 74
74 olanı başka hastanede verdim etkiler mi bilmiyorum
Öyle mi diyorsun bu kadar etkiler mi gerçektenÇok etkiler hem de. Ben özellikle laboratuvara sordum bu konuyu ve cihazların hassasiyetlerinin çok farkettiğini söylediler. Mutlaka aynı yerde ve aynı saatlerde vermeye çalışın. Bence değeriniz olması gerektiği gibi artmıştır.
Benim değerim az artmıştı (%52 artmıştı), o yüzden bir gün de panikle farklı bir yerde yaptırmıştım, ve diğerine göre fazla yüksek çıkmıştı. O zaman sormuştum ben de laboratuvara fark eder mi diye.Öyle mi diyorsun bu kadar etkiler mi gerçekten
Çok teşekkür ederim 2 gün sonra mı %52 artmıştıBenim değerim az artmıştı (%52 artmıştı), o yüzden bir gün de panikle farklı bir yerde yaptırmıştım, ve diğerine göre fazla yüksek çıkmıştı. O zaman sormuştum ben de laboratuvara fark eder mi diye.
bir kere daha test ver öyle netleşir, inşallah gönlüne göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?